Teska 09.01.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Aga wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 16.01.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Chciałabym zobaczyc Twoją dębową podłoge w kompozycji z drzwiami.Niestety nie znalazłam zadnego zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Chciałabym zobaczyc Twoją dębową podłoge w kompozycji z drzwiami. Niestety nie znalazłam zadnego zdjęcia... niestety fotki zostały wykasowane....ale na meila moge wysłac.tam gdzie jest debowa podłoga nie ma zadnych drzwi....chyba ze te na taras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 05.03.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Chciałabym zobaczyc Twoją dębową podłoge w kompozycji z drzwiami. Niestety nie znalazłam zadnego zdjęcia... niestety fotki zostały wykasowane....ale na meila moge wysłac.tam gdzie jest debowa podłoga nie ma zadnych drzwi....chyba ze te na taras.... Zdecydowałam się juz na drzwi i na podłoge, wiec juz nie szukam fotek. Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Chciałabym zobaczyc Twoją dębową podłoge w kompozycji z drzwiami. Niestety nie znalazłam zadnego zdjęcia... niestety fotki zostały wykasowane....ale na meila moge wysłac.tam gdzie jest debowa podłoga nie ma zadnych drzwi....chyba ze te na taras.... Zdecydowałam się juz na drzwi i na podłoge, wiec juz nie szukam fotek. Pozdrawiam:-) ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif dzięki i jeszcze raz naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.04.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 19 wrzesnia 2005 i zapomniałam jeszcze: kupiliśmy bez ktory dorasta tylko do 2 metrów i kwitnie 2 razy do roku...... ogolnie juz mam dosc ogrodnictwa A co to za odmiana??? Gosia łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 19 wrzesnia 2005 i zapomniałam jeszcze: kupiliśmy bez ktory dorasta tylko do 2 metrów i kwitnie 2 razy do roku...... ogolnie juz mam dosc ogrodnictwa A co to za odmiana??? Gosia łódź zebym to ja pamietala...malusie kwiatki i pieknie pachna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Teska - czyli powtórka budowania przed Tobą tye że teraz to trochę mniejsze rozmiary chyba pozdrawiam serdecznie PS. U mnie pustynnik nie kwitnie drugi rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jak widać budowa nigdy się nie kończy Mam nadzieje że fotki będą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Firmy chcą zarabiać dużo Dobrze że są jeszcze fachowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 U nas też akurat tata i mó mąż stawiają DREWUTNIĘ. Na razie koszt to ok. 800. Jak będzie skończona to zapodam zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 U nas też akurat tata i mó mąż stawiają DREWUTNIĘ. Na razie koszt to ok. 800. Jak będzie skończona to zapodam zdjęcie. hmmm..Aga u mnie drewno na drewutnie to koszt 1300 zł......do tego przesla itp....koniecznie zapodaj foteczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Teska - czyli powtórka budowania przed Tobą tye że teraz to trochę mniejsze rozmiary chyba pozdrawiam serdecznie PS. U mnie pustynnik nie kwitnie drugi rok wlasnie u mnie w zeszlym roku wogole nie wyszlo nic z ziemi.....w tym oniemaialam.....jest piekny....narazie zaczyna sie rozwijac:) fotki jak zrobie w pelni kwitnienia to zapodam.... a z ta drewutnia to cale szczescie ze moj sasiad sie zgodzil to zrobic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Firmy chcą zarabiać dużo Dobrze że są jeszcze fachowcy ja rozumiem ze firma niejako musi zarobic...ale to co chcieli to przesroslo moje oczekiwania...... foteczki zrobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Firmy chcą zarabiać dużo Dobrze że są jeszcze fachowcy ja rozumiem ze firma niejako musi zarobic...ale to co chcieli to przesroslo moje oczekiwania...... foteczki zrobie.... Teraz firmy chcą duzo zarobić, dużo za duzo jak na mój gust A gdzie te foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Firmy chcą zarabiać dużo Dobrze że są jeszcze fachowcy ja rozumiem ze firma niejako musi zarobic...ale to co chcieli to przesroslo moje oczekiwania...... foteczki zrobie.... Teraz firmy chcą duzo zarobić, dużo za duzo jak na mój gust A gdzie te foteczki narazie jest tylko pare slupkow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Czesc Teska.Ja tez czekam na zdjecia i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts