Teska 07.04.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ewusia tak..miał byc blat taki jak parapety...ale stolarz zabrał...jeszcze raz musze zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ewusia: sama mozesz usunąc swój post w dzienniku teski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Maksiu, no właśnie nie mogę bo po mnie są już Teski posty. Sprawdzałam, nie da się ( obok znaczka zmień/ usuń powinien być znaczek/krzyżyk do usunięci ale nie ma. Gapa ze mnie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Faktycznie.. przegapiłaś sprawe.. no nic.. trzeba poprosić admina o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.04.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ja przegapiłam a Teska była szybka dziewczynka i zaraz po mnie się wpisała. Mam nadzieję że admin mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Ewusia a w czym problem??......niech tam sobie bedzie Twój wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 kurczę toż był tu mój wpis o pięknym blaciku !!!!!!!!!!....i gdzie się podział ...Teska - piękny ten blacik że hej ! ..pisze jeszcze raz bo co zrobić jak forum szaleje ....i witaj w klubie ..bo my dalej też bez drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivonesca ach odpusciłam sobie narazie te drzwi...jak sie wprowadze to zaczne zamawiac...juz znalazłam stolarza... Jutro u mnie godzina "0" znaczy wyprowadzka wszsytkiego co spakowałam...a ja z synem we wtorek juz na stałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.04.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Teska - ależ ty masz piękniepodoba mi się wszystko i salunik z kominkiem i kuchnia. a kuchnia najbardziejpo prostu suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 09.04.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Teska to ja chyba nie kumam. To czyje super śliczne drzwi są na zdjęciu? Co było z tymi drzwiami nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Teska - oby Ci sie dobrze mieszkało !!! trzymam kciuki za ostatni transport ze strarego mieszkania doo nowych włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Moira drzwi miałam i to nie wszystkie..przez tydzien...były niedokładnie zrobione i w perfidny sposób traktowane gdzie niegdzie młoteczkiem...czy jakims innym twardym przedmiotem ...zabrał je stolarz...na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 10.04.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Jeny, Tesko, szczęka mi opadła taką śliczną kuchnię masz! Czy mogę wydukować sobie takie zdjęcie i powiedzieć mojej architekt "O, tak bym chciała"? Plis. Aha, mężulka zawołałam na oglądanie twoich zdjęć i też przyznał "Fajnie, niezły kominek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 No jest czy się chwalić. Dołączam do pochwał.Trzymam kciuki za szybką i bezbolesną przeprowadzkę.I oby się mieszkało jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Zofija dziękuje bardzo ....pewnie ze mozesz Białystok wszak daleko od Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Magi Ivonesca dziękuję wam Kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 12.04.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Tesko,nareszcie godzina "zero", cieszę się razem z Tobą. Czy rzeczywiście wystarczy przysiąść na trochę i już przychodzi poczucie, że to Twoje miejsce na ziemi? Czekam na taki moment, bo ciągle nie mogę uwierzyć, że to będzie mój dom. Oby końcówka poszła Ci bez poślizgów, już dość kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 TeskaNareszcie sie przeprowadzsz. Domek jest naprawde sliczny.No i prosimy o wiecej zdjec, bo nie mozna sie napatrzec.Jeszcze raz gratulacje i szczescia w nowym domku. bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.04.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Tesko! Napisałaś u szczeciniaków, że dziś masz ostatni wieczór z netem... Jak Ty sobie dasz bez niego radę? A na serio, to jakie masz perspektwy na internet w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Linka...jak narazie zadnych... poszukuje kogos z tepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts