Teska 24.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Aga ale mi wstyd..... .dopiero..... Dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Nie ma czego się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska ale u Ciebie juz tak zielono i pieknie!? Ty masz wiosne a mi jeszcze nie mamy. A jak Ty to robisz, ze taka trawe juz masz? Zdradz nam tą tajemnice, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witaj Teska! Czytałam o Tobie w Muratorze i w internecie, ale wybacz brak czasu nie pozwala mi przebrnąć przez Twój dziennik.Dzisiaj podziwiałam Twoją trawkę, Twój dom. I w związku z tym mam pytanie: jaki kolor ma dach (tzn. jak to dachówka, jakiej firmy i kolor), jaki kolor ma elewacja i kolor okien. Jeżeli byś chciała mi odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 24.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witaj Tesko !Zawsze z otwartą gebą czytałam Twój pamiętnik i zmagania z budową - zuch dziewczyna !!! Dane mi też było podziwiać wnetrza. Roślinki wokół domku tez piękne.Mam pytanie-czy wiatr nie rozwiewa Ci kory? Mnie i owszem i strasznie mnie to wkurza, bo pózniej leży na trawniku i żle sie kosi.Teraz sadzę szpaler z jałowców i zastanawiam się czy nie obsypać kamykami.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska - ale masz już dużą trawę ... kiedy będzie taka u mnie?? a co to masz to duże na środku trawnika?? i co to jest w tych zakolach pomiędzy trawnikiem a żywopłotem - takie cienki wystające do góry?irysy? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 25.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska, ale u Ciebie pięknie a u nas jeszcze takiej wiosny nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska ale u Ciebie juz tak zielono i pieknie!? Ty masz wiosne a mi jeszcze nie mamy. A jak Ty to robisz, ze taka trawe juz masz? Zdradz nam tą tajemnice, prosze... aeracja.....nawoz hydrokompleks....no i barenburg golf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Teska! Czytałam o Tobie w Muratorze i w internecie, ale wybacz brak czasu nie pozwala mi przebrnąć przez Twój dziennik. Dzisiaj podziwiałam Twoją trawkę, Twój dom. I w związku z tym mam pytanie: jaki kolor ma dach (tzn. jak to dachówka, jakiej firmy i kolor), jaki kolor ma elewacja i kolor okien. Jeżeli byś chciała mi odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Aga Aga dachowka braz euronit podwojna esowka okna złoty dąb dwustronny a co do koloru to nie powiem...wybieralam z kartki i byly symbole...tynk webera silikat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska - ale masz już dużą trawę ... kiedy będzie taka u mnie?? a co to masz to duże na środku trawnika?? i co to jest w tych zakolach pomiędzy trawnikiem a żywopłotem - takie cienki wystające do góry?irysy? pozdrawiam serdecznie to duze na srodku to jałowiec....a te cienkie w zakolach i wzdluz tujek to zonkile tulipany i ups...takie niebieskie kwiatki na lodydze... a na trawke wysyp nawoz hydrokompleks, jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska, ale u Ciebie pięknie a u nas jeszcze takiej wiosny nie ma pozdrawiam u mnie zrobilo sie doslownie pare dni....a trawka...to zadzialal nawoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Teska! Czytałam o Tobie w Muratorze i w internecie, ale wybacz brak czasu nie pozwala mi przebrnąć przez Twój dziennik. Dzisiaj podziwiałam Twoją trawkę, Twój dom. I w związku z tym mam pytanie: jaki kolor ma dach (tzn. jak to dachówka, jakiej firmy i kolor), jaki kolor ma elewacja i kolor okien. Jeżeli byś chciała mi odpowiedzieć to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Aga Aga dachowka braz euronit podwojna esowka okna złoty dąb dwustronny a co do koloru to nie powiem...wybieralam z kartki i byly symbole...tynk webera silikat ... To ja tez mam taka dachowke, to czemu Twoja wydaje sie ladniejsza... A okna zewnatrz bede miala tez zloty dab, tylko elewacje jeszcze nie wiem...To moze i my sie uda miec cos podobnie pieknego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.04.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Teska - ale masz już dużą trawę ... kiedy będzie taka u mnie?? a co to masz to duże na środku trawnika?? i co to jest w tych zakolach pomiędzy trawnikiem a żywopłotem - takie cienki wystające do góry?irysy? pozdrawiam serdecznie to duze na srodku to jałowiec....a te cienkie w zakolach i wzdluz tujek to zonkile tulipany i ups...takie niebieskie kwiatki na lodydze... a na trawke wysyp nawoz hydrokompleks, jest super! jalowiec?? ładny :-) to co widziałam w zakolach to takie "ostre" było - czyli to żonkile ....a te niebieskie to jesnka może irysy??zwane chyba poprawnie kosaćcami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Teska - ale masz już dużą trawę ... kiedy będzie taka u mnie?? a co to masz to duże na środku trawnika?? i co to jest w tych zakolach pomiędzy trawnikiem a żywopłotem - takie cienki wystające do góry?irysy? pozdrawiam serdecznie to duze na srodku to jałowiec....a te cienkie w zakolach i wzdluz tujek to zonkile tulipany i ups...takie niebieskie kwiatki na lodydze... a na trawke wysyp nawoz hydrokompleks, jest super! jalowiec?? ładny :-) to co widziałam w zakolach to takie "ostre" było - czyli to żonkile ....a te niebieskie to jesnka może irysy??zwane chyba poprawnie kosaćcami.... to w zakolach to tul;ipany i czosnek ozdobny...i troszke szafirkow... wzdluz tujek sa zonkile jalowiec odpowiednio przyciety,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie pewnei ze bedzie.....ja juz bym ponasadzala co nie co...no ale wiecej nie moge...bo mam za mały ogród.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts