Sonika 28.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Sonika jakie litero znaczki???? hmm u mnie jest ok po kliknieciu na link fotka sie otwiera Nie wiem czy to tylko ja, ale widzę take coś: Ř˙ŕäuĹ\S"MéQ+ő|¤sIXóS$˘QEŠ2E$ôÍ;cfłŃ¸ő??RĹCw5l-% =kÂ_5 M .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sonika oj....to chyba widać tylko u Ciebie no chyba ze inni nic nie pisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 julietta witaj dzięki za dobre słowo te sciezki sa wyłozone odpadem granitowym, kupionym w hurtowni w Zabowie. A co do tuj - zrobiłam co 50 cm, bo chce z tej strony miec szpalerek, hahah i chciałabym szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sonika oj....to chyba widać tylko u Ciebie no chyba ze inni nic nie pisza... A jeśli tylko u mnie, to dlaczego??? Inne zdjęcia widzę normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sonika julietta oglądała te fotki.. ztego co pisała powyzej.Zapytam Maksia jak sie pojawi...On napewno bedzie wiedział [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Teska, widzę zdjęcia ogródka i sierściucha też!!!! Jedno zdjęcie się nie otwiera - link nr 3. Ale się narobiłaś. Jestem pełna podziwu!!! Tuje tak równiutko posadzone, że hej . Ja wczoraj miałam I-e podejście do swojego ugoru. Chciałam pryskać roundapem, ale chwaściory mam dosłownie po pachy i się zniechęciłam. Muszę chyba nająć jakąś koparę czy spychacz, żeby te chwasty przemielił. Inaczej sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Już wiem w czym rzecz. Jak wchodzę z Opery, to widzę literoznaczki, a jak przez IE to wszystko jest OK. napisze tylko że mam juz dosyc.. Teska nie poddawaj się!!!! Ogród pięknieje w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Sonika oj....to chyba widać tylko u Ciebie no chyba ze inni nic nie pisza... u mnie wszystkie zdjęcia są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Teska ogród wygląda coraz ładniej a jak urośnie trawka to będzie cudownie Widać Twój ogrom pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Kobiety w jeszcze TYLKO do poniedziałku i zostanie mi tylko podlewanie..... w piatek odbieram trawkę...pare fotek z dnia dzisiejszego bedzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Teska ogród wygląda coraz ładniej a jak urośnie trawka to będzie cudownie Widać Twój ogrom pracy http://media.goal.com/200505/7320_news.jpg nawet Jurek jest pełen podziwu...................... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Jamles no dzięki wielkie... a jurek o ogrodzie to akurat wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.07.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Dawno tu nie zaglądałem, a tu nagle widzę, że ogródek będzie że ho ho. Aż miło popatrzeć. Mam nadzieję, że nocami będzie przepadywać delikatny deszczyk dzięki czemu ominie Cię podlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 rafałek..... narazie podlewam ale to zajecie na dwie godziny mam nadzieję ze w przyszły piatek trawka wylezie z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Jamles no dzięki wielkie... a jurek o ogrodzie to akurat wie Raczej o trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska gratulki !!! Oczami wyobraźni widzę równiutki, soczysty i jedwabiście delikatny dywanik przed Twoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 maxymov hahahaha tez bym chciała widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Teska jeszcze trawki nie widac a juz jest slicznie. Bardzo ladnie to wszystko wyglada. Ja chyba nie mam takich zdolnosci ogrodniczych.Teska mam jeszcze pytanie o sypialnie 11,6 m2 , czy mozesz mi przyslac zdjecie[ jak masz oczywiscie] sypialni obok duzej sypialni , tej , ktorej okno wychodzi na ogrod. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Bonnie zrobie fotkę i wysle na meila- tylko podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dziekuje za zdjecie.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts