Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do IRMy - wreszcie!

mbz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kobietki

u mnie jak dzis ciepełko trawka zaczyna sie gdzieniegdze zielenic :lol: :lol: tam gdzie mniej byla przysypana.....

natomiast mrówki słysząłm ze one sobie były...tylko ziemia była uklepana i nie wyłaziły...a jak skopali i jeszcze deszczyk popadał...to sobie wyszły przez te kopczyki....

polecono mi EXPEL proszek...no i pipetka w kazda dziurkę... :cry: ale skuteczny

witaj Teska :-) dawno nie zaglądałam na forum i byłam ciągle na etapie że jeszcze nic w Twoim ogrodzie sie nie dzieje...a tym czasem jak dziś pooglądałam fotki to tak zrobiłam :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

pięknie Ci idzie i jakie tempo ! U mnie znów wyrosły wielkie chwasty za domem i trzeba będzie pożyczyć kosę by je zlikwidować :-?

pozdrawiam ze słonecznego Wrocławia :-)

IVO

dzieki za pozdrowienia...wiec tez pozdrawiam ze słonecznego dziś Szczecina :lol: :lol:

Narazie nic nie robie, bo czekam na trawkę....ech.....fajnie wyglada jak tak wychodzi hahah taki meszek :lol: musze pare koncepcji zmienic, bo sprzodu domku tam w tych łezkach, wymienie kore na kamyczki....no i chce kupic tuje zeby juz wszystko dookoła obsadzic....

a co U Ciebie??/

Teska,

ja też jestem na etapie zmian w ogrodzie (na razie tylko na papierze ;-) ), bo nie chcę trawnika wielgaśnego tylko inne roslinki.

tuje u mnie odpadają...zdecydowanie wolę lisciaste, choć na parę niskich jałowców się skusiłam :-)

a czemu wymieniasz korę na kamyczki? ...i co z tym gradem?? ale sie narobiło :-?

pozdrawiam

Ivo

wymieniłam kore na kamyczki- bo po prostu za jakis czas nie trezba bedzie uzupelniac kory...i spodobalo mi sie...ale tam gdzie tuje wysypie jednak korę...

W sobote byla u nas straszna ulewa cale miasto sparalizowane, a u mnie woda po kostki :cry: trawa poplynela spadkami w kierunku plotu, razem z cczarnoziemem...wczoraj zbieralam te trawke i wyrzucalam...no i niestety polowe trawnika, nasion i mlodej trawki poplynelo...musze dokupic jakies 2 kg trawy i dosiac...

masz jakies zdjatka ogrodu???

Ivo

no i grad padal wielkosci grochu :cry: ...okropnie to wszystko wygladalo 15 minut...i tyle szkód.....woda lala sie nawet ze studni, z tych dziurek na deklu metalowym :cry: w kazdym razie jak ulewa sie skonczyla woda bardzo szybko zeszla...no ale krajobraz, az rece mi opadły...

no cóż...w kazdym razie powiedziałam sobie ze trawka to juz nie bede sie przejmowac...jak bedzie z nia cos nie tak to trudno...w koncu nie musi byc jak z katalogu:)

• 2 weeks później...