Teska 28.07.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Teska ładnie fachowiec zrobił Ci taras. Mam pytanie: widzę, że jest on bardzo nisko nad ziemią. Jak wykończył ten pasek przy ziemi? A w ogóle to Twój dom BARDZO MI SIĘ PODOBA I ogródek masz już taki ładny. Kwiatki, tuje. Zadbana trawa. Wiem że dach jest brązowy Euronit, a okna jaki mają kolor? Masz dwustronny kolor czy tylko jednostronny. Pozdrawiam gorąco Aga mam tam polozone jak widzisz paski kafli...pod spodem jest zagruntowany i zasmarowany folia w plynie...wiec nie bedzie podchodzic wilgoc...do tego plyta jest tzw ruchoma tarasu...pod 15 cm...pod nia jest styropian, siatka folia izolacyjna...siatka zbrojaca.. dachowka to brazowy euronit, okna M&S zloty dab obustronny( jestem bardzo zadowolona ze wzielam obustronnie)sprawuja sie jak narazie oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 28.07.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam Tesko. Własnie sobie obejrzałam zdjątka tarasu i jestem zachwycona. Zachwycona tym bardziej, ze jak sądzę, będę mieć taras bardzo podobny do twojego, no i widze, ze spokojnie wszystko sie tam zmieści My zaczeliśmy budować dopiero w tym roku na wiosnę. Nasz projekt jest bardzo podobny do twojej Irmy, pod względem rzutu parteru. Szukałam zdjęć wewnąrz waszego domku, kuchni, salonu ale niestety nic nie znalazłam, a jestem ciekawa jak wygląda w środku wasza Irma, bo nasz domek ma własciwie identyczny układ. Czy mogłabyś wkleić kilka takich fotek, lub przesłać mi ewentualnie na maila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.07.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Piękny taras masz i te kwiaty , cudnie u ciebie az e już nie betonowy to chyba nie powód do płaczu , i do tego sie szybko przyzwyczaisz Cudnie mieszkasz i kicia też cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 taras wygląda teraz bardzo elegancko...w porównaniu z fakturą betonową no i wreszcie można było ujrzeć rabatki bardzo ładnie wyszły, teraz tylko czekac aż zazielenią sie bardziej a moja kotka też tak czasem leżakuje w korze.....szczególnie jak jesteśmy na dworze...zagląda sobie wtedy leniwym okiem na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam Tesko. Własnie sobie obejrzałam zdjątka tarasu i jestem zachwycona. Zachwycona tym bardziej, ze jak sądzę, będę mieć taras bardzo podobny do twojego, no i widze, ze spokojnie wszystko sie tam zmieści My zaczeliśmy budować dopiero w tym roku na wiosnę. Nasz projekt jest bardzo podobny do twojej Irmy, pod względem rzutu parteru. Szukałam zdjęć wewnąrz waszego domku, kuchni, salonu ale niestety nic nie znalazłam, a jestem ciekawa jak wygląda w środku wasza Irma, bo nasz domek ma własciwie identyczny układ. Czy mogłabyś wkleić kilka takich fotek, lub przesłać mi ewentualnie na maila ? podaj meila postaram sie wyslac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 taras wygląda teraz bardzo elegancko...w porównaniu z fakturą betonową no i wreszcie można było ujrzeć rabatki bardzo ładnie wyszły, teraz tylko czekac aż zazielenią sie bardziej a moja kotka też tak czasem leżakuje w korze.....szczególnie jak jesteśmy na dworze...zagląda sobie wtedy leniwym okiem na nas moja chodzi za mmą jak piesek....jak siedze na tarasie to wtedy kladzie sie na ławke, albo na kore:) co do rabat to boje sie ze za gesto posadzilam...no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Piękny taras masz i te kwiaty , cudnie u ciebie az e już nie betonowy to chyba nie powód do płaczu , i do tego sie szybko przyzwyczaisz Cudnie mieszkasz i kicia też cudna pewnie juz sie przyzwyczaiłam.... a kiciunia to taka nasza gwiazda, teraz lezy przed monitorem i nie chce sie ruszyc....nic a nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 28.07.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 słusznie, gapa ze mnie, juz podaje: [email protected]wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 taras wygląda teraz bardzo elegancko...w porównaniu z fakturą betonową no i wreszcie można było ujrzeć rabatki bardzo ładnie wyszły, teraz tylko czekac aż zazielenią sie bardziej a moja kotka też tak czasem leżakuje w korze.....szczególnie jak jesteśmy na dworze...zagląda sobie wtedy leniwym okiem na nas moja chodzi za mmą jak piesek....jak siedze na tarasie to wtedy kladzie sie na ławke, albo na kore:) co do rabat to boje sie ze za gesto posadzilam...no ale... też przesadzałam jak było za gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 taras wygląda teraz bardzo elegancko...w porównaniu z fakturą betonową no i wreszcie można było ujrzeć rabatki bardzo ładnie wyszły, teraz tylko czekac aż zazielenią sie bardziej a moja kotka też tak czasem leżakuje w korze.....szczególnie jak jesteśmy na dworze...zagląda sobie wtedy leniwym okiem na nas moja chodzi za mmą jak piesek....jak siedze na tarasie to wtedy kladzie sie na ławke, albo na kore:) co do rabat to boje sie ze za gesto posadzilam...no ale... też przesadzałam jak było za gęsto w tym roku juz nie robie nic....pewnie pzresadzanie czeka mnie w przyszlym roku..... zostala nam jeszcze do zrobienia drewutnia....alr to tez juz chyba w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 słusznie, gapa ze mnie, juz podaje: [email protected] wielkie dzięki zapislalam, zrobie foteczki i postaram sie wieczorkiem wyslac:) fajna ta wasza klementynka bedzie i rzeczywiscie dol bardzo , bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Teska slicznie i jeszcze raz slicznie. Co do budowy to raczej na 99% zdecyduje sie na Irme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Teska wyslalam Ci prywatna wiadomosc. Daj znac czy dostalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Teska pięknie u Ciebie Tylko tak oglądając fotki nie zuważyłam bezpośredniego zejścia z trasu na trawę czy go nie ma czy nie iwdac na fotkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Teska pięknie u Ciebie Tylko tak oglądając fotki nie zuważyłam bezpośredniego zejścia z trasu na trawę czy go nie ma czy nie iwdac na fotkach??? Aga hmm..bezposrednie zejscie....taras jest wyzej 10 cm niz poziom trawki...na wprost jest niedzwiedzia czy jak ona tam sie zwie....tam ide na trawke:) natomiast z prawej strony beda zrobione takie granitowe kamienie...sciezka do drewutni ktorej nie ma jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 słusznie, gapa ze mnie, juz podaje: [email protected] wielkie dzięki odpisalam ci na meila....napisz czy fotki doszly...pare dni mnie nie bylo...a jak wysylalam to cos z netem bylo kiepsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Teska wyslalam Ci prywatna wiadomosc. Daj znac czy dostalas. Bonnie dostalam, masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Teska pięknie u Ciebie Tylko tak oglądając fotki nie zuważyłam bezpośredniego zejścia z trasu na trawę czy go nie ma czy nie iwdac na fotkach??? Aga hmm..bezposrednie zejscie....taras jest wyzej 10 cm niz poziom trawki...na wprost jest niedzwiedzia czy jak ona tam sie zwie....tam ide na trawke:) natomiast z prawej strony beda zrobione takie granitowe kamienie...sciezka do drewutni ktorej nie ma jeszcze... Teraz już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Teska pięknie u Ciebie Tylko tak oglądając fotki nie zuważyłam bezpośredniego zejścia z trasu na trawę czy go nie ma czy nie iwdac na fotkach??? Aga hmm..bezposrednie zejscie....taras jest wyzej 10 cm niz poziom trawki...na wprost jest niedzwiedzia czy jak ona tam sie zwie....tam ide na trawke:) natomiast z prawej strony beda zrobione takie granitowe kamienie...sciezka do drewutni ktorej nie ma jeszcze... Teraz już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts