Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do IRMy - wreszcie!

mbz

Recommended Posts

Teska podziwiamy razem z mezem Twoj ogrod, ten jalowiec jest pieknie przystrzyzony, niesamowita tez jest ta kompozycja jalowca z wierzba japonska.

A wiesz, Ty kupilas dzialke a ja na drugi dzien urodzilam pierworodnego syna, fajna data, dobrze mi sie kojarzy :D

Dorbie....dzięki :lol: :oops: ta kompozycja wyszła ot tak jakoś, zaczeła fajnie wyglądać gdzieś po 3 latach ( jałowce sie rozrosły i hakuro pokazała wielką koronę)

a synusia gratuluje!

Fotek wiecej nie mam - wtedy jak sie budowałam miałam zwykły aparat fotograficzny i korzystałam z pomocy naszego forumowego Maksia....teraz jakos muszę sie zawziść i zaczac prowadzic dalej dziennik....tylko ze ogrodniczy

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witanko.

Ja z rewizytą. Masz piekny ogród. Niestety zdjęć domku nie widzę a artykuł w Muratorze nie otwiera sie..

Kiedy się budowałam, fotki wstawiane były namiętnie.....ale zostały pokasowane....z jednej prostej przyczyny.....nie wiesz kto je oglada....niestety jakies 6 lat do tyłu różnie się działo, i dopiero jedno zdarzenie na forum uprzytomniło ludzi,że nie należy pokazywać wszystkiego....a najlepiej pokazywac mało.

Hej,

Wczoraj postawiłem część szkieletu drewutni wg Twojego projektu. Oprócz płyty która ma inne wymiaru, obniżyłem o 10cm przednie i tylne słupki czyli 210 cm i 180 cm.

Trochę jestem przestraszony gdyż cała konstrukcja lekko się rusza ale mam nadzieję że jak będą wszystkie wzmocnienia plus murłaty to całość "zesztywnieje" :-) U Ciebie też tak było ?

nie, u mnie nie rusząło sie nic. :o brakuje ci tylko dachu?

Już jest wszytko ok. Drewutnia jest w 90% gotowa: jest dach, boki zabudowane - brakuje drzwi. Jestem z niej bardzo zadowolony, serdecznie dzięki za pomoc!

chwal się!!!!!

Teska tez bym chciala miec juz budowe za soba tym bardziej , ze nie wiem czy same z corka sobie poradzimy.Najbardziej boje sie wszystkich fachowcow od budowania i wykonczeniowki. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie w miare dobrze trafic. Mam jeszcze troche czasu , aby sie przygotowac dobrze do tej budowy.

Te domy o ktorych wspominalas 80-100m2 to wiesz co to sa za projekty?U mnie tylko w gre wchodza parterowki. Teraz tez kupilam dom pietrowy i jednak te schody mnie wykanczaja.A w tym domu mam jeszcze wiecej schodow niz w poprzednim. :evil:

• 3 weeks później...
Te domy o ktorych wspominalas 80-100m2 to wiesz co to sa za projekty?U mnie tylko w gre wchodza parterowki. Teraz tez kupilam dom pietrowy i jednak te schody mnie wykanczaja.A w tym domu mam jeszcze wiecej schodow niz w poprzednim. :evil:

to sa parterówki,jedna bez garazu ,druga z garazem, a teraz niedaleko postawiona została nastepna parterówka....też jakies 100m2

Jak cos mam dobrą ekipe.

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 9 months później...
  • 9 months później...