Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Irma - dziennik budowy na koncu ?wiata...naszego:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 561
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

29 lipca 2005

prosze ogladac od konca......

1. zaczete prace

2. koniec ukladania kamieni - ocenia kotek

3. strumyk prawie gotowy

4. a tu juz gotowy

5. wysypywanie kory

6. gotowy

7. widok z drugiej strony

wprawdzie brakuje troche roslin, ale mysle ze jest ok.

Zostala mi cala nastepna strona jesczze do zagospodarowania......

01 sierpnia 2005

trawka rosnie, chwast na nie obsadzonej czesci oststniej pod płotem tez :cry: wiec musze czym predzej posadzic tam tuje.....tylko jakie???

mam juz kurniki,i szmaragdy - mogłabym brabanty ale one sa strasznie brzydkie :cry: zostały do wyboru leylandy - ale troszku sie boje bo niby przyrost roczny metr :o to takie wasy sa....jak jest juz eyzszy wyglada pięknie....ale czy przetrzymaja zime??? je najlepiej sadzic na wiosne....wiec nie wiem....w sobote chyba pojade do szkolki nad morze , moze cos tam....nie wiem....a moze brabanty jednak....musze ich kupic 40 sztuk...

• 2 months później...

Pazdziernik 2005

no nic .....prace trwają, trawka sie kosi, nawozy jesienne rozsypane...teraz połowa klepie kostke granitową na podłoge pod drewutnię....

dziwne...wylazł tulipan :o :o chyba coś mu się pomerdało????? ale pewnie to ja wsadziłam za płytko.... :cry:

• 3 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...

24 kwietnia 2006

mineły dwa lata...ok kiedy jestem z tzw "wsi" mieszka sie dobrze..aczkolwiek nie moge piac ze super!

zima jak byla kazdy wie....ale wszystkie nasadzenia przetrwały dzielnie...jedynie aurukaria padła...tzn zmarzła...

od paru dni udzielam sie ogrodniczo.....

• 3 months później...