Ivonesca 14.06.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Teska - wiem, wiem że byłaś odcięta od netu ..ale dziewczyny szczecinianki czasem dawały znaki że zyjesz na tym końcu świata Twego i że dobrze Ci się tam mieszka ...a u mnie? ...dalej nie mam drzwi..ale postęp jest - są zamówione ...no i mam kota od tygodnia ...to chyba najważniejsze wydarzenie ostatnio pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Ivonesca przeczytałam Twój dziennik:) ja tez dalej nie mam drzwi...ale swiatełko w tunelu jakoby zaczynało swiecic... Wiczorkiem zbiore sie opisywac co i jak u mnie a wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 14.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Oj, bardzo fajnie, że "wróciłaś", tak jakoś strasznie Cię brakowało, super, czekamy na wrażenia z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.06.2004 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Teska witaj jak fajnie że wróciłaś czekam na sprawozdanie z mieszkania na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.06.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Kochane kobietki:) dzieki bardzo...wklepie fotki i wszystko opisze co u mnie przez te 2 miesiace sie działo:) Też teskniłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.06.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 witamy na starych śmieciach czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.06.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska ech ale u Ciebie ładnie a jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Magi cos sie Masiowi pomieszało:):)albo mi...te same fotki były... Mieszka sie bajecznie...spokojnie,czasami to az za:) Tak bardzo sie rozleniwiłam ze nie moge zaczac pisac dziennika..oklapłam pobudowlanie a u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska pięknie i niech Ci się mieszka jak najspokojniej należy Ci sie po trudach tej budowy ale widać że było warto Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 21.06.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Teska, masz piekny stol!! Mozesz zdradzic, kto to cudo wyprodukowal i gdzie to mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Teska - własnie się zastanawiałam co jest z tymi zdjęciami ....bo niby 2 miesiące po zamieszkaniu a tu patrzę data listopadowa ...ale jak pooglądałam do końca to się już wyjaśniło ....ładnie mieszkasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Teska: w pozycji http://212.244.189.200/teska/domek_teska51.jpg jest błąd, powinno być:http://212.244.189.200/teska/domek_teski51.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.06.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 ale ja jestem bystrzak sama na to wpadłam i obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.06.2004 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Teska- obejrzalam zdjecia, w srodku jest po prostu pieknie Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.06.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 ja też obejżałem i też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Apia stół to seria" klose" produkcji Bydgoskich Fabryk mebli... Dziekuje Wam wszystkim...aha i postaram sie wziasc w garsc i opisac wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 czekamy na opis czekamy A co do stołu to bardzo mi się podoba tylko jakoś się boję tej szyby przy moich dzieciach szczególnie ta młodsza ma takie pomysły że skóra cierpnie czasami na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Aga ta szyba jest bardzo gruba...no i ma 6 lat gwarancji..( tak bynajmniej jest napisane:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 23.06.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Teska, szukam i szukam w internecie Twojego stolu i nie moge znalezc. Jak dokladnie nazywa sie stol? Klose to Pomorska Fabryka Mebli, a sa jeszcze Bydgoskie Fabryki Mebli. Juz sie pogubilam:( Pomoz jesli mozesz, bo ja namietnie szukam stolu do kuchni.A moze wiesz gdzie w Sz-nie znalezc ladny stol? Ma byc nowoczesny i najchetniej w czeresni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Apia jak jestes ze szczecina to zapraszam...nowoczesne stoły widziałam na ul Struga, tam nad meblami kler..w salonie z oswietleniem...tam jest duzy wybór nowoczesnych,bynajmniej był wczesniej.Jutro zerknę na gwarancje..ale stoł napewno nazywa sie klose..ma dobre wymiary. stoły składane sa tylko 10 cm dłuzsze,ale za to 10 cm wezsze...chyba ze chcesz stół ponad 2 m... aha stoły bardzo fajne nowoczesne sa w salonie bydgoskich fabryk mebli koło Nomi na prawobrzezu , i fajny stoł wisniowy i boki blatu z dodoatkiem chromu stoi w bydgoskich na twardowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts