Joasia Jasia 20.01.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 A u nas jeszcze nie ma Muratora (Szczecin). I Teski nie ma... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.01.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Joaska: a w stargardzie juz jest murator.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.01.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Joasia - zmień kiosk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Zmieniłam - przeczytałam Brawa dla Teski a obciach dla wykonawców - znamy część z tych panów... nie ucieszą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 20.01.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Jejku, Teska gratulacje za odwagę.Myślałam, że ja przeżywam budowlaną drogę przez mękę. Ale jestem pod wrażeniem twojej woli walki.Gratuluję i życzę wiele miłych chwil w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.01.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Dziekuje wszystkim Kodi...bede 21 lutego w wawie Moira.....3maj sie, nie jest zle...druga ekipa kafelkarzy w ciagu 3 dni to dopiero efekcik...i to ich pogonił mój spokojny małzonek....ale własnie dzisiaj pojechał i jestem sama.....i sama sie przeprowadze....ale za to do Naszego domku...a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 22.01.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Z tymi kafelkarzami to niezła norma Ale lepiej tak jak wy od razu walczyć o swoje lub wywalać na ... U nas byliśmy młodsi, mniej pewni swego i wydawało nam się, że ekipa chce dla nas dobrze. A teraz wychodzą kwiatki - np. wysokość drzwi balkownowych (nikt nie wie czemu) zrobili na 2 m. Wprawdzie jestem z mężem niewielkiego wzrostu, ale to nie skorupa żółwia, która ma pasować idealnie. Dlatego podziwiam takich inwestorów jak ty i bardzo dużo nauczyłam się odnośnie negocjacji z ekipami - zwłaszcza po lekturze takich dzienników jak twój. A o samotną przeprowadzkę się nie martw. JA bym wolała robić to sama bo z mężem czasami nie możemy dojść do porozumienia w sprawach estetyki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 22.01.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Bardzo ładny artykulik. Zdjęcia piękne. Uroczo na nich wyszłaś. Do sumy kosztów chyba Ci dołożyli 50 tys. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 TeskaGratuluje , no i wreszcie wrocilas na Forum.Zobacz ile osob tesknilo za Toba. bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.01.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Teska gratulalacje artykułu ale przedewszystkim tego że się udało potwierdza się że trzeba walczyc o swoje życzę szybkiej przeprowadzki i juz bez kłopotów. Do zobaczenia w Wawie.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.01.2004 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 a dzięki za dobre słówko Ged...ano dołozyli Do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.01.2004 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Teska, ale dawkujesz jak pisarz kryminalow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 mbz chciałabym pare fotek wstawic...ale korzystam z dobroci Maksia...a on jest dzisiaj bardzo zajety......wiec poczekam az mi je gdzies tam wrzuci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.01.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 witaj Tesca też czekałam na cd dziennika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2004 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 TeskaWszystko jest sliczne-domek,kominek...Bardzo ladnie wykanczasz swoja Irmusie.Zycze powodzenia w dalszych pracachwykonczeniowych i szybkiej przeprowadzki.bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Ivonesca dzięki zaczynam powoli nadrabiać zaległosci, ale już mi sie pokołowało w głowie ostatni miesiac to dosłownie latanie po sklepach...i ciagłe myśli...kurcze ta kabina taka droga...może tansza itp...pod koniec grudnia miałam dosyć...ale juz teraz ok..kafelkarze narazie są ok.. Na dzine dzisiejszy ostatni fachowiec wyjdzie odemnie 22 lutego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Bonnie ech...staraliśmy się...baoje sie tylko jak to bedzie wyglądało jako całosc..narazie z zewnatrz wygląda dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 TeskaTak mi sie podoba Twoja Irma , ze chyba sie na nia zdecyduje.Chociaz mysle jeszcze nad Paulina , jest prawie identyczna jak Irma,tylko ma troche mniejsza kuchnie ,jadalnie i salon . Chcialam sie jeszcze Ciebie zapytac czy po wstawieniu pieca do pom. gosp.jest miejsce na pralke i ew. suszarke, i jaki masz piec.A jesli chodzi o wykanczanie domu , to popieram Twojego meza , ma racje , jak kupowac to porzadne rzeczy. bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 24.01.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Teska - najszczersze gratulacje z powodu debiutu medialnego na łamach Muratora. Całkiem sympatyczna opowieść. Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję w Warszawie 21 lutego. Ja-wręcz przeciwnie-odebrałam tę historię-horror z gęsią skórką! Medal dla właścicielki tego domu za wytrwałość!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.01.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 bonnie piec kondensacyjny viessmanna vitodens 222 ma wymiary wys 140 szer 60 cm jak srednia lodówka ( stojacy).mam jeszcze pralke ładowana od góry , i jest sporo miejsca na jakies regały...niom moze 2,3 sztuki.. wszystko sie miesci.trzeba tylko od razu wiedziec ze wejscie rura od gazu do budynku rob po prawej stronie stojac w pom gsp bo pozniej sa problemy z rozmieszczeniem wsiech podłączen do pieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts