Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do IRMy - wreszcie!

mbz

Recommended Posts

Bonnie

mam sporo znajomych mieszkajacych w domkach, ale nikt nie płaci takich rachunków za ogrzewanie...

Nie powiekszaj pom gsp , viessman nie jest wielgasny ja mam go postawionego na koncu pom gsp po lewej stronie, mam tez pralnie i regał.

Dzis podesle fotki Maksiowi i uzupełnie dziennik.

Jak chcesz to moge ci wysłac na meila( podaj na priv)

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

UKF

kabina jest szklana firmy Huppe wersja designer Jette Joop

kabina jest bardzo fajna, bez zbednych prowadnic..samo szkło. hmm tylko cena ciut wysoka 5500 zł.( po rabacie) ma w komplecie kamienny brodzik

Teska - też choruję na tą kabinę tylko muszę troszkę poczekać na przypływ gotówki. Nas ma kosztować 3600 zł (specjalny rabat :D). A jak się sprawuje - bezproblemów?

A tak a propos to fajnie, że znowu piszesz :D

kroyena - masz rację cena jest bez brodzika. Natomiast normalnie u nas sama kabina kosztuje ok 5 tys. zł

UKF - dlaczego właśnie ta kabina bo jest piękna. Po prostu cudeńko. Samo szkło, pięknie, prosto wykończona i przede wszystkim otwiera się a nie przesuwa. Huppe robi całą masę różnistych kabin tylko są dosyć drogie

Widzialam zdjecie i chyba rzeczywiscie nie bede musiala powiekszac tego pomieszczenia. I dobrze , bo to dodatkowe koszty. A caly czas chodzilo mi to pomieszczenie gospodarcze po glowie. Wydawalo mi sie , ze jak stanie piec to juz nic wiecej sie tam nie zmiesci. Ale i tak czekam na zdjecia , bo chociaz popatrze sobie jak bedzie wygladal moj przyszly domek , bo budowy nie moge sie doczekac.