Teska 01.01.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Tesko jakiś czas temu czytałam Twój dziennik - i część zdjęć pamietam, teraz weszłam po dłuższej przerwie żeby sobie przypomniec i zobaczyć co nowego i..... ojjj jak żałuje ze niezałapałam sie na zdjecia Powiem ci, że np. z powodu że słysze o takich rzeczach mam pewne watpliwości co do zmieszczania fotek, z drugiej strony...ehhh taki dom to jak dziecko - pokazuje sie kazdemu i cieszy sie jak ludzie chwalą :) Ale, np. dostalam takie zapytanie - gdzie kupiłam działke i w jakiej części warszawy sie buduję - i juz wiem, że takich informacji nie podam.... No a teraz sprobuje sobie przypomniec fotki Twoje ( nie widzialam tych z ogrodem a czytam ze piekny jest) A tak na marginesie - Irma to moim zdaniem jeden z ciekawszych projektów domów jednorodzinnych. powiedz mi czy jak widzialas ja jeszce na papierze to sobie tak wyobrazalas ze bedzie w rzeczywistosci wygladac? wstyd sie przyznac.....ale jak wybieralismy projekt wiedzielismy tyko ile ma miec maks m2...i ile pokoi....bylismy zupełnie zieloni ale całe szczescie Irma okazała sie super domem dla 3 osób....jesteśmy zadowoloeni. Na marginesie....masz super, piękną działkę.....nawet ogrodzenie z tymi "wejsciami" jest super..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpg Wesolych Swiat, wszystkiego dobrego... Wzajemnie......oby nie było gorzej w Tym Nowym 2006 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm roku http://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg kze dziękuję bardzo....i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości. Aga bardzo dziekuję, i wzajemnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Teska Jaka szkoda , ze nie ma juz zdjec , ale rozumiem . Tak lubilam ogladac zdjecia Twojego domu jak i ogrodu. Mam nadzieje , ze i ja niedlugo zaczne budowac swoja Irme to sie naciesze. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2006 Bonnie....zawsze moge wysłać na emilka ale teraz to jedynie buszuje kret....rece mi juz opadają....ale mam pare pomyslów na róg domku- tzn rog ogrodu....musze tylko rozrysowac....i popytac jak to jest z tymi korzeniami, chce posadzic blisko domku....i boje sie o fundamenty. Kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Teska na zdjecia Twojego domu jestem zawsze chetna i powiem Ci , ze zaluje , ze ich sobie nie wgralam. Nie myslalam , ze ich nie bedzie , no ale coz sama tez chyba bym tak zrobila . Nie wiadomo kto tu zaglada. Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne budowe , ale nie wczesniej jak koniec tego roku , a moze dopiero latem 2007 roku, bo tak konczy szkole moja corka i wlasciwie od tego zalezy kiedy ja z corka wroce do Polski. Maz bedzie tylko przyjezdzal co jakis czas. Najpierw musze kupic mieszkanie i dopiero zaczac budowe domu , bo trzeba gdzies mieszkac na czas budowy , a potem zostawie to mieszkanie corce. Ale jeszcze zobaczymy , bo wszystko moze sie zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Teska na zdjecia Twojego domu jestem zawsze chetna i powiem Ci , ze zaluje , ze ich sobie nie wgralam. Nie myslalam , ze ich nie bedzie , no ale coz sama tez chyba bym tak zrobila . Nie wiadomo kto tu zaglada. Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zaczne budowe , ale nie wczesniej jak koniec tego roku , a moze dopiero latem 2007 roku, bo tak konczy szkole moja corka i wlasciwie od tego zalezy kiedy ja z corka wroce do Polski. Maz bedzie tylko przyjezdzal co jakis czas. Najpierw musze kupic mieszkanie i dopiero zaczac budowe domu , bo trzeba gdzies mieszkac na czas budowy , a potem zostawie to mieszkanie corce. Ale jeszcze zobaczymy , bo wszystko moze sie zmienic. Bonnie napisz mi wiadomosc na emilka - mam nowy....i ja bede Ci tam wysylac.... Napisz jak chcesz zrobic w srodku...co postanwilas itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.01.2006 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska napisz czy dostalas e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 pozdrowienia ze śnieżnego Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Teska napisz czy dostalas e-mail. dostałam..własnie odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 pozdrowienia ze śnieżnego Wrocka no i pozdrowka...z rozchlapanego szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2006 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Teska nic nie dostalam. Podaje jeszcze raz moj e-mail;[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Teska nic nie dostalam. Podaje jeszcze raz moj e-mail; [email protected] z tego tez mi meil wrocil...z info ze jest problem... sprobuje znowu....( to u mnie jest cos mam radiowke- beznadzienja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Teska nic nie szkodzi , bede czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Teska nic nie szkodzi , bede czekac. bonnie dzis robie foteczki.....i wysylam.....jej ale wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 13.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Teska, czytałam twój dziennik jako jeden z pierwszych. I lektura mnie wciągnęła. Szczególniw jak przeczytalam,że byliście w szkólce drzewiarskiej Fisher w Sokolnikach. Nasz dom powstanie ok. 5 km od tej miejscowości. A w szkólce Fisher tez byłam, bardzo mi się tam podoba. Miałam okazje obserwować jej początki. Też pewnie się tam kiedyś wybiorę, ale już po drzewka n amoją działkę. Dziękuję za zaproszenie! Miło byc zauważonym na forum.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt w rodzinnej atmosferzehttp://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska, czytałam twój dziennik jako jeden z pierwszych. I lektura mnie wciągnęła. Szczególniw jak przeczytalam,że byliście w szkólce drzewiarskiej Fisher w Sokolnikach. Nasz dom powstanie ok. 5 km od tej miejscowości. A w szkólce Fisher tez byłam, bardzo mi się tam podoba. Miałam okazje obserwować jej początki. Też pewnie się tam kiedyś wybiorę, ale już po drzewka n amoją działkę. Dziękuję za zaproszenie! Miło byc zauważonym na forum.Pozdrawiam! tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Radosnych Świąt w rodzinnej atmosferze http://www.uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/WielkanocWiki1.jpg dziekuje bardzo za zyczenia....ale mi wstyd....dopiero zerknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts