Teska 12.07.2003 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 nastepne dni...to wiezba..codziennie jak przyjezdzałam to cos nowego było zrobione..wiecie...taka byłam dumna robi sie dach...troche widac i zaczyna przypominac ta nasza budowa dom... załuje tylko ze własciwei te wszystkie etapy podziwiam sama ,bez mojej połówki..on tylko patrzy na zdjecia jak przyjezdza jak to wygladało po kolei... 07 czerwca jak przyjechałam na budowe dach jakby wyglądał na skonczony..ale okazało sie ze jeszcze nie...oj tak czekałam az wiecha zostanie postawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2003 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 09 czerwca 2002 przyjezdzam na budowe i co widze WIECHA STOI......a jaka ładna..toporek i piła..z brzozą..to wszystko na 2 metrowej desce...ech co to był za widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2003 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 przyjezdza nastepny materiał na budowe...folia i dachowki... dachowki wybralismy brazowe cementowe, Euronit.. ale znowu przestój...zaczną dalej około 15...i co mam robić...godze sie na to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 16 czerwca 2002 przyjezdzam na budowe i co widze folia na dachu ,zaskoczyli mnie zupełnie,myslałam ze jednak bedzie opoznienie, a tu taka niespodzianka..po południu dekarz pownosił czesc dachówek na dach.. Jutro zaczyna układanie..muszę powiedzieć ze w takim stanie dach...folia, dachowki w rzędach wyglądał brzydko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 18 czerwca 2002 dachowki sa dalej rozłozone w rzedach...i trafia mnie bo znowu słysze ze dekarz jest zajety na którejś tam budowie...i bedzie 20....i co...czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 20 czerwca 2002 jade na budowe koło południa..bo nie wierze ze cos sie tam ruszy..i co widze po wjechaniu na nasze pole z drogi...mój dach jest brazowy Majster powiedział ze do konca miesiaca dach bedzie w całej okazałości..nie wiem czemu mu nie wierze... ale dach z tej strony gdzie sa położone dachówki wygląda super..taki prawdziwy dom sie zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 koniec czerwca 2002 dach nadal nie jest skonczony, po moich telefonach do szefa ekipy co słyszę: ze dekarz jest zajęty..moj nerw sieda zenitu, jestem na takim etapie nerwowki, ze udusiłabym pana M łapkami...swoimi..ale co mi zostalo czekam na dekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 06.lipca 2002 Moja połowa przyjechała do domku wczoraj wieczorem a dzisiaj z rana pojechalismy na budowe...przeciez jak wyjezdzał to były tylko fundamenty...a tu teraz cały dom stoi... dach dalej nie skonczony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 07.07.2002 Prace nad dachem ida od rana "pełną parą"układają gasiory i takie tam...kazalismy zerwac obróbkę komina...poprzylepiali taka straszna tasme do obróbek..widzilam taka tasme na dachu koloru czerwonego..tasma wyglada jakby kto napackał cos kolo komina i jest po 2 latach brudna ...pozatym porzadne kominy to i porzadna obróbka blacharska.. zamówilismy blache.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 13 lipca 2002 Na naszej działeczce odbyła sie rodzinna wiecha nie musze pisac jakie to były spiewy...ale było bardzo miło..i nikt nie krytykował a mozna było tak i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 24 lipiec 2002 mozna powiedziec ze dach jest skonczony... w miedzyczasie 2 razy murowali wyzej komin...bo "jakoś" wymurowali 0,4 m krótszy komin... ale dach wyglada ok...za nie poprawienie paru poprawek m.inn wymurowanie od nowa działówki...pozegnalismy ekipe pana M...odetchnełam jak pomyslałam ze nie musze juz oglądac tego faceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 24 lipiec 2002 dzisiaj podłączaja nam kanalizacje do domku wszystko przebiegło bez wiekszych problemów... kanalizacje mamy w naszej wsi ...miejska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 25 lipiec 2002 dzisiaj przyszła kolej na wode...przyjechała ekipa z Goleniowa i prace ida pełna para...bez problemów.. Troche nie pomyslelismy bo okazało sie ze mozna było sie z nimi dogadac zeby wode połozyli do budynku...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 26 lipiec 2002 zaczynamy porzadki po budowie stanu surowego... tony śmieci..worków , puszek po wszystkim..wywozimy systematycznie... ale tego jest... przyjechał rolnik ciagnikiem i zrekultywował nam naszą działeczke...bo chaszcze były po pachi.. a ile bocianów latało... Po tej akcji..wyglada nasz dom i nasza działeczka super.. Jeszcze tylko musimy zrobic ogrodzenie...zamowilismy bale i kupimy siatke i sami wykonamy to ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 27 lipiec 2002 siatka na budowie, na słupki czekamy...bo lesniczy chory w miedzyczasie moja połowa posadziła brzozke wysokosci słusznej 2,5 m.. niom...dom prawie, syn jest i drzewo tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 28 lipiec 2002 to najmilszy etap budowy..codziennie jestesmy na budowie..szaszłyczki, piwko...znajomi za znajomymi....a my zbieramy w miedzyczasie wysuszone juz chwasty po rekultywacji..i czekamy na belki...a pogoda pękna słoneczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 09 sierpien 2002 przywiezli drewniany strop....i jednak z Panem M znowu sie spotkamy..ale to juz naprawde ostatni raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 09 sierpien 2002 robimy ogrodzenie.... 31 sierpien 2002 nasza działeczka jest ogrodzona...mamy bramę wjazdowa...i nareszcie nikogo juz obcego nie zastaniemy w naszym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 02 wrzesnień 2002 ech moja połowa znowu pojechała do pracy.... ale wszystko skonczone, dom ogrodzony mam jeszce pomalowac bramke z desek izolacja...i tak dom bedzie sobie zimował dalsze prace budowlane bedą na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 muszę stwierdzić ze jesień, zima...na naszym polu wygladała pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts