Teska 15.11.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 1.sierpnia 2004 pare fotek..... usunieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 2 sierpnia 2004 przesła.....nie chciałam drewnianych, bo one chodz piękne po jakimś czasie wymagaja konserwacji.....a ja nie chce sie bawic w skrobanko i ponowną konserwacje... Więc kute.....odwiedziłam paru kowali niby wszystko ok...ale...czy zawsze musi byc jakies ale???? jeden marudził ze ocynk...musi wozic..ze chce malowac proszkowo...a po co to pani itp....inne wyceny porażka.... wiec udałam sie do firmy....która ma w swojej ofercie tez i ogrodzenia...zrobiono mi projekcik z wymiarami do mm.....wycene....i sie zdecydowałam... moje przesła: 3 szt szer 3 m wys 120 , 2 szt szer 170 cm , bramka szer 1 m, brama wjazdowa samonosna szer 3,80 od razu z automatyką... wszystko z preta 16, wersja lux ( pare zdobien) ocynk ,malowany proszkowo 2 razy...całosc wyszła 10 tyś.....wiec sie zdecydowałam. Facet nadzorował wylewanie fundamentów pod front ogrodzenia, i pare razy sprawdził pana który murował słupki z klinkieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 12 sierpnia 2004 kwach z odwodnieniem.....zzarł mi nerwy przyjechała rankiem koparka....dziure miała szybciutko na 5 kregów wykopac...ok..w miedzyczasie zauwazyłam ze wystaja połamane jakies kamionki.....zwracam uwage fachmanowi...ze chyba dreny uszkodzili.....( dreny połozył jeszcze wujek hitler na całym terenie - i wiecie sa sprawne) Zdzichu ze to cegły.....ok ja jakos tak sie nie przejełam.....koparka wykopała, panowie zasypali co mieli......mi cały czas chodziło po głowie ze to był dren....ale nic....nie zrobili mi zadnego wylewu czy jak to sie tam nazywa.....dach powierzchnia 275 m2..... pierwszy deszcz pokazał ze to ja miałam rację......mało sie nie utopiłam....woda podeszła pod sama pokrywe tzn właz....tel do Zdzicha....ze zle zrobione....ok przyjedzie...wiec czekam....i fajnie bo moj małzonek ma sie zjawic w domku....ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 13 sierpnia 2004 ...a więc.....fachowcy przyjechali...odkopali co trzeba..okazało sie ze to jest dren....zaczeli szukac konca...znalezli...mój małzonek steiwrdził...ze dlaczego nie zrobili odprowadzenia, przeciez jak przyjdzie jesien utopimy sie....ok..wiec zrobią.. .kopali i poprawiali swoja prace całe 2 popołudnia....musielismy dokupic rur...bo ciut udało im sie zniszczyć...przy okazji mąż kazał im zalepic cementem przekute dzuiry gdzie wchodzą rury...hmm usłyszał ze to miał być przelew .... ustalił z nimi ze przelew bedzie podłączony do drenów....ok... napomknę niesmiało,ze za w/w prace dostali czesniej całą umówioną kwote...nawet pomyslałam ze porzadne chłopaki...bo maja zapłacone a poprawiaja co schrzanili....no i co??????? nic bardziej mylnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 14 sierpnia 2004 mnie nie było...jak wracałam Zdzichu mijał sie ze mną w tempie odrzutowca pomyslałam: skonczyli szybko....no nic.. Dojezdzam do domku...moja połowa wkur........stoi i mowi do mnie ze zdzichu chciał kase za to ze naprawiał swoje nieudacznictwo.....stwierdził do meza ze za prace trzeba płacic....a ze moj czasem tez nerwowy wyrzucił ich z naszej działki......no cóż teraz sam bedzie musiał zakopac...i zacementowac dziury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 14 sierpnia 2004 nie lubie jak ktos robi z człowieka idiote......pojechałam tam gdzie Zdzichu spi....i zostawiłam kartkę.....tyle tylko..... Efekt: wieczorkiem Panowie jak gdyby nigdy nic przyjezdzaja do pracy...i z głupim usmiechem do mojego męza.....a co pan my zartowalismy o tych pieniadzach...na żartach pan sie nie zna??? Maz ich ponownie pogonił......i dobrze.....a Zdzichu??? no cóż...nie wie co go spotka pod koniec roku.... wiem,wiem jestem wredna...mocno wredna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 16 sierpnia 2004 zwierzeta.....ja mam kota a sasiadka spod lasu wzieła psa ze schroniska....i co?? pies lata sobie samopas....ogólnie bardzo biedny iesiu...jak podchodzi do niego człowiek to kładzie sie z podkulonym ogonkiem....no i ze ja dałam pare razy cos do zjedzenia...wiec czesto lezy u mnie na tarasie......i oto spotkanko mojego kota z psem.....kot pierwszy raz widział psa ( wczesniej nie wychodziła w bloku na dwór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 no tak fotki tez sie znajdą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 16 sierpnia 2004 ....cegiełki przyjechały..po wielkiej akcji hurtowni...całe 1400 sztuk.. i nasz klinkieciarz Pan Józek zaczął prace.....mialam dziwne wrazenie...pracował bardzo powoli cały dzien...pół dnia mierzył i sznurkiem zaznaczał co i jak....hmm i zaczał..... Z Panem Józkiem było tak: zgodził sie robic u nas...bo akurat klienci pojechali na wczasy.....no i dobrze....wyjsciowa cena 100 zł za lico murka....ale bedzie taniej....juz zeszedł na 90.....miałam tanszych...ale Pan Józek jest najlepszym klinkieciarzem w naszym miescie...wiec co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 18 sierpnia 2004 praca wre zastanawiam sie jak długo bedzie murował te słupeczki....fajnie muruje od razu z fugą.....co tam pochwale sie...słupki sa piękne..... pare fotek z prac murarsko- klinkieciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 20 sierpnia 2004 ....słupeczki dalej sie murują....zakupiłam juz skrzyneczke na listy i Pan Józek ją juz obsadził...zakupiłam tez wideodomofonik.....zostawił miejsce... No i dzien wielki nastał.....Przyjechały nasze drzwi nareszcie bedziemy mieli drzwi.... Drzwi sa ładniusie....Panowie obiecali skonczyc po paru godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.11.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 20 sierpnia 2004 pare foteczek.... wyzej Pan Józek w akcji nizej: takie to drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 20 sierpnia2004 no tak...drzwi są ,a i owszem...ale 3 sztuki pojadą spowrotem...no nie...drzwi wykonane sa porzadnie..tylko pan który mierzył otwory- zle pomierzył.... i co tam bede mówic...nie mam dalej drzwi od naszej sypialni od pokoju syna.... i od kibelka....no cóż..zmiescic sie w otworze nie chciały...Pan zaproponował ze wykuje wieksze otwory a ja ze dziękuję...płaciłam dodoatkowo 5% wiecej zeby wlasnie tego nie robić....no cóż.....aż cisnie sie na usta....jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 07 wrzesnia 2004 w tzw miedzyczasie wróciła moja połowa....i uzgodnilismy ze podjazdy tez beda robione.....zaczelismy rozglądać sie za kostką granitowa.....a troche jej trzeba kupic 140 m2 wybrukowac nalezy dalej trwają prace nad ogrodzeniem..... widać je coraz bardziej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 07 wrzesnia 2004 no tak może to głupie, ale cieszy......pierwsza poczta w nowym ogrodzeniu....w nowej skrzyneczce....a co tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 10 wrzesnia 2004 czas na schody......tez postanowilismy je skonczyc....no i znowu bieganina po składach,zeby zobaczyc co mozna nabyć.....hmm ..kupilismy w koncu klinkierowe....cieniowane... Kładł je nam góral....skadinąd porzadny chłop.....porzyczył nam go nasz sasiad.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 14 wrzesnia 2004 schody w polowie i schody już na gotowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 14 wrzesnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 14 wrzesnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 14 wrzesnia..... Przywiezli przęsła......strasznie cieżkie.....ale jestem zadowolona ze nie ma z nimi problemiku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts