Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irma - dziennik budowy na koncu ?wiata...naszego:)

Recommended Posts

26 pzdziernik - 30 listopad 2004

wyjazd do Poznanskiej Ikei

pojechałysmy baldym switem z nową "wsiowa" sasiadką....udałysmy sie na zakupy...ona chciała kupic jakies lampki a ja..ot tak dla towarzystwa..

w samym sklepie...ot wpadłysmy w wir zakupów :lol: :lol: nie wiem jak to sie stało ale zakupiłam całkiem pokazną ilosc rzeczy, w tym noze,kieliszki,chromowe przybory do kuchni.. :lol: nawet stolik dla syna...sasiadka tez nakupiła mnóstwo rzeczy...w tym mebelki do pokoju córci...zastanawiałysmy sie tylko czy to wszystko zmiesci sie do Fabii?? dopadło nas wariactwo...ale wyjazd był ok..cały dzien minął fajnie..

Żałuję ze w Szczecinie nie ma tego przybytku Ikei :-?

• 5 weeks później...
  • Odpowiedzi 561
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

25 grudnia 2004

cos sie pokreciło sie w tych fotkach..... :-? wiec wszystko hurtem pokazę....

"ubrane okna'

pierwsze Swieta,pierwsze dekoracje i pierwsza choinka w nowym domku....

pierwsza wizyta swiateczna u nowej sasiadki

pierwszy swiateczny widok domku wieczorową porą...

• 3 months później...

Styczen 2005 - luty 2005

nastała zima.....sniegu po kolana.....i odsniezanie prawie 80 metrów drogi do sasiada..... :) nawet nie pomyslałam ze to takie uciązliwe jest....

Zima minęła na lezeniu na kanapie i ogladaniu stosu ksiazek dotyczących ogrodu...no i co??? dalej nie mam pomysłu...tzn mam...ale potrzebowałabym troszku gotówki....

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

kwiecien 2005

mam dosyć!!!! nie mogę już patrzeć na lektury ogrodnicze..mętlik w głowie, co zrobić z tym ogrodem no raczej ogródkiem, mam do zagospodarowania 500m2 ziemi...i pojęcia bladego nie mam ...ogladam stronki netowe architektów krajobrazu.... im wiecej ogladam tym mniej wiem...

Kwiecien 2005

załozenie - w koło płota tuje najpierw myslałam zakupic te same tuje szmaragdy, jednak po paru wyjsciach ogrodniczych posadzę szmaragdy, brabanty, lawsony- cyprysy, i jeszcze inne - ech zapomniałam nazwy :oops: :oops:

z przodu domu zrobie wilekie koło trawy, i na obrzezu posadze jodłe kalifornijska , reszte obsypie białym zwirkiem jak na tej fotce - tego sagana tez ułoże... C:\Moje dokumenty\Moje obrazy

Zima 2005

1. tak padało tej zimy na mojej wsi :lol:

2. moja jodełka kalifornijska w zimowym ubranku

3. choina kanadyjska

4. widok z okna kuchennego

5. 100 mb drogi do odsniezania - junior w akcji

6. zimowy domek

7. no dobra....to Ja z łopatą...

8. no i dalsze odsnieżanko...

• 2 weeks później...

Maj 2005

no i stało sie......ja z pozycji leżącej całą zimę na kanapie :oops: :oops: pierwszego dnia długiego weekednu nakupiłam jak oszlała tuje i krzaczki i pokopałam, oplewiłam w ciagu jednego dnia......efekt...zmęczona jak diabli,ale nawet mis ie to podobało...efekt mi sie podobał...

Pare fotek....