Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do IRMy - wreszcie!

mbz

Recommended Posts

Teska - wiem, wiem że byłaś odcięta od netu :-? ..ale dziewczyny szczecinianki czasem dawały znaki że zyjesz na tym końcu świata Twego i że dobrze Ci się tam mieszka :D ...a u mnie? ...dalej nie mam drzwi..ale postęp jest - są zamówione :wink: ...no i mam kota od tygodnia :p ...to chyba najważniejsze wydarzenie ostatnio :wink:

pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Teska, szukam i szukam w internecie Twojego stolu i nie moge znalezc. Jak dokladnie nazywa sie stol? Klose to Pomorska Fabryka Mebli, a sa jeszcze Bydgoskie Fabryki Mebli. Juz sie pogubilam:(

Pomoz jesli mozesz, bo ja namietnie szukam stolu do kuchni.

A moze wiesz gdzie w Sz-nie znalezc ladny stol? Ma byc nowoczesny i najchetniej w czeresni.

Apia jak jestes ze szczecina to zapraszam...nowoczesne stoły widziałam na ul Struga, tam nad meblami kler..w salonie z oswietleniem...tam jest duzy wybór nowoczesnych,bynajmniej był wczesniej.

Jutro zerknę na gwarancje..ale stoł napewno nazywa sie klose..ma dobre wymiary. stoły składane sa tylko 10 cm dłuzsze,ale za to 10 cm wezsze...chyba ze chcesz stół ponad 2 m...

aha stoły bardzo fajne nowoczesne sa w salonie bydgoskich fabryk mebli koło Nomi na prawobrzezu , i fajny stoł wisniowy i boki blatu z dodoatkiem chromu stoi w bydgoskich na twardowskiego.