Teska 31.05.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hubert pytaj jak cos, jak będziesz potrzebował bardziej dokładne fotki jakiegoś elementu daj znać. polecam ci zmieszanie w proporcjach 3 części nawozu polickiego z zelazem z 1 czescia nawozu dlugotrwaly efekt dywanowy to jest mocznik, ale trawka wygląda super ....siewnik ustaw tylko na nr 3 ( ja mam gardeny) i pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 przód drewutni to 220 ( wysokość tych belek) a tył 190 belki sa krótsze. 180 cm to wysokośc zamówionych przęseł. kurcze szkoda ze nie mieszkasz w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 [ z dziennika budowy ] Drewutnia jest doskonała. Dziękuję za pomoc! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik66307.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 26.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 TESKA dopiero wpadłam na Twój dziennik i ....zauroczył mnie ogród ,sama mam bzika na punkcie roślin mogłabym sadzić ,siać,kopać naokrągło.niedawno kupiliśmy działeczkę i tam będę mogła się wyszaleć Mam pytanie dot.okien ,jak sprawdzają się te jednoramowe(nie wiem czy tak się nazywają ),chodzi mi o uchylanie itp.bardzo mi się podobają i czekam na odpowiedz i moze jakieś wczesnowiosenne fotki ogrodu,pozdrawiam. podciągam swój wpis,i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 30.07.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Hej, Wczoraj postawiłem część szkieletu drewutni wg Twojego projektu. Oprócz płyty która ma inne wymiaru, obniżyłem o 10cm przednie i tylne słupki czyli 210 cm i 180 cm. Trochę jestem przestraszony gdyż cała konstrukcja lekko się rusza ale mam nadzieję że jak będą wszystkie wzmocnienia plus murłaty to całość "zesztywnieje" U Ciebie też tak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Teska dawno mnie nie bylo i nie zagladalam na forum, ale jak zobaczylam Twoj ogrod to go nie poznalam. Piekny.Bardzo duzo sie zmienilo u Ciebie.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 piękna drewutnia, czy sami ja robiliście? jak mocowaliście drewniane belki do podłoża i ile wysokości ma to cudo? będę wdzięczna za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 TESKA dopiero wpadłam na Twój dziennik i ....zauroczył mnie ogród ,sama mam bzika na punkcie roślin mogłabym sadzić ,siać,kopać naokrągło.niedawno kupiliśmy działeczkę i tam będę mogła się wyszaleć Mam pytanie dot.okien ,jak sprawdzają się te jednoramowe(nie wiem czy tak się nazywają ),chodzi mi o uchylanie itp.bardzo mi się podobają i czekam na odpowiedz i moze jakieś wczesnowiosenne fotki ogrodu,pozdrawiam. podciągam swój wpis,i czekam na odpowiedz ups....ale wstyd dopiero przeczytałam Alu - jednoramowe zrobiłabym w kuchni i jadalni, w pokojach zdecydowanie dzielone ( kiepsko jak jest goraco je otwierac...uchylenie nie daje nic, a otwarta połowa tak- moi sasiedzi tak maja i jest oki) wkleje pare fotek poczatków ogrodu jak było i jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Hej, Wczoraj postawiłem część szkieletu drewutni wg Twojego projektu. Oprócz płyty która ma inne wymiaru, obniżyłem o 10cm przednie i tylne słupki czyli 210 cm i 180 cm. Trochę jestem przestraszony gdyż cała konstrukcja lekko się rusza ale mam nadzieję że jak będą wszystkie wzmocnienia plus murłaty to całość "zesztywnieje" U Ciebie też tak było ? nie, u mnie nie rusząło sie nic. brakuje ci tylko dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Teska dawno mnie nie bylo i nie zagladalam na forum, ale jak zobaczylam Twoj ogrod to go nie poznalam. Piekny.Bardzo duzo sie zmienilo u Ciebie.Serdecznie pozdrawiam. witaj!!!!! ja tez za czesto nie zagladam, a nawet jak jestem....to nie zagladam do dziennika i komantarzy.... ogórd zmienia sie...mi zaczyna sie podobac... Pozdrawiam i co u Ciebie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 piękna drewutnia, czy sami ja robiliście? jak mocowaliście drewniane belki do podłoża i ile wysokości ma to cudo? będę wdzięczna za odpowiedź Beti, w dzienniku jest opis i fotki. w kostce były otwory , w nie były wbijane kotwy, to wszystko betonowane i konstrukcja wytrzymuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 [quote name="Pozdrawiam i co u Ciebie.?Pomalu zaczynaja wracac plany o budowie domu, tylko jeszcze nie wiem dokladnie jaki metraz . Zastanawiam sie nad jakims projektem do 100m2, ale jeszcze sama nie wiem co ja chce dokladnie. Dom ma byc dla mnie i corki, dlatego mysle o czyms nie duzym a wygodnym i zebym zawsze mogla utrzymac taki dom . Najbardziej zalezy mi na zadaszonym tarasie i ogrodzie.Tak jak jest u Ciebie. Dom i ogrod jest bardzo przytulny i chce sie tam przebywac caly czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hub75 18.10.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Hej, Wczoraj postawiłem część szkieletu drewutni wg Twojego projektu. Oprócz płyty która ma inne wymiaru, obniżyłem o 10cm przednie i tylne słupki czyli 210 cm i 180 cm. Trochę jestem przestraszony gdyż cała konstrukcja lekko się rusza ale mam nadzieję że jak będą wszystkie wzmocnienia plus murłaty to całość "zesztywnieje" U Ciebie też tak było ? nie, u mnie nie rusząło sie nic. brakuje ci tylko dachu? Już jest wszytko ok. Drewutnia jest w 90% gotowa: jest dach, boki zabudowane - brakuje drzwi. Jestem z niej bardzo zadowolony, serdecznie dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.10.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 teska jaki piekny masz ogrod! Teraz dopiero mialam czas obejrzec Twoj dziennik - pieknie po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A masz gdzies album ze zdjeciami domku i ogrodu? Bo w dzienniku nic wczesniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Teska podziwiamy razem z mezem Twoj ogrod, ten jalowiec jest pieknie przystrzyzony, niesamowita tez jest ta kompozycja jalowca z wierzba japonska. A wiesz, Ty kupilas dzialke a ja na drugi dzien urodzilam pierworodnego syna, fajna data, dobrze mi sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 03.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witam! Szkoda że większość zdjęć jest nie widoczna! Piękny ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.11.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Teska Wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych!!! http://www.polkwiat.eu/pics/images/pic_44c7c3ca3a8cd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.11.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witanko.Ja z rewizytą. Masz piekny ogród. Niestety zdjęć domku nie widzę a artykuł w Muratorze nie otwiera sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 [quote name=" Pozdrawiam i co u Ciebie.?[/quote] Pomalu zaczynaja wracac plany o budowie domu, tylko jeszcze nie wiem dokladnie jaki metraz . Zastanawiam sie nad jakims projektem do 100m2, ale jeszcze sama nie wiem co ja chce dokladnie. Dom ma byc dla mnie i corki, dlatego mysle o czyms nie duzym a wygodnym i zebym zawsze mogla utrzymac taki dom . Najbardziej zalezy mi na zadaszonym tarasie i ogrodzie.Tak jak jest u Ciebie. Dom i ogrod jest bardzo przytulny i chce sie tam przebywac caly czas. Bonnie jej...a ja myślałam,że Ty juz mieszkasz ....na naszym polu stoją 2 fajne ładne domki - tak na oko 80-100m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts