pt123 20.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam i zapraszam do komentarzy i dyskusji. Pozdrawienia PT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wśród zalet Sieprawia zapomniałeś wymienić wyciągi narciarskie! Gdybyśmy wiedzieli o planowanym ich powstaniu, kto wie, czy dzisiaj pisałabym z domku w Niepołomicach! No i kiedy czytam o tych bezproblemowych kontaktach z urzędami, to mnie lekka zazdrość dopada - to najlepszy dowód na to, jak głęboko traumatycznym przeżyciem były te spotkania z "naszymi" urzędnikami! Pozdrawiam i zaczynam kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnS 24.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 cześćWiesz bede ci dopingować... bo ja też zaczynam budowe w Sieprawiu.. To jesteśmy już dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 25.04.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 cześć, gratuluję wyboru projektu , budujemy taki sam , i to całkiem blisko - w Rzeszotarach, jesteśmy trochę bardziej zaawansowani - mamy już fundamenty. Jeśli mogę coś doradzić w kwestii wody, to studzienka się nie opłaca, my robiliśmy tak, że umówiliśmy się na wykonanie przyłącza dzień po zalaniu ścian fundamentowych, gość podkopał się pod ławą fundamentową i zamontował nam kranik w garażu (przymocowany do wbitej w ziemię dechy), wodomierza na razie nie montujemy z prostej przyczyny - żeby się komuś nie spodobał, będziemy się rozliczać z wodociągami ryczałtem dopóki nie zamkniemy stanu surowgo. Aha przyłącze robiliśmy wspólnie z sąsiadem, zawsze to taniej pozdrawiam serdecznie m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts