Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do IRMy - wreszcie!

mbz

Recommended Posts

Pokoj jak najbardziej pasuje , ma byc dla corki , nie chce miec tego najwiekszego pokoju , chce miec mniejszy , ale z garderoba. Nie bedziemy mieli drugiej lazienki, tylko zrobimy dwie garderoby . Corka chce miec osobna, wiec bedzie miala.

Teska obejrzalam zdjecia ogrodu , sa piekne.Trawa ma sliczny kolor. Moja jest jakas ciemna, tylko nie trzeba jej kosic. Bardzo ladnie to wszystko wyglada. Teraz to juz chyba sama przyjemnosc robic cos przy domu i upiekszac.

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w piatek drugie koszonko...tym razem 1 cm nizej :lol:

mają być super upały, przełóż na sobotę, albo po niedzieli, bo może trawkę

przypalić

Ano dzięki....jak tak bedzie jak dzis to nie bede kosic...dzis bylo u mnie 37 stopni :cry: chociaz wieczorkiem mogłabym juz zaczac kosic...

Pokoj jak najbardziej pasuje , ma byc dla corki , nie chce miec tego najwiekszego pokoju , chce miec mniejszy , ale z garderoba. Nie bedziemy mieli drugiej lazienki, tylko zrobimy dwie garderoby . Corka chce miec osobna, wiec bedzie miala.

Teska obejrzalam zdjecia ogrodu , sa piekne.Trawa ma sliczny kolor. Moja jest jakas ciemna, tylko nie trzeba jej kosic. Bardzo ladnie to wszystko wyglada. Teraz to juz chyba sama przyjemnosc robic cos przy domu i upiekszac.

sasiedzi mają ten pokoj z garderobą,i od drugiej strony ( tam gdzie szafa w projekcie jest kibelek z prysznicem ( wystarczy miejsca) jedna lazienka jest ta z oknem powiekszona o kawalek pokoju ( sypialni) wanna stoi pod oknem na podwyzszeniu ( ekstra wyglada) natomiast w wiatrolapie jest spora szafa ( to miejsce w projekcie kibelek przy kuchni) naprawde jest ok

Ja tez chce powiekszyc lazienke z oknem i jednak bede powiekszala pomieszczenie gospodarcze. Jeszcze nie wiem czy wc zostanie tak jak w projekcie , ale chyba tak. Raczej druga lazienka jest nam nie potrzebna , bo gosci nocujacych raczej nie przewiduje. Jeszcze zastanawiam sie nad przeniesieniem kominka miedzy kuchnia , jadalnia i salonem. Ale jeszcze zobacze. Mam jeszcze troche czasu.

bonnie

ten wc przemysl...lepiej jest przeniesc go tam gdzie jest szafa ...wiem z doswiadczenia.a garderoba i tak jest wielgasna...no i jeszcze sie zastanow- bo w projekcie jest wyjscie na strych juz w mieszkaniu- w tym korytarzyku- poroniony pomysl...ja mam wyjscie w pomieszczeniu gsp 9 ale mam troche powiekszone w strone garazu- inaczej schody by sie nie zmiesciły a sasiedzi maja wyjscie z garderoby.

Boże Teska jaka Ty masz piękną trawę :o :o :o :o :o

I na dodatek sama ja robiłaś. Ja temu swojemu ogrodnikowi to j.......... oberwę. Czy mogę sobie zgrać na dyskietkę te zdjęcia jak robiłaś trwę i jaki efekt ,żeby temu nieudacznikowi to pokazać?

Witaj Teska,

od jakiegoś czasu śledzę Twoje poczynania ogrodnicze. Wygląda to wszystko imponująco, jak się rozrośnie będzie przepięknie. Teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia suchego potoku. W swoim ogrodzie też będę taki robić, tylko kiedy nadejdzie ten dzień :-?

Boże Teska jaka Ty masz piękną trawę :o :o :o :o :o

I na dodatek sama ja robiłaś. Ja temu swojemu ogrodnikowi to j.......... oberwę. Czy mogę sobie zgrać na dyskietkę te zdjęcia jak robiłaś trwę i jaki efekt ,żeby temu nieudacznikowi to pokazać?

pozwalam. :lol:

Witaj Teska,

od jakiegoś czasu śledzę Twoje poczynania ogrodnicze. Wygląda to wszystko imponująco, jak się rozrośnie będzie przepięknie. Teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia suchego potoku. W swoim ogrodzie też będę taki robić, tylko kiedy nadejdzie ten dzień :-?

dziękuje :D a suchy potok czeka na Maksia :lol: jak mi wgra fotki....jeszcze brak paru waznych roslinek....no ale kasa :cry:

Teska trawe masz piekna , az nie moge uwierzyc ze tak pieknie rosnie.Moja posiana trawa jest tak lysa , ze widac ziemie.

Przemyslalam sobie ta lazienke we wnece na szafe i chyba jest to dobry pomysl. Mozesz mi napisac czy sasiedzi powiekszali ta wneke na wc i prysznic . czy ja zostawili tak jak jest. Ja jednak bede powiekszala pom. gosp. i troche wydluze garaz.Juz sie dowiadywalam w biurze o zgode. Napisz mi jeszcze, jak wiesz oczywiscie, o ile powiekszyli lazienke z oknem i z ktorej strony zrobili wejscie do szafy {dawnego wc}.Ja troche boje sie o ten pokuj przy pom gosp, ze jak powieksze lazienke kosztem tego pokoju to zrobi sie z niego malenstwo i juz nic mi sie tam nie zmiesci.

• 1 month później...

Bonnie

wejscie do szafy ( dawne wc) jest w wiatrolapie.

lazienka jest powiekszona ta z oknem ..nie wiem ile ale w kazydm razie pokoj wejscie do niego jest prawie przy scianie ( tej od wiatrolapu)

wc nie jest powiekszone ( tam gdzie szafa ) na wprost wejscia jest prysznic ( drzwi od niego) reszta wymurowanana obo przy wejsciu jest mala umywalka a z drugiej strony kibelek jest ok