Apia 23.06.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Dzieki bardzo za informacje! Na pewno sprawdze adresy, ktore mi podalas. Na stale nie mieszkam w Sz., ale jestem tam dosc czesto (mieszkaja tam moi rodzice). Wlasnie w polowie lipca wybieram sie w odwiedziny, wiec zrobie rekonesans:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.06.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Teska wiem że te szyby mają gwarancję itp. ale mam jednak obawy pozatym moja koleżanka miała na ławie i jej dzieciom udało się ją zbić Dzieci jak to dzieci szczególnie te z szalonymi pomysłami Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.06.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Apia to zapraszam w swoje strony jak bedziesz w pobliżu:) Aga...ech nio moze masz racje..chociaz te dzieciaki to musiałyby czyms duzym palnąc w ta szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.06.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Teska Moje gratulacje. Pięknie to wszystko urządziłaś. Napisz ile Cię w sumie kosztował ten kominek. http://212.244.189.200/teska/domek_teski47.jpg Bardzo przestrzennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Teska jej córka wpdła na tę ławę pupą dzieci się ganiały i tak jakoś poleciała na szczęscie tylko poszła szyba w ławie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Zielona cały kominek,łacznie z wkładem to około 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2004 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Teska gratuluje , wreszcie mieszkasz w domku.Napisz jak Ci sie mieszka.Domek w srodku bardzo ladny, bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.08.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Teska, babko odezwij się. Chyba że się wczasujesz z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 bonnie mieszka sie wspaniale.....a dowód, nawet nie chce mi sie uzupełniac dziennika.....obiecuje ze jak Maksiu:) wróci z urlopu to wklei pare fotek...a ja zabiore sie za uzupełnienie dziennika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.09.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Teska - koniecznie uzupełnij swój dziennik - bo jakoś tak smutno na forum bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Tak tak Teska pokaż zdjęcia i trochę wiadomości w dzienniku czekam z niecierpliwością.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 No nareszcie sie odezwalas. A do dziennika i tak dosyc czesto zagladalam popatrzec sobie na zdjecia. Jak tam ogrodzenie? Czekam na cd. i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 kobitki:) zabiore sie za ten dzienniczek, a fotki koledze pomagającemu wysle na meila:) i bedzie co ogladac:) Bonnie ogrodzenie w całosci bedzie 13 wrzesnia...wtedy montuja mi przesła i brame... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.09.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Tesko, a powiedz mi jedną rzecz - bo tak sie zastanawiam - czy jak coś pichcisz w kuchni, albo chodzi zmywarka (chyba masz, o ile pamiętam) - to czy nie słychać tego bardzo w salonie? Czy jak np. ogląda się TV, to nie słychać skwierczącego kotleta? Ponieważ nie mam jeszcze nic w salonie, to tam nie przebywamy, ale tak sie właśnie martwię, jak sie mieszka w salonie połączonym z kuchnią? No i oczywiście nie moge sie doczekać nowych zdjątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.09.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Magdzia jak wstawiam zmywarkę to nie słychac jej, taki cichy szum...ale i to trzeba sie przysłuchać...natomiast jak wylewa wode to słychac...musimy zmienic podłaczenie - teraz mamy przez syfon od zlewu, a nie bezposrednio do kanalizacji, wtedy juz wogóle nic nie słychac natomaist co do tych skwierczacych kotletów......słysze tylko wyciag jak chodzi ale wiesz mi to nie przeszkadza, naprawde. A jak gra radio lub właczony jest tv....wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Ufff, to mi ulżyło, bo bałam sie tych dźwieków i tłuczenia garami słyszalnego z kuchni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 magdzia, naprawde nie masz sie czego bac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska znowu zamilklas na bardzo dlugo. Odezwij sie wreszcie . W Twoim dzienniku cisza , zadnych wiadomosci. Czekam z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.10.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Widzisz bonnie, Teska walczy z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Bonnie obiecuje solennie ze od listopada zabieram sie za zaległosci.....walcze z ogrodem...tzn glebogryzarka, reczie wybieranie trawy...i chce jeszcze nasypac ziemi,zeby na wiosne sadzic roslinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts