Teska 22.06.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Jezier....hihi ..pewnie ze piękny projekcik...a ja tam Twoja Irma?? juz konczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.06.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Teska, ja brałam kredyt i to sporo, ale przywykłam do kredytów i nie boję się ich szczególnie Bez kredytu musiałabym budować chyba z 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 jolana...tez zastanawiamy sie na nieduzym kredytem... to wtedy na wiosne sie wprowadzimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Teska ale nadrobiłaś zaległości przez weekend. Miło było poczytać z rana, znów zrobiło mi się fajnie, a ja czekam aktualnie na wtórnik i cały czas na warunki z wodociągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 S.P zaczniesz budowe w lato? taka była beznadziejna pogoda, ze cosik popisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.06.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Czekam jak mi się architekty wyrobią, wszystko jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 23.06.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Teska, co tu duzo pisac, fajny domek , nareszcie go zobaczylem, jakos wczesniej umknal mi link na fotoalbumie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 23.06.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Czesc Teska Dopiero teraz nadrabiam zaległosci w czytaniu forum (krótka przerwa w budowaniu)Po pierwsze gratuluje rozpoczecia dzienika. Sporo miałas przygód "medialnych" i nie tylko po drodze. Ale efekt widać na zdjęciach. Podoba mi się wasze sąsiedztwo - przypomina mi moje sprzed kilku lat. Trzymaj te fotki - zobaczysz jak to się zmieni za parę latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.06.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Teska. W czwartek będą montowali okna. Jak dzisiaj będę miał mało pracy to uaktualnie wpisy do swojego dziennika. Myślę, wyrobię sie do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2003 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Gratuluje dziennika, jest bardzo ciekawy, zdjecia tez sa super.Czekam na dalszy ciag.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Tesia pozdrawiam Cię bardzo gorąco.Dziennik superowy... chyba zaraiłam się od Ciebie i zacznę pisać swój.Tesia podziwiam, podziwiam Twoje umiejętności i to wyczuwanie ludzi "nosem"...Co do prądu i pana "fiku miku" to szczere wyrazy współczucia.Ale co nas niezabije to nas wzmocni.Tak trzymaj .. czekam na ciąg dalszy.To Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 paj^ dzięki bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 am wiem wszystkie fotki a mam ich całe mnostwo, sa w albumach...te w necie to zasługa znajomych...i ich cyfrówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Jezier.... ech cos nie widze w Irmie okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 bonnie...a dziekuje bardzo...a jak wyglada Twoj domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.07.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Wrzuciłem kilka zdjęć. Więc jak teraz zajrzysz to już będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2003 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 TeskaJeszcze nie buduje swojego domku,ale mysle, ze to nastapi juzniedlugo.Jestesmy na etapie wybierania projektu.Zapewne sama wiesz jakie to jest trudne,zwlaszcza gdy wybiera sie projekt gotowy.Nasz faworyt to d12 lub d12b z garazem z bokuMuratora lubBM-81 Agrobispu- jest to domek parterowyi dla nasprawie idealny,tylko nie ma jadalni , a ja zawsze chcialam miecjakby osobna jadalnie. No,ale zobaczymy, mamy jeszcze troche czasu.Pozdrawiam. bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Bonnie...to wybierz Irmę II.... jadalnię ma i jest parterowy, mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jezier...juz zaraz zerknę...wczoraj widziałam fotki u Ciebie wnetrz Irmy...ja zrezygnowalam z tej wysokiej sciany mam wyzszy murek 110 cm i scianki oddzielajacej kuchnie i jadalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Dołączam się do rekomendacji Teski. Też wybrałam Irmę II. Śliczny domek. Wszystko na miejscu i w odpowiednich proporcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts