Teska 11.04.2004 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 10 kwietnia 2004 po raz drugi pojechałam na budowe, wczesniej zabrałam syna od babci,nawet nie bronił sie zbytnio ze jedziemy na budowe popatrzył..podobało mu sie, wziął pilota w łapkę ...i juz tyle... wiec kiedy go odwiozłam do mieszkania, wróciłam spowrotem zeby myc mebelki kuchenne w srodku i zacząc układać talerze itp... Rozpaliłam w kominku...właczyłam płyte...i zabrałam sie do mycia....i jak juz tak solidnie sie zmeczyłam zrobiłam kawkę usiadłam na tymczasowym krzesle...swiatła przyciemnione itp... i po raz pierwszy pomyslałam ze nie chce wracac do mieszkania tak,złapałam sie na tych myslach... Do mieszkania pojechałam pozno...a moj syn do mnie mowi mamo choc jutro jedziemy do domu, bo co tutaj bedziemy siedziec... wiec jutro jedziemy swietowac do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2004 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 11-12 kwietnia 2004 takkkk...mogę powiedziec ze spedzilismy,znaczy spedzamy pierwsze Swięta w domku...a wcale tego nie planowałam...po poludniu odwiozłam syna do babci...i wrociłam do domku...fajnie jest...nareszcie... Najlepiej lubie jak jest ciut ciemno..robi sie przytulnie... zanudze Was fotkami...ale jak Maksiu pomoze beda...to juz po akcji z elektrykiem....( zawsze bede go polecac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2004 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 12 kwietnia 2004 jutro 13 kwietnia opuszczamy nasze mieszkane na dobre....kot w stresie...nio i jutro mam ostatni dzien internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2004 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 13 kwietnia 2004 obiecane fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2004 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 1. jadalnia po elektrykach:) wisza lampki nad stołem....którego niestety jeszcze niet 2. jadalnia j.w 3.kuchnia po elektrykach - halogeny 4. technika w saloonie 5. juz nie wisza kable z sufitu... 6. łazienka 7. łazienka brakuje jeszcze luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 14 czerwiec 2004 Ludziska od czwartku mam u siebie na wsi necik...jejku taka mała rzecz a jak cieszy....zaczynam uzupełniać dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ...a co to za błędy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 21 czerwca 2001 ech...z wyprzedzeniem..ale to na życzenie mojej połówki...chciał zobaczyc jak domek w srodku wygląda ja nie wiem śmiać sie czy płakac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 21 czerwca 2004 po dwóch miesiacach mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 21 czerwca 2004 ech...cos na szybkiego to sie fotki pomieszały musze do Maksia wysłac w kolejnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 oj.....obiecuje uzupełnic wszystko......kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Musze ze swoim dziennikiem cofnąć sie dobre pół roku wstecz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 14 kwietnia 2004 pierwszy dzien mieszkania w domu dziwnie sie czuję....dookoła mase worków kartonów....a ja jestem potwornie zmeczona,pare razy musiałam przewiesc reszte rzeczy które zostały w mieszkaniu...kurcze za duzo ich zostawiłam na oststnią chwilę... cała noc sprzatałam stare mieszkanie,zeby nowi lokatorzy nie przestraszyli sie jak przyjadą do swojego miejsca na ziemi... przyznam sie ze wysprzatałam po tzw: łebkach...bo oni beda robić malowanko... Na przywitanie nowych lokatorów na Fioletowej zostawiłam im butelkę winka i zyczonka wspaniałych chwil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2004 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 14 kwietnia 2004 Nasza kotka przyznam sie mielismy z synem stracha....jak blokowy kot ,który nigdy nie zmieniał swojego miejsca, znajdzie sie w nowych warunkach, bałam sie ze zacznie drapac itp.... W samochodzie było okropnie , kotka tak strasznie miauczała, ale to chyba był stresik bo kojarzyła sobie samochód z wizytą u weterynarza w domu- poogladała wszystkie kąty i polozyła sie na kanapie i zasnęła....widac uznała ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2004 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 14 kwietnia 2004 ...czy byłam smutna , czy szczesliwa,ze wyprowadzam się do naszego nowego domku???? nie wiem......jestem tak zmęczona, ze nie moge z siebie wykrzesac zadnych emocji.... chociaż, zrobiłam fotki z ostatniej nocki spedzonej w bloku w naszym mieszkaniu i sentymentalnie zrobiłam fotkę z parkingu przed domem...ale tak naprawde to nie wiem co czułam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2004 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 14 kwietnia 2004 tu spedzilismy 13 lat życia......szczęsliwego myślę zycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Kwiecien - maj 2004 mieszkanie, i nie mieszaknie....nastał czas odwiedzin wszyscy zaczeli sobie o mnie przypominać....wiec niestrudzenie parze kawki i serwuje ciasta...czasem cos mocniejszego.....ech...i zyje dalej bez gazu....szanowny pan instalator nie ma czasu...a tak wogóle to co mnie to obchodzi???? Okropnie tak jest...zmywarka myje garnki...ale codzienne grzanie garów zeby choc ciut tyłeczek namoczyc...ech... Kominek spełnia swoja rolę...22- 24 stopnie jest jak sie zapomnę i wpadne w szał palenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 25 maj 2004 po przeszło 1,5 miesiaca mieszkania w domku nareszcie podłączają mi piec...ależ radość... I co???? nic.....piec chcieli montować, ale okazało sie ze nie mieili podłaczen do filtra ...na moje nerwowe pytanie to kiedy beda mieli - słodkim głosem panowie orzekli _ Jutro i nawet popatrzyli na mnie ze zdziwieniem...bo o co mi chodzi , przeciez oni chcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 25 maja 2004 a tak zostawili mój piecyk...tak wygladał...przyznam sie starsznie .. http:/212.244.189.200/teska/domek_teski71.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 raz jeszcze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts