Gość 27.07.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Pokoj jak najbardziej pasuje , ma byc dla corki , nie chce miec tego najwiekszego pokoju , chce miec mniejszy , ale z garderoba. Nie bedziemy mieli drugiej lazienki, tylko zrobimy dwie garderoby . Corka chce miec osobna, wiec bedzie miala. Teska obejrzalam zdjecia ogrodu , sa piekne.Trawa ma sliczny kolor. Moja jest jakas ciemna, tylko nie trzeba jej kosic. Bardzo ladnie to wszystko wyglada. Teraz to juz chyba sama przyjemnosc robic cos przy domu i upiekszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 w piatek drugie koszonko...tym razem 1 cm nizej mają być super upały, przełóż na sobotę, albo po niedzieli, bo może trawkę przypalić Ano dzięki....jak tak bedzie jak dzis to nie bede kosic...dzis bylo u mnie 37 stopni chociaz wieczorkiem mogłabym juz zaczac kosic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Pokoj jak najbardziej pasuje , ma byc dla corki , nie chce miec tego najwiekszego pokoju , chce miec mniejszy , ale z garderoba. Nie bedziemy mieli drugiej lazienki, tylko zrobimy dwie garderoby . Corka chce miec osobna, wiec bedzie miala. Teska obejrzalam zdjecia ogrodu , sa piekne.Trawa ma sliczny kolor. Moja jest jakas ciemna, tylko nie trzeba jej kosic. Bardzo ladnie to wszystko wyglada. Teraz to juz chyba sama przyjemnosc robic cos przy domu i upiekszac. sasiedzi mają ten pokoj z garderobą,i od drugiej strony ( tam gdzie szafa w projekcie jest kibelek z prysznicem ( wystarczy miejsca) jedna lazienka jest ta z oknem powiekszona o kawalek pokoju ( sypialni) wanna stoi pod oknem na podwyzszeniu ( ekstra wyglada) natomiast w wiatrolapie jest spora szafa ( to miejsce w projekcie kibelek przy kuchni) naprawde jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja tez chce powiekszyc lazienke z oknem i jednak bede powiekszala pomieszczenie gospodarcze. Jeszcze nie wiem czy wc zostanie tak jak w projekcie , ale chyba tak. Raczej druga lazienka jest nam nie potrzebna , bo gosci nocujacych raczej nie przewiduje. Jeszcze zastanawiam sie nad przeniesieniem kominka miedzy kuchnia , jadalnia i salonem. Ale jeszcze zobacze. Mam jeszcze troche czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 bonnie ten wc przemysl...lepiej jest przeniesc go tam gdzie jest szafa ...wiem z doswiadczenia.a garderoba i tak jest wielgasna...no i jeszcze sie zastanow- bo w projekcie jest wyjscie na strych juz w mieszkaniu- w tym korytarzyku- poroniony pomysl...ja mam wyjscie w pomieszczeniu gsp 9 ale mam troche powiekszone w strone garazu- inaczej schody by sie nie zmiesciły a sasiedzi maja wyjscie z garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 29.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Boże Teska jaka Ty masz piękną trawę I na dodatek sama ja robiłaś. Ja temu swojemu ogrodnikowi to j.......... oberwę. Czy mogę sobie zgrać na dyskietkę te zdjęcia jak robiłaś trwę i jaki efekt ,żeby temu nieudacznikowi to pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witaj Teska, od jakiegoś czasu śledzę Twoje poczynania ogrodnicze. Wygląda to wszystko imponująco, jak się rozrośnie będzie przepięknie. Teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia suchego potoku. W swoim ogrodzie też będę taki robić, tylko kiedy nadejdzie ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Boże Teska jaka Ty masz piękną trawę I na dodatek sama ja robiłaś. Ja temu swojemu ogrodnikowi to j.......... oberwę. Czy mogę sobie zgrać na dyskietkę te zdjęcia jak robiłaś trwę i jaki efekt ,żeby temu nieudacznikowi to pokazać? pozwalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Witaj Teska, od jakiegoś czasu śledzę Twoje poczynania ogrodnicze. Wygląda to wszystko imponująco, jak się rozrośnie będzie przepięknie. Teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia suchego potoku. W swoim ogrodzie też będę taki robić, tylko kiedy nadejdzie ten dzień dziękuje a suchy potok czeka na Maksia jak mi wgra fotki....jeszcze brak paru waznych roslinek....no ale kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Teska trawnik super poprostu slicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Aga wczoraj kosilam 3 raz , sypnelam nawoozem bo robila sie ciut zolta kosze co 3 dni. dalesz prace ogrodnicze...czekaja ale masz fajnego pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2005 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Teska trawe masz piekna , az nie moge uwierzyc ze tak pieknie rosnie.Moja posiana trawa jest tak lysa , ze widac ziemie. Przemyslalam sobie ta lazienke we wnece na szafe i chyba jest to dobry pomysl. Mozesz mi napisac czy sasiedzi powiekszali ta wneke na wc i prysznic . czy ja zostawili tak jak jest. Ja jednak bede powiekszala pom. gosp. i troche wydluze garaz.Juz sie dowiadywalam w biurze o zgode. Napisz mi jeszcze, jak wiesz oczywiscie, o ile powiekszyli lazienke z oknem i z ktorej strony zrobili wejscie do szafy {dawnego wc}.Ja troche boje sie o ten pokuj przy pom gosp, ze jak powieksze lazienke kosztem tego pokoju to zrobi sie z niego malenstwo i juz nic mi sie tam nie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.09.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Bonnie podszlo na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Bonnie wejscie do szafy ( dawne wc) jest w wiatrolapie. lazienka jest powiekszona ta z oknem ..nie wiem ile ale w kazydm razie pokoj wejscie do niego jest prawie przy scianie ( tej od wiatrolapu) wc nie jest powiekszone ( tam gdzie szafa ) na wprost wejscia jest prysznic ( drzwi od niego) reszta wymurowanana obo przy wejsciu jest mala umywalka a z drugiej strony kibelek jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 to w szafie jest umywalka czy wc żartowałem tak sobie czytam co tam w okolicach morza i sprawdzam jak się ma trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 to w szafie jest umywalka czy wc żartowałem tak sobie czytam co tam w okolicach morza i sprawdzam jak się ma trawka Jamlesik wszytko w okolicach ok...a trawka ma sie ........ a co w okolcach...wlasnie jakich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 zapowiadają burze, wichury schowam sie w szafie albo w........... a tak poza tym to na węgiel jest promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Teska dzieki za odpowiedz . Na priva nic nie dostalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 zapowiadają burze, wichury schowam sie w szafie albo w........... a tak poza tym to na węgiel jest promocja no tak.....wegla nie potzrebuje....a na co jeszcze???? Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Teska dzieki za odpowiedz . Na priva nic nie dostalam. postaram sie zrobic fotki jak sasiedzi sie zgodza i ci podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts