Maluszek 27.02.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Tesko - pytanko w sprawie kominka: czy ta pionowa krecha zrobiona jest z blachy? Z jakiej? Mam taki sam kominek tylko obudowę prostę i chciałabym z blachy zrobić ramkę dookoła wkładu tylko nie wiem z jakiej, żeby bardzo się nie rysowała - myślałam o miedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.02.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Teska w końcu mi się udało nie wiem czy przesilenie internetowe łazieneczka piękna a kominek cudo będzie podwójny tak jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Maluszek ta krecha to aluminium , a lakiernik ja lakierował...oddaj tylko do lakiernika, bo nic innego rowno nie pomaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 01.03.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Witaj Tesko! Obejrzałam ostatnie zdjęcia i chętnie wskoczyłabym do wanny i... zasnęła. Łazienka jest kojąca i zapraszająca do odpoczynku, bardzo mi się podoba. Kominek super, taki nieprzytłaczający, a ta listwa pięknie go zdobi. A teraz pytania, bo spadasz mi z nieba: wannę mam odsuniętą od ściany i muszę zamontować baterię trójotworową i trochę się jej boję. Napisz, proszę ile wynosi odstęp od ściany, w jaki sposób zapewniono Ci dostęp do baterii (część płytek wyjmowanych?) i w końcu jaka to bateria i dlaczego? Widziałam, ze Roca ma w ofercie taką baterię umieszczoną w specjalnym stelażu, chroniącym wąż i inne rureczki. Boję się, że ten wąż będzie szybko podrapany. Podpowiedz coś.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Joskul jutro odpowiem na pytanka...bateria La Torre chciałam takie proste patyki, bo cale wyposazenie to kanty kibelek i umywalka to kanciaste Sydney...fotki beda nowe w srode... Połaczenie do baterii mam na stałe tzn bez rurek..pomierze jaka to odległosc...i ech zapytam jak mam sie dostac jak bateria mi sie zepsuje...ale z tego co widziałam odkreca sie ja od góry..potrzeba było tylko sztywnego połaczenia nie wezyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Tesko - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 TeskaZdjecia lazienki i kominka bardzo ladne. Domek robi sie bardzoprzytulny, az milo popatrzec.bonni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 w weekendzik beda nowe fotki drzwi i kuchni i skonczonej juz lazieneczki i salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.03.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 no włąśnie czekamy na nowe zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 co tam bede mowiła, kuchni niet, podlogi niet i drzwi niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.03.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Bikosa... stolarz od kuchni : kuchnia ok...ale co z tego jak nie dokonczona...i zero odzewu nio i pare niedoróbek znalazłam.. Stolarz od drzwi: drzwi piękne..ale co z tego jak niedorobione Faceci od kafli: ostzrgam frajerzy i skonczy sie ta sprawa w sadzie w sprawie karno- skarbowej jak nic nie popuszcze...udupie chama i pijaka ale poczekam czy zjawi sie w poniedziałek..do tego dnia ma termin... Nio...a tak to pięknie to wszystko jest...gazik kopią...od poniedziałku sprzatam chałupkę...nio i powiesilam tylko tak zeby nie było nic widac pierwsze firanki w oknach...hihih okna brudne..szmatki wisza...ale co tam jest mi wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grody 07.03.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Teska, dziękuję za opis- mam wrażenie jak bym to widziała na własne oczy Ps. do czego mamy się szykować z SP, Joasią i Ivette Cyztam, czytam inic nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.03.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Bikosa wszystkie nic nie wiecie...ale w odpowiednim czasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 jejku teska znowu pod górkę i wiatr? oszaleć idzie z tymi "fachowcami", zabić ich wszystkich (moich też)trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Czupurek ale jak mowi Joasia Jasia : wyluzowałam już...jest ok...dzisiaj zaczynam wielkie sprzatanko fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.03.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Teska w dzienniku pisałaś o wklejaniu fotek. a nie możesz ich umieścić na http://www.foto.onet.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 o ludzie...Ty to się masz z "fachowcami" PS. wyzdrowiałaś? przyjeżdżasz do Wrocka? bo u nas spotkanie przesunięte na 13.....no tak, chyba że nie wstaniesz po Waszym spotkaniu..dobrze pamiętam, w Szczecinie 12?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ivonesca spotkanko jest 12 u nas...wiec raczej nie bede ale za to zapraszam do Szczecina...a raczej do Kościna...do mnie na parapetówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts