kroyena 22.11.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Rzeczywiście czarny, czarno, czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Teska ogrodzenie masz bardzo ladne , czy mozesz powiedziec ile kosztowalo cale ogrodzenie. Schody przed domem maja bardzo ladny kolor no i delfinek , super pomysl. I to chyba juz koniec z budowaniem i wiekszymi pracami , zostal Ci juz chyba tylko ogrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 bonnie całosc z robocizną 27 tyś.... niom...ogród zaczynamy na wiosnę....ale to pikuś podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.11.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 kroyena ....bo nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 czarny łabądź na czarnym tle czy jakość tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.11.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Kroyena ale ładny dziobek....ma łabądek...widoczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.11.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 No taki jak u smila Pewno: "Żeby go było lepiej widać", ale to z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 kroyena pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.12.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska - pooglądałam zdjątka, poczytałam (wcześniej też - chociaż dopiero później skojarzyłam Teskę z Muratora i naszą Teskę) i wiesz co Ci powiem... że jak nie przestaniesz się dąsać, to przyjadę i dam Ci klapsa na gołą... masz wspaniały dom, rodzinę i cóż więcej Ci potrzeba do szczęścia...!!! Powinnaś być dumna z siebie i cieszyć się ... a jak Cię dopada deprecha jesienno-zimowa radzę poczytać dzienniki tych co zaczynają... Ty już masz to wszystko za sobą - efekt rewelka!! zazdroszczę Ci i ciesz się, uśmiechaj, krzycz z radości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 jolly dopadła mnie znowu taka depresyjka.....ida swieta a ja znowu sama z synem.....nie mam innej rodziny wiec bedziemy siedziec jak te pałąki sami....a to do przyjemnosci nie nalezy jej a czytac nowo zaczetych dzienników to chyba nie chce....mam dosyc budowania!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 01.12.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska ....uszka do góry.... Zanim zdążysz dwa razy powiedzieć "ciastko z kremem"..... zza Wielkiej Wody powróci ...Wódz "Czarny pod Nosem" i.... obsypie swoją dzielną i wierną squaw podarkami i świecidełkami... "HOWGH" powiedziałem P.S: A jak wygląda skończony delfinek ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 maxymov ups pocieszyc to umiesz....... a co do delfinka zrobie fotkę....i bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 01.12.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Dzięki i....czekam z ....niecierpliwością.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 maxymov zapytam niesmiało.....czy to Ty na motorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 01.12.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Smiało...pytaj....wiecznie żył nie będę To foto dodaje mi otuchy...mimo że to nie ja... Moje moto stoi od listopada '03 i...tęskni bo ja ...choruję....tak, tak już prawie rok...niestety nie jestem niezniszczalny...jak mi się kiedyś wydawało ...no ale ....SHOW MUST GO ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 maxymov hmm...ale to moto doczeka sie ciebie a Ty moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 01.12.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Znów masz rację doczeka się też...swojego, prywatnego, cieplutkiego garażu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.12.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Teska, na zdjatkach to widze tylko meska czesc rodziny zasuwajaca z ta glebogryzarka.. ale ty masz sliczna ta chatke, a murek z przodu, ehh tylko pomarzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Maxymov no tak...cieplutki garazyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 06.12.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2004 O rany....Teska.....ale przygoda ....w tym banku ...ale jak widać Wielki MANNITOU czuwa nad Tobą. Howgh...Powiedziałem PS:a jak rozbił ...BANK-omat to było zbierać kasiorkę a nie dawać dyla. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts