Teska 22.11.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 14 wrzesnia 2004 fakt przyznaje jestem analfabetka informatyczną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 16 wrzesnia 2004 montaż ogrodzonka trwał 2 dni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 17 wrzesnia 2004 a tak wygląda na gotowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 17 wrzesnia 2004 tak ogólnie z zewnatzr dół cokołu bedzie wyłozony okładziną granitową....od płotu na zewnatzr bedzie połozone pare rzedów kostki granitowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 16 wrzesnia 2004 czas brukarzy nastał....... chłopaków miałam z polecenia kolezanki forumowej wiec w ciemno sie zgodziłam.....pracuja tylko po południu.....( tzw fucha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 17 wrzesnia 2004 koszta: koszt wszystkiej kostki 4 tyś nie pamietam ale cos koło 18 ton, w tym tona kostki po 800 zł,tonkę ( kolorowej wangi)- Robocizna - 3200 zł..... razem opaska i podjazdy piach, cement.wapno,kamyki,robocizna....to koszt całkowity 9 tys zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 18 wrzesnia 2004 Panowie brukarze pracują pełną parą... przyjezdzają koło 16 i pracuja do 20...ale robi sie juz ciemno...i jak pada deszcz to przestają robić zeby kostki granitowej nie wymazac betonem.....nie wiem jak długo jeszcze ...ale sa bardzo w porzadku więc niech tam....niech robią aż skonczą....przecierpię... niedługo bedą układać zarysik delfinka na podjezdzie do garazu..... Nie bedzie duzo widoczny...nie chciałam zeby tylko on rzucał sie w oczy... Moja połowa robi szablonik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 18 wrzesnia 2004 pare fotek...opaski, sciezki wkoło domku....i robiony podjazd z boku garzau na samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 20 wrzesnia 2004 panowie brukarze jeszce pracuja.....przeszkadza im deszcz.....ups no mam nadzieje ze w koncu skonczą.... ale ok..nie narzekam....cierpliwe parze im codziennie kawki i herbatki....a co tam... przed zimą skoncza chcemy jeszcze nawiesc ziemi.....jak zdazymy przed wyjazdem mojej połowy....no tak znowu go nie bedzie ,ale obiecał ze na swieta w nowym domku....wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 22 wrzesnia 2004 uffff...przewozimy ziemie z jednaej strony na druga strone działki....musimy wyrównac poziom.....zeby mozna było spokojnie nasypac czarnoziemu..... Moj syn po 2 godzinach machania łopatą i wozeniem taczki padł i stwierdział ze do fizycznej pracy to on sie nie nadaje.... Moja połowa tez ledwo zipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 26 wrzesnia 2004 jest, jest, jest robią zarysik delfinka!!!!!! w/g szbloniku mojego mężusia oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 04 pazdziernika 2004 pomijając budowlane sprawki......cos pięknego... Czarny Łabedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 4 pazdiernika 2004 hahaha sorki...ładne te czarne łabedzie cos sie tu pomieszało.... raz jeszce spróbuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 10 pazdziernika 2004 taaa......trzeba było zabrac sie za ziemię...trawsko...zeby przygotowac sie na przywiezienie czarnoziemu... potrzebna była glebogryzarka....zapytalismy forumowego znajomego ile kosztuje usługa...zglebogryzienie..wybranie tego co zostało...no i doszlismy do wniosku ze nie stac nas na firmę.... Pomocny okazał sie sasiad...pozyczył nam glebogryzarkę....wiec w 5 dni nie przemeczając sie zbytnio "gryzlismy" te nasze pole...syn nie nadazał z wywozeniem trawy...no i jakos udało nam sie skonczyc....hmm poki co wiem ze nie lubie grzebać sie w ziemi....NIE LUBIE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 11 pazdziernika 2004 a to udokumentowana praca rodzinki.....a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 15 pazdziernika 2004 pierwsze imieninki w domku....dziwnie...zeszło się parę osób pare...raczej sie zjechało...cos koło 20 sztuk.....nio i było fajnie....czesc ulokowała sie na podłodze bo niestety dla tylu osób nie przewidziałam spanka Wszyscy generalnie byli zachwyceni....czesc po prostu sie zdenerwowała....ale cóż...taki i nasz naród jest....na te czesc nie zwracałam uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 24 pazdziernika 2004 po paru dniach przerwy doszlismy do wniosku ze ziemie bedziemy nawozic na wiosne...wtedy tez zakupimy iglaki i reszte roslinek potrzebnych....ale i tak nie wytrzymałam i pojechalismy pooglądac krzaczki....bez zamiaru kupna ot tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 24 pazdziernika 2004 ...pojechalismy....i co???? jak to co..nie wytrzymałam i kupiłam 2 krzaczki...miałam tylko zmartwienie czy zmieszcza sie do auta...... Na tym miłym zajeciu...dopadła nas niemiał wiadomosc....jutro moja połowa wyjezdza do pracy....wrrrrr1111 a oto te dwa krzaczki: choina kanadyjska i jodła kalifornijska igliwie pachnie cytrusami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 25 pazdziernika 2004 a to dwie jodły otrzymane od zajomych.....wykopane u nich z ogródka wiecej nie przewiduje wysokich karzaków....oprócz jednego....ale kosztuje sporo...wiec poczekam do wiosny....tajemniczo napomknę...ze nie ma na nim ani jednej prostej gałezi....jest zielono biały...i co najgorsze...kosztuje teraz 800 zł chciałam potarhowac...a pani- przeciez wszystko juz sprzedane....i co....czekam na wiosenkę...ale kupie... teraz zabieram sie za lektury dotyczace ogródów i wszystkiego z tym zwiazanego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 26 pazdziernika - 30 listopada 2004 własciwie to mało sie działo.....porzadki wokół domku...testowanie bramy a raczej napedu do bramy....i poki co jest ok.. znowu jak to na jesieni...wypadł temat drogi...hmm..sasiedzi bardzo oprni na tym naszym osiedlu,czekają zeby ktoś zrobił a oni łaskawie bedą jezdzić...no cóż..widac topienie sie w błocie to tez jakas odmiana w porównaniu z miejskim asfaltem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts