Teska 28.10.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 maggi łózko nabyłam w hmm..bygdoskich meblach...ale to nie oni to wyprodukowli...nie wiem kto:( a jak sie mieszka??? no własnie, jakos mi jest teraz obojetne, poprostu mieszkam.....sama sie dziwie....a moze mnie jesienne humorki dopadły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Teska to odganiamy te jesienne słoty i jest pieknie a jak będzie wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewci 28.10.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Teska przeczytałam twój pamiętnik od deski do deski i powiem ci , że sie załamałam - dlatego , że takie przypadki z budowlańcami jakie ty opisujesz ja miałam w trakcie wykańczania TYLKO mieszkania w bloku, a to płyki źle położone ( wiec kazałam zrywać ), a to gładź miała dziury , fuga miała dziury , a to kabel pod okap był 20 cm dalej niż okap, a to kuchnia miała być zrobiona w ciągu 6 tyg a zrobili mi ją w ciągu 10 tyg ( ciągle lakier sechł ) - i co najlepsze nie zamontowali mi na lodówce dzwi i musiałam kolejny tydzień szukać stolarza który poprawi pracę po wielkiej firmie której nazwy tu nie wymienię, a to kabina prysznicowa rozbiła się w drobny maczek jak facet ją montował , po miesiącu mieszkania okazało się, że wanna i kabina były źle uszczelnione i w duzym pokoju wyszedł nam grzyb .....A dlaczego się załamałam bo teraz to ja się boję budowac jak nie wiem co bo widzę, że budowa to dopiero jest raj dla partaczy i nieudaczników. Oj cięzki los kobiety budujacej. Teska dlatego ciebie bardzo podziwiam, że wytrwałas dzielnie do końca i życzę miłego mieszkania we własnym domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Ewci@ łomatko!!!! Nie załamuj sie kobietko tak naprawdę to jakoś to mija i kiedy doszłam ze juz nie potzrbuję zadnego budowlanca, pseudo fachowca swiat wydał sie lepszy....ufff odetchnęłam... Więc buduj się ...nie jest tak zle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.11.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Teska twoj dzienniczek przeczytalam dopiero teraz... i jestem ciagle w szoku dziewczyno, ty to sie mialas z tymi pseudo budowlancami wprawdzie widzialam cie juz w Muratorze, ale to nie to samo co zywa relacja... ale za to jaka chalupka, no no ale i tak najbardziej ze wszystkiego podoba mi sie twoj KOT [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Miśki to moja słodka " Maksi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.11.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Teska - pytanko odnośnie ogrodzenia, a właściwie jego "podmurówki". Te dziury w bloczkach betonowych (bo to chyba bloczki są) to po to żeby zwierzyna (np. żaby) przechodziła? Nie znam się na tym - bo jeszcze nie doszedłem do etapu płotu (na razie tylko dom ) więc nie wiem czy to normalne bloczki są? Czy jakoweś specjalne? Bo nawet mi się spodobało takie ogrodzenie ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 bogus to sa bloczki betonowe zwykłe...stoja n apodmórówce z betonu ( miałam spadek stad tansze bloczki...) teraz te dziury sa zalepione cementem i zasmarowane...nie widać ze były bloczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 jej podmurówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.11.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Teska Bardzo mi się podoba Twój domek i w domku oczywiście.Patrze na zdjęcia i oczom nie wierzę ... na parapecie siedzi mój kot, Maurycy! Identyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.11.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Teska - fajnie że znów piszesz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Teska czekam na cd... Bardzo fajne zdjęcia kot zaciekawiony tym zjawiskiem za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Kot i pies super zdjecia. Tylko szkoda psiny , ze sasiadka o niego niedba , widac golym okiem gdzie woli przebywac. A ja myslalam , ze z ogrodzeniem to juz wcale nie bedzie problemow , ale widac sie mylilam. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.11.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Teska - i gdzie ostatecznie kupiłaś drzwi? podobne do Toledo z Porty.....i mają bardzo ładny kolorek.... ....a taka skrzynka na listy to jak funkcjonuje? z zewnątrz listonosz wrzuca list, a Ty go od środka wyjmujesz, tak ? a jaka jest duża i ile kosztuje jeśli można wiedzieć? ...a w ogóle na tych ostatnich zdjęciach to hitem jest chyba ten niebieski parasol pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ivonesca ta skrzynka to własnie jak piszesz....od zewnatzr listonosz wrzuca listy, ja mam kluczyk od swojej strony otwieram i wyjmuję...bez problemu mieszcza sie w niej rachunki z Plusa kosztowała cos 200z ł hihihi ten parasol to furore zrobił..nasz sasiad myslał ze przenieslismy sie na droge a to nasz pan Józek zeby w słoncu nie murowac....cos takiego rozkładał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.11.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ivonesca drzwi Ronkowskiego za sztuke płaciłam 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.11.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska, elegancko bardzo podoba mi się to Twoje ogrodzenie A jak masz wykończone od góry słupki? wygląda jakby płytki w wachlarz się układały na szczycie a całość półokrągła? Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ewusia tak jest cięta cegła....Pana Józia koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.11.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 "Pomysłowy Dobromir"? Ale wyszło superrrr.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.11.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 ewusia wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts