Aga J.G 28.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie pewnei ze bedzie.....ja juz bym ponasadzala co nie co...no ale wiecej nie moge...bo mam za mały ogród.... Mogę Cię zaprosić do siebie będziesz sobie mogła poużywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie pewnei ze bedzie.....ja juz bym ponasadzala co nie co...no ale wiecej nie moge...bo mam za mały ogród.... Mogę Cię zaprosić do siebie będziesz sobie mogła poużywac hahahah....no uwazaj!!! bo co bedzie jak przyjade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie pewnei ze bedzie.....ja juz bym ponasadzala co nie co...no ale wiecej nie moge...bo mam za mały ogród.... Mogę Cię zaprosić do siebie będziesz sobie mogła poużywac hahahah....no uwazaj!!! bo co bedzie jak przyjade:) Nic - będę miała piekny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.05.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Teska ogród piękny zresztą wiesz że ja ...... Aga no co Ty kobieto....bedziesz miala conajmniej tak....w kazdym razie lubie udzielac sie ogrodniczo.... Teska ja właśnie się boję że nie lubię się udzielać i mój ogród to wyczuje Aga ja w zeszlym roku tez nie lubilam.....ale to wciaga Mam nadzieję że tak będzie pewnei ze bedzie.....ja juz bym ponasadzala co nie co...no ale wiecej nie moge...bo mam za mały ogród.... Mogę Cię zaprosić do siebie będziesz sobie mogła poużywac hahahah....no uwazaj!!! bo co bedzie jak przyjade:) Nic - będę miała piekny ogród kupilam wczoraj koreankę.....ech...ledwo sie pochamoalam...zeby nie nakupic kwitnacych bylin......to jest choroba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Teska nie powiem nic nowego PIĘKNIE U CIEBIE!!! kupilam wczoraj koreankę.....ech...ledwo sie pochamoalam...zeby nie nakupic kwitnacych bylin......to jest choroba.... skąd ja to znam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czyli jeszcze jestem zdrowa, ale zaczynam chorować bo obraz ogrodu po głowie powoli chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Teska dopiero zobaczylam zdjecia . Piekne. Robisz cuda w swoim ogrodzie. Oj , kiedy ja tak bede miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czyli jeszcze jestem zdrowa, ale zaczynam chorować bo obraz ogrodu po głowie powoli chodzi Aga jeszcze tak...ja w zeszlym roku tez bylam zdrowa.....a teraz????? omijam juz lukiem ogrodnictwo...chociaz juz wykombinowalam kwitnaca rabatke przy tarasie....zebyc oprocz zielonego...bylo cos kolorowo.... wiec masz wszystko przed soba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska dopiero zobaczylam zdjecia . Piekne. Robisz cuda w swoim ogrodzie. Oj , kiedy ja tak bede miala. a co u Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska nie powiem nic nowego PIĘKNIE U CIEBIE!!! kupilam wczoraj koreankę.....ech...ledwo sie pochamoalam...zeby nie nakupic kwitnacych bylin......to jest choroba.... skąd ja to znam [/b] nie wytrzy,alam...kuoilam roslinki na rabate.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witaj Teska tez mi sie tak porobiło z roślinkami w sobotę byłam na targach ogrodniczych we Wrocku - wystawców mało....ale i tak nakupowałam różnych roślinek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witaj Teska tez mi sie tak porobiło z roślinkami w sobotę byłam na targach ogrodniczych we Wrocku - wystawców mało....ale i tak nakupowałam różnych roślinek pozdrawiam serdecznie ja juz omijam.....bo zawsze cos kupię....a dzialke mam raczej mała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska u mnie nic nowego. Budowa dalej sie przeciaga , czyli moze cos zaczne budowac w przyszlym roku. Naprawde nie wiem , kiedy zaczniemy , a jestem juz gotowa , zeby ruszac z budowa. Przekladamy z roku na rok. Jestem uwiazana corki szkola. Teraz jeszcze chce tu skonczyc studia. Moze w przyszlym roku przyjade do Polski na pol roku , to moze wtedy cos zaczne robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska u mnie nic nowego. Budowa dalej sie przeciaga , czyli moze cos zaczne budowac w przyszlym roku. Naprawde nie wiem , kiedy zaczniemy , a jestem juz gotowa , zeby ruszac z budowa. Przekladamy z roku na rok. Jestem uwiazana corki szkola. Teraz jeszcze chce tu skonczyc studia. Moze w przyszlym roku przyjade do Polski na pol roku , to moze wtedy cos zaczne robic. ojej...a ja myslalam ze juz cos zaczełaś.....no ale corka wazniejsza zdecydowalas sie na Irme??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 02.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Oglądałam zdjęcia z kwietnia 2006. Bardzoładny ten Wasz domek. A zieleń wokoło ...ach ładnie to sobie wykombinowaliście. Ogląda się super. Kiedy u mnie tak będzie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Oglądałam zdjęcia z kwietnia 2006. Bardzoładny ten Wasz domek. A zieleń wokoło ...ach ładnie to sobie wykombinowaliście. Ogląda się super. Kiedy u mnie tak będzie? Pozdrawiam. ani sie obejrzysz.... czy Ty nie pochodzisz ze szczecina......bo znalam Beate Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Jak będa fotki to ja juz czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Teska - czekamy, czekamy na wpisy w dzienniku...no i oczywiście na zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Czesc kobiety czekam az maksiu znajdzie ciut czasu i foteczki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.07.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Teska ładnie fachowiec zrobił Ci taras. Mam pytanie: widzę, że jest on bardzo nisko nad ziemią. Jak wykończył ten pasek przy ziemi? A w ogóle to Twój dom BARDZO MI SIĘ PODOBA I ogródek masz już taki ładny. Kwiatki, tuje. Zadbana trawa. Wiem że dach jest brązowy Euronit, a okna jaki mają kolor? Masz dwustronny kolor czy tylko jednostronny. Pozdrawiam gorąco Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts