Teska 24.01.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 ara nie jest zle teraz , ochłonęłam ciut od fachmanów...kominkarz który konczy obudowe jest ok, kafelkarze tez...poki co...ale jestem dobrej mysli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.01.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Teska widzę, że pojawiają się kafle w jadalni, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 S.P od ostatniej Twojej wizyty : kafle na podłodze i na scianie w kuchni sa, pom gsp skonczone.... Jutro zaczną kibelek Kominkarz dzisiaj rozbiera czesc obudowy..zachciało mi sie kamienia wiecej ( na górnej czesci ) mam nadzieje ze bedzie wygladało ok...kominkarz miał mniej szczesliwa mine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2004 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 TeskaCzy piec kondensacyjny nie musi byc podlaczony do komina (tak slyszalam)? Jesli tak to jezeli nie wybuduje komina to zrobi sie trochewiecej miejsca w pom. gosp? Ciagle sie boje, ze sie z niczym nie pomieszcze. I chodzi mi jeszcze o sypialnie, ta od ogrodu (15m2). Na ktorej scianie mozna zrobic szafe wnekowa. Kiedys mi mowilas , zelazienke powiekszylas o wneke. Czy po zlikwidowaniu tej wneki jest jeszcze miejsce na jakas szafe w holu.Kominek masz sliczny, ja tez o takim wlasnie myslalam.Ale zanim ja zaczne i skoncze budowanie to chyba wieki mina. A tak bym chciala juz zaczac.bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.01.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Bonnie ja mam komin zlicowany ze sciana w pom.gsp...ciut komina wystaje w garazu. Podaj mi swojego meila to zrobie Tobie fotki pom jak to wyglada.W holu na szafe jest przyznam sie miejsce ale nie za duze.w wiatrolapie miejsce na szafke na buty i wieszak... pokoj na koncu korytarza- pow 12 m miejsce na szafe jest na prawej scianie - tam chce zrobic porzadna szafe.pokoj po prawej stronie z dwoma oknami - na mniejsza szafe jest miejsce - ale i na duza jest zalezy gdzie chcesz stawiac tapczan itppokoj najblizej wyjscia - potezna szafa wejdzie napewno - to jest najbardziej ustawny pokoj 16,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Tesko droga my chcemy ciąg dalszy dziennika i zdjęć, zdjęć, zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.01.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 to ja sie postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2004 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Teska Dzieki serdeczne za zdjecia. Duzo mi pomoga , bo wybudowanej Irmy niestety na razie nie mam szans zobaczenia.Interesuje mnie doslownie wszystko .Wiec jakie zdjecia mi przeslesz , to bede bardzo zadowolona. A z budowa ciagle mi sie wszystkoprzeciaga, no ale mam nadzieje , ze juz w tym roku zaczne.Tylko po przeczytaniu Twojego artykulu w Muratorze mam stracha , ze sobie nie poradze. Ja niestety nie jestem taka operatywna jak TY, a tez bede budowala sama. Tak czytam i czytam i naprawde jestem pelna podziwu dla Ciebie,ze sobie tak ze wszystkim poradzilas. Podaje moj e-mail;[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Bonnie hmm...to zapraszam do siebie od granicy do mnie jest całe 3 km Wysle fotki zaczne od wieczora, dasz sobie rade człowiek czasami nie wie jak duzo moze wytrzymac, a budowa to mimo wszystko nic strasznego... Pozdrawiam Tesak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.01.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Powtórzę się ale co tam Irmusia piękna na zdjęciach. Teraz trochę żałuję, że jej nie wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.01.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 bonnie wysyłam pare fotek...sorki ze dopiero dzisiaj ale nie mogłam wejsc na net:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 01.02.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Witam wszystkich !!!! Jestem cała przerażona po lekturze dziennika TESKI. Ja też buduję Irmę. Mam fundament - a na wiosnę mam ciągnąć dalej budowę. Jak to będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 TeskaDzieki serdeczne za zdjecia . Dostalam. Teraz to dopierro widac , ze to ,, kawal domu ".Maly wcale nie jest maly. Ladnie to wszystko wyglada,kominek, kuchnia ,jadalnia, podlogi, oswietlenie.Bardzo mi sie podoba.bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 bonnie jak skoncza zrobie dokadnie wszystkie pomieszczenia, w miedzyczasie bede podsyłała inne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 GRAZKA nie przestraszaj się nie jest tak zle....naprawde napisz gdzie budujesz Irmusie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 02.02.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Teska ! Dzięki za wsparcie, ale przestaszona to jestem, oj jestem - bo też buduję sama. W tym tygodniu przyjadą postaki (MAX-Y) a za 2 tygodnie drzewo na konstrukcję dachu, a potem cała reszta. Buduję Irmę dokładnie "po przekatnej" od Ciebie - w Jarosławiu (podkarpakie). Też już mam problem z HEB-ami : nawiasem mówiąc dzięki Twojemu dziennikowi w Muratorze w ogóle ruszyłam temat, bo nie miałam pojęcia że to tak z tymi belkami jest. Kierownik budowy wymyślił, że te całe HEBY pospawa się na tej środkowej ścianie konstrukcyjnej do kupy, ale pan projektant powiedział, że to zły pomysł i każe kłaść perfabrykowane stropy Terriva. Nie chcę betonowego stropu - no i jak mam się nie przestaszać, a jak tak będzie co chwilę z belkami, pustakami , ścianami, fachowcami itp. itp. ??? to co ja biedna zrobię ? Ale pomimo tego nie zrezygnowałabym z IRMY - widziałam troche Twoich zdjęć - domek jest ekstra !!!!!!!!Na razie czytam skrupulatnie Twój i inne dzienniki w Forum i w ogóle wszyastko co mi tylko wpadnie w ręce. Ale przepraszam, bo coś się za bardzo rozpisałam - pozdroqwienia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Teska Bede bardzo wdzieczna za zdjecia. Nie chcialam Ci juz zawracac glowy z tymi zdjeciami , bo wiem ile masz pracy na budowie. Chetnie bym zobaczyla Twoja Irme , ale na razie musze sie zadowolic zdjeciami, w tej chwili mam troche za daleko bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Bonnie nie zawracasz głowy...nio cio Ty fotki beeda w moim dzienniku na biezaco...reszta na meila... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 TeskaDzieki , ze o mnie pamietasz. Teska przypilnuj , zeby na blat z granitupolozyli takie specjalne zabespieczenie (nie wiem jak to sie nazywa),ktore bedzie chronic blat przed plamami np. z wody.Jezeli blatunie zabespieczysz to za pare miesiecy zrobi sie brzydki i niczymtych plam nie zlikwidujesz.Ja wlasnie w taki sposob zniszczylamswoj blat.bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.02.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Teska czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts