Teska 01.06.2005 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 maj 2005 fotka 1. wierzba hakiro coś tam...teraz jest rózowa no i jalowce płożace fotka 2. Irgi szczepione a w srodku klon palmowy, trzmieliny po to zeby zarosły dołem fotka 3. rodondendrony...troche za gesto...beda przesadzane... fotka 4. jabłon ozdobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 maj 2005 sadze i doszłam do wniosku ze pare bledów juz złapałam...klon palmowy musze przesadzic- nie moze byc na południu słonce go spali....kupie na jego miejsce modrzew europejski rosnący w dół... Musze przesadzic rodondendrony- za gesto psadziłam ale to zrobie juz jak przekwitną,okropnie trudne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 maj 2005 cd ogrodniczych szalenstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 maj 2005 pomyłka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 fotka 1 . Cyprysy Lawsona mam ich posadzonych 26 sztukfotka 2. Lilia wychodowana na parapecie z cebulkifotka 3. j.wfotka 4. żarnowce szczepione mam ich 3 sztuki..jak kwitły wygladały piękniefotka 5. rodondendrony posadzone wczesniej...mam jeszcze inne ...pozniej fotkifotka 6. jwfotka 7 wierzba hakiro...zaczyna sie rózowic...teraz jest cała blado rózowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 maj 2005 ech...ciąg dalszy ogrodniczych szalenstw trwa....mam pare nowych krzaczków...jeden buk czerwony, modrzew europejski, perukowiec podolski, pare innych krzaków kwitnacych....ale dzis jakde polowac na derenia kousa - piękny krzew...no i nalewkę z owoców mozna robić....jest piekny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 1 czerwca 2005 upolowałam.....Derenia Cousa dwie pnące róze , klon kwitnacy- ma piękne kwiaty i wiecheć lawendy- dla odstraszania komarów na tarasie.. znowu sadzenie...ale teraz posadze w donice na tarasie.Dopoki nie zbudujemy drewutni.Deren bedzie sobie przy niej rósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lunamaluna 03.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja mam dzis jakos manie, komentuje i komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ja mam dzis jakos manie, komentuje i komentuje prosze wpisuj sie w komentarzach, nie w dzienniku ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2005 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 8 czerwca 2005 no tak...mysłałam ze tylko roslinki sie sadzi i po kłopocie...a tu co??? grzyb wlazł....najpierw rododendrony nowe liscie poskręcało ale juz podlałam i popryskałam w niedziele robię to drugi raz...moze bedzie ok no i tuje tez....całe szczescie w czwartek było bez deszczu..wiec popryskałam i je...no mam nadzieję ze tez bedzie ok...po 10 dniach znowu o rany!!!! toż to trzeba zeszyt jakis załozyc zeby to wszystko spamietac...opryski, nawozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.06.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 10 czerwca 2005 ale to nic...w jodle kalifornijskiej widziałam najpierw jak parka malenkich ptaszków robi gniazdo...pozniej widziałam jak co dzien przybywało jajeczko...a pare dni temu upolowałam ze ptaszka w gniezdzie nie było....i co malusie jak paznokiec ptaszki...pognałam po aparat..ale jak wróciłam..niestety ptaszek juz siedział....ale upoluję... fajnie tak obserwowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2005 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2005 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.06.2005 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 12 czerwca 2005 no tak..przeczytałam posty penejosa który buduje IRME , tak pomyslałam..jacy ci projektanci i konstruktor z Archipelagu sa niereformowalni...sprawa hebów....ja sie postawiłam i mi w IRMIE heby zamieniono na dwie wielkie drewnaine kratownice ich koszt to 1500 zł , nie rozumiem dlaczeho tego nie zmienili w nowei IRMIE II tzn wiem..konstruktor dostaje kase za kosztorys...no to co sie dziwic.... natomaist na spawanie hebów moj kierownik WOGOLE sie nie zgodził...i całe szczescie, bo mozna było taniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 19 czerwca 2005 troche w skrócie... nasz przychówek ptaszkowy rośnie....ciekawa jestem kiedy poleca z gniazda...musze jodłe przesadzic przed posianiem trawki...no i czekam na te chwile zeby nasz przychówek sobie odleciał... Teraz próbuje załozyc trawnik...najełam kopaczy- kopia działke i wyciagają korzonki trawki...z polecenia, bezrobotni chłopacy mający rodziny...a brak finansów...zapewniali ze wszystko szybko zrobią...przyjechali...pokopali po 10 godzin dwa dni..wzieli na litosc i co?/ dałam zaliczke... a efekt...nie przyszli przez dwa kolejne dni...ech dzis niedziela....i dzis kopią, wyprosili zebym ich nie goniła...no cóz tym razem musza te zaliczkę odpracowac...dałam za połowę ich pracy a przez dwa dni zrobili...e lepiej nie mówic... a tak sobie obiecywałam ze zadnych zaliczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 19 czerwca 2005 ma pare fotek ot takich zwierzeco ogrodniczo ptaszkowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 19 czerwca 2005 nr 1 - nasza kotka Maksi- lubi lezec na tarasie - ma 8 lat nr 2 - a to takie drzewko klonik kwitnacy nr 3- a to gniazdko ptaszków....( ciut nieaktualne - bo ptaszki juz na swiecie...ale beda jak Maksiu mi fotki na serwerek wrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 20 czerwca 2005 no u mnie trwa dalej wielkie kopanie, wybieranie trawki i korzonków...niby do soboty mają Panowie to skonczyć, łącznie z nawiezieniem 72 ton ziemi, szczerze to bardzo kiepsko to widze, bardzo...( panowie pracują godzinkę a pozniej petka palą pół godziny- no cóż...przetrzymam... Wczoraj zrobiłam znaczy sie rozrysowałam kocepcje ogrodu....no wymysliłam suchy strumyk sobie zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2005 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 20 czerwca 2005 no i moje ptaszki....małe i z wczoraj już takie wieksze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 21 czerwca 2005 no i co???? bezrobotni potzrebujacy kasy sami zreygnowali...no było im za goraco i wogóle cięzko no nic...jak przyjechałam do domku panowie siedzieli w garazu i czekali w chłodzie na mnie....zeby poinformowac mnie ze : [/b]nie chca już pracowac, gorac na dworze, chcieli zebym im załaciła kaske za całosć o rany a ja jestem w plecy bo zaliczke dałam a wcale nie odpracowane a na koniec wyrwali do mojego auta zebym ich odwiozła do dom ludziska czy ja jestem taka głupa....szczeka mi opadła....i kazałam im wyjsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts