Teska 30.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 jamles- zapraszam! a potem jeszcze do maksia, do............. I masz wczasy Aga tez zapraszam jak bedziesz w drodze nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.11.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 jamles- zapraszam! a potem jeszcze do maksia, do............. zapraszam... jak bedziesz w drodze na wypoczyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 jamles- zapraszam! a potem jeszcze do maksia, do............. I masz wczasy Aga tez zapraszam jak bedziesz w drodze nad morze Jeśli tylko będę w okolicy napewno wstapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Teska, dopiero teraz przeczytałam co się wydarzyło u Zielonej. Sku.... z tych co okradają ciężko dorabiających się ludzi. ale to chyba nie wynik podglądu zdjęć? U mnie moja mama tak psioczy, że mamy nieosłonięte okna i wszystko na widoku. a ja jednak uważam, że jak popatrzą na biedne sprzęty w środku to może nam dadzą spokój. Obym się nie myliła, bo po budowie nie stać nas nawet teraz na reperację wieży - więc to mówić o odkupieniu telewizora. najlepiej dmuchac....moze nie, ale....nie tylko uczciwi tutaj zagladaja... ... zatkało mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.12.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Teska, dopiero teraz przeczytałam co się wydarzyło u Zielonej. Sku.... z tych co okradają ciężko dorabiających się ludzi. ale to chyba nie wynik podglądu zdjęć? U mnie moja mama tak psioczy, że mamy nieosłonięte okna i wszystko na widoku. a ja jednak uważam, że jak popatrzą na biedne sprzęty w środku to może nam dadzą spokój. Obym się nie myliła, bo po budowie nie stać nas nawet teraz na reperację wieży - więc to mówić o odkupieniu telewizora. najlepiej dmuchac....moze nie, ale....nie tylko uczciwi tutaj zagladaja... ... zatkało mnie ... mnie tez ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Teska, dopiero teraz przeczytałam co się wydarzyło u Zielonej. Sku.... z tych co okradają ciężko dorabiających się ludzi. ale to chyba nie wynik podglądu zdjęć? U mnie moja mama tak psioczy, że mamy nieosłonięte okna i wszystko na widoku. a ja jednak uważam, że jak popatrzą na biedne sprzęty w środku to może nam dadzą spokój. Obym się nie myliła, bo po budowie nie stać nas nawet teraz na reperację wieży - więc to mówić o odkupieniu telewizora. najlepiej dmuchac....moze nie, ale....nie tylko uczciwi tutaj zagladaja... ... zatkało mnie ... mnie tez ........ niestety, piszemy i nie zastanaiwamy sie kto to czyta.....a wariaci sie tutaj zdarzajš.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jamles- zapraszam! a potem jeszcze do maksia, do............. I masz wczasy Aga tez zapraszam jak bedziesz w drodze nad morze Jeśli tylko będę w okolicy napewno wstapię ok Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.12.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 no to jeszcze szczecinianie muszą zrobić "plan obecności w domu" żebym wiedział kiedy brać urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.12.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 jamles ja tam zawsze w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Jaka szkoda że tych zdjęć już nie ma , nie zdążyłam ich wszystkich zobaczyć. Miałam nadrobić te zaległości jak będę miała czas i nie zdążyłam Ogrdek był taki ładny i chciałam sobie coś podpatrzyć . Ale trudno, rozumiem twoje intencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Jaka szkoda że tych zdjęć już nie ma , nie zdążyłam ich wszystkich zobaczyć. Miałam nadrobić te zaległości jak będę miała czas i nie zdążyłam Ogrdek był taki ładny i chciałam sobie coś podpatrzyć . Ale trudno, rozumiem twoje intencje na emilka zawsze wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Jaka szkoda że tych zdjęć już nie ma , nie zdążyłam ich wszystkich zobaczyć. Miałam nadrobić te zaległości jak będę miała czas i nie zdążyłam Ogrdek był taki ładny i chciałam sobie coś podpatrzyć . Ale trudno, rozumiem twoje intencje poszły....zobacz czy dojdą...bo wrociła czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Doszły Reszte napisałam w emailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 wysylam nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.12.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Tesko jakiś czas temu czytałam Twój dziennik - i część zdjęć pamietam, teraz weszłam po dłuższej przerwie żeby sobie przypomniec i zobaczyć co nowego i..... ojjj jak żałuje ze niezałapałam sie na zdjecia Powiem ci, że np. z powodu że słysze o takich rzeczach mam pewne watpliwości co do zmieszczania fotek, z drugiej strony...ehhh taki dom to jak dziecko - pokazuje sie kazdemu i cieszy sie jak ludzie chwalą :) Ale, np. dostalam takie zapytanie - gdzie kupiłam działke i w jakiej części warszawy sie buduję - i juz wiem, że takich informacji nie podam.... No a teraz sprobuje sobie przypomniec fotki Twoje ( nie widzialam tych z ogrodem a czytam ze piekny jest) A tak na marginesie - Irma to moim zdaniem jeden z ciekawszych projektów domów jednorodzinnych. powiedz mi czy jak widzialas ja jeszce na papierze to sobie tak wyobrazalas ze bedzie w rzeczywistosci wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Teska Jaka szkoda , ze nie ma juz zdjec , ale rozumiem . Tak lubilam ogladac zdjecia Twojego domu jak i ogrodu. Mam nadzieje , ze i ja niedlugo zaczne budowac swoja Irme to sie naciesze. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts