Jezier 02.07.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ja też polecam Irmę. To najlepszy projekt z kilku tysięcy jakie oglądałem. Sam buduję Irmę. Najbardziej podoba mi się w Irmie taras. Można zrobić spokojnie na nim imprezę na 20 osób, sam to już wypróbowałem. A nawet jak pada to z 15m2 tarasu jest pod dachem Teska. Ja zrobiłem tak jak było w projekcie a nawet trochę więcej między kuchnią a jadalnią bo tak chciała Kasia. Przez tą ścianę zabrakło mi kilku bloszków ale murarze jakoś sobie poradzili. Innych zmian nie wprowadzałem w ścianach. Kasia tylko jak wchodzi do łazienki to żałuje że nie poszerzyliśmy jej (ma 170 cm). Ty robiłaś schody w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Jezier tak schody sa 2 w salonie..znaczy dopiero beda..zobacze w fotkach wnetrze to podesle meilem... hmmm...a moja łazienka ( ta bez okna jest szersza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.07.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 No właśnie ta przy sypialni (bez okna) jest szersza i wydaje się większa. A ta druga jest w rzeczywistości większa ale ma tylko 170 cm i przez to sprawia wrażenie ciasnej. I j i Kasia (moja żona) uważamy, że nie zaszkodziłoby jej 30 cm więcej. Ale trudno. chyba nie będziemy przestawiać ścian. Ja zrezygnowałem ze schodów do salonu, a i tak będzie miał ze 3m wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Jezier...salon ma 3 m wysokosci a kuchnia i jadalnia 2,70Ja z tej łazienki zrezygnowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.07.2003 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 TeskaIrme 2 tez bralam pod uwage.Bardzo mi sie podoba i nawet juz sie prawie zdecydowalismy.Ale wiesz sama jak to jest z wybieraniemprojektu, im wiecej ogladasz tym wiekszy masz orzech do zgryzienia.W tej chwili juz sama nie wiem, na ktory sie zdecydowac.Dobrze, ze mam jeszcze troche czasu na podjecie decyzji.Pozdrawiam. bonnie j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Bonnie my jak ogladalismy tez był mętlik...ale Irme wybralismy w sumie ot tak podobał nam sie srodek, nie trzeba było duzo przerabiac ( zrezygnowalam tylko z jednej łazienki) Teraz jestem bardzo zadowolona ze zdecydowałam sie na ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2003 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 TeskaTak jak mowilam, Irma tez byla brana pod uwage.Chcialam zlikwidowac jedna lazienke i powiekszyc pokoj, ale druga lazienka jest bez okna , a ja chcialam miec chociaz malutkie okienko w lazience, i w domu musze miec spizarnie. Jak do tej pory nic nie wymyslilam , wiec szukam dalej.Pozdrawiam. bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 bonnie...powodzenia...znajdziesz w koncu ten projekt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.07.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Jezier...a nie masz garazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.07.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Nie mam. Po co mi garaż. Jeśli kiedyś zdecyduję się kupić sobie coś co warto będzie wstawiać do garażu to jest duże prawdopodobieństwo, że będę wtedy miał już następny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 ech...doczytałam ,ze nie masz samochodu...wiec racja po co samochód u mnie zaczynac beda instalacje licze pod koniec sierpnia dom bedzie z instalacjami, wylewkami ocieplony...i dalej zaczniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Tesca - nieźle podciągnęłaś dziennik to chyba z nudów po wyjeżdzie połowicy pisz dalej, pisz, jeszcze nie ma terazniejszości . czekam na cd. i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Ivonesca....ciut z nudów...a teraz nie mam czasu ciagnąc dalej...tyle sie dzieje..ale poprawię sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 04.08.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Bardzo mi się podoba i dziennik i projekt IRMA, który aktalnie jest dla nas numer 1. Mieliśmy budować domek mniejszy i cały czas się zastanawiam czy podołamy. Bardzo mi się podoba podwójny kominek poprostu MUSZĘ GO MIEĆ. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Tesca - znów podciągnęłaś, brawo !!!! ale przyznaj się -musisz mieć jakieś notatki wczesniejsze - tak pamiętasz dokładnie kiedy to wszystko było ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ivonesca mam dziennik w zeszycie i masę fotek w albumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.08.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 no to rozumiem teraz Twoją idealna pamięć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 niom kazdy etapik mam na fotkach, robie je namietnie...ciekawe czy tylko ja takiego mam fioła na punkcie uwiecznianai budowy domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.08.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Teska. To wrzuć trochę nowych na sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 jezier....wrzuce...ale musze najpierw poprosić Maksia...ja nie mam cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts