Teska 21.06.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 czupurek własnie nie wiem.....ale codzien do nich gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Teska wspólczuje takich doświadczeń Cóż chciałaś pomóc a tylko narobiłaś sobie kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 czytam i nie wierzę matko jaki tupet ale to, sprawdzone. im niżej na "drabinie" tym gorzej weź zygmunta, on ci przekopie co trzeba, bo to, robotny chłop a tak na marginesie - to, chyba daaaaawno nie miałaś u się fachowców lub coś koło tego - przecież wiesz - żadnej kasy - ech uśpiłaś czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czupurek no własnie zygmunt zaczyna u mnie kopac od czwartku, wczoraj był....hmm..400 stowki chce.... juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.06.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ile?! matko czemu tak drogo, zgłupiał czy co? a jaki zakres prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czupurek no wlasnie strasznie duzo mi sie wydaje.....no wiesz zobaczysz dizis, dwa boki do skopania i cały przód, wybranie korzeni i trawy no i rozsypanie czarnoziemu 2 wywrotki to jakies 24 tony i troche humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamen 26.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 tamen ja mam poddasze jak w I wersji i jest ok.Mieszkac tam nie chce a na graciarnie wystarczy. Teska, ale fajnie by było wstawić na pieterko stół bilordowy, albo pokoj ćwiczeń zrobić ?? .................niekoniecznie to musi byc graciarnia. pozdrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 tamen no stół bilardowy moja połowa myslała....ale w koncu doszlismy do wniosku ze ogrzewania ciagnąc nie bedziemy ani ocieplac dachu tylko po to zeby w lata nie umrzec z zaduchu a zima nie zamarznąc...no i tym sposobem na bilarda jesli mamy ochote idziemy miedzy ludzi do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska widzę że ogród wygląda coraz piekniej a jak urośnie trawka to będzie cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska - bruk masz cudny. Mi tylko zostaje o takim pomarzyc. Na pewno cena za materiał i robociznę obłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Aga umieram dzis...dwa dni obłędnej pracy....posadziłam 40 tuj , połozyłam agrowłókninę, obsypałam korą, przesadziłam buk czerwony trzy zarnowce, wykopałam brzoskwinke...o rany...nie moge nogą ruszyc.... w przyszłym tygodniu sypię nawóz pod trawnik i sieję barenburga... taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Funia bruk wychodzi 30 zł/m2 - kupowałam w Zabowie koło pyrzyc, cena połozenia teraz słyszłam jest wieksza cos okolo 40 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Teska widze że bardzo pracowicie spędzasz teraz czas, ale za to jak przyjmnie i jaki będziesz miała piekny ogród Mnie za rok czeka też taka praca, a powiem że nie mam zielonego pojęcia w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Aga to tak jak ja...zadnego pojęcia...ale powoli sie uczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia bruk wychodzi 30 zł/m2 - kupowałam w Zabowie koło pyrzyc, cena połozenia teraz słyszłam jest wieksza cos okolo 40 zł/m2 Może jestem lekko głupawa, ale zawsze jak przejeżdzam z Miśkiem przez tą miejscowośc - wtedy jedno z nas krzyczy "czego nie ma?" a drugie odpowiada "Żabów". Może lekko nie tego - ale nie mogłam sie powstrzymac Ale dzieki temu przynajmniej wiem jak trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia ta hurtownia jest własnie w Zabowie. Pytaj o odpad on jest chyba po 150 zł tone( mam zrobione sciezki z tego wygladają super....zreszta jak cos to wiesz...zapraszam jak bedziesz w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Aga to tak jak ja...zadnego pojęcia...ale powoli sie uczę.... Mam nadzieję że ja też jakoś przebrnę przez ten ciężki okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teska, bardzo dzielna jesteś!!! Chciałam obejrzeć zdjęcia ogródka, ale widzę tylko jakieś litero - znaczki . Ciekawe czy wszyscy tak mają, czy tylko ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Sonika jakie litero znaczki???? hmm u mnie jest ok po kliknieciu na link fotka sie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 28.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Teska, chciałam się przywitać, bo to mój pierwszy raz w Twoich komentarzach. Dziękuję za zaproszenie do klubu. Pewnie wkrótce dołączę. Na temat Twojego pięknego domku pewnie jeszcze napiszę, ale chciałm pogratulować ścieżek w połączeniu z kamyczkami przy cokole. Jestem pod wrażeniem, a i mam gotowy wzór, bo o czymś takim myślałam , a mam podane na tacy ... . Ale mam pewną nieśmiałą uwagę ... , wiem, że ciężko pracowałaś, wiem, że chcesz mieć szybko zielony szpaler żywopłotu, ale ... ekhm, ... tuje posadziłaś za gęsto. Obawiam się, że spokojnie co drugą powinnaś gdzieś przesadzić, bo potem będziesz płakać, i nad sobą i nad tujami . To takie moje skromne słowo, ale wiedza poparta doświadczeniem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts