Teska 20.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Teska podziwiamy razem z mezem Twoj ogrod, ten jalowiec jest pieknie przystrzyzony, niesamowita tez jest ta kompozycja jalowca z wierzba japonska. A wiesz, Ty kupilas dzialke a ja na drugi dzien urodzilam pierworodnego syna, fajna data, dobrze mi sie kojarzy Dorbie....dzięki ta kompozycja wyszła ot tak jakoś, zaczeła fajnie wyglądać gdzieś po 3 latach ( jałowce sie rozrosły i hakuro pokazała wielką koronę) a synusia gratuluje! Fotek wiecej nie mam - wtedy jak sie budowałam miałam zwykły aparat fotograficzny i korzystałam z pomocy naszego forumowego Maksia....teraz jakos muszę sie zawziść i zaczac prowadzic dalej dziennik....tylko ze ogrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Teska Wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastych!!! http://www.polkwiat.eu/pics/images/pic_44c7c3ca3a8cd.jpg dziekuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witanko. Ja z rewizytą. Masz piekny ogród. Niestety zdjęć domku nie widzę a artykuł w Muratorze nie otwiera sie.. Kiedy się budowałam, fotki wstawiane były namiętnie.....ale zostały pokasowane....z jednej prostej przyczyny.....nie wiesz kto je oglada....niestety jakies 6 lat do tyłu różnie się działo, i dopiero jedno zdarzenie na forum uprzytomniło ludzi,że nie należy pokazywać wszystkiego....a najlepiej pokazywac mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.11.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hej, Wczoraj postawiłem część szkieletu drewutni wg Twojego projektu. Oprócz płyty która ma inne wymiaru, obniżyłem o 10cm przednie i tylne słupki czyli 210 cm i 180 cm. Trochę jestem przestraszony gdyż cała konstrukcja lekko się rusza ale mam nadzieję że jak będą wszystkie wzmocnienia plus murłaty to całość "zesztywnieje" U Ciebie też tak było ? nie, u mnie nie rusząło sie nic. brakuje ci tylko dachu? Już jest wszytko ok. Drewutnia jest w 90% gotowa: jest dach, boki zabudowane - brakuje drzwi. Jestem z niej bardzo zadowolony, serdecznie dzięki za pomoc! chwal się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 26.11.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Irma jak Ty masz pieknie wokol domu, zakochalam sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Teska tez bym chciala miec juz budowe za soba tym bardziej , ze nie wiem czy same z corka sobie poradzimy.Najbardziej boje sie wszystkich fachowcow od budowania i wykonczeniowki. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie w miare dobrze trafic. Mam jeszcze troche czasu , aby sie przygotowac dobrze do tej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2009 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Te domy o ktorych wspominalas 80-100m2 to wiesz co to sa za projekty?U mnie tylko w gre wchodza parterowki. Teraz tez kupilam dom pietrowy i jednak te schody mnie wykanczaja.A w tym domu mam jeszcze wiecej schodow niz w poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 30.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Irma jak Ty masz pieknie wokol domu, zakochalam sie:) Przepraszam mialo byc TESKA, jak Ty masz pieknie wokol domu. (Cos mi sie pomerdalo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Te domy o ktorych wspominalas 80-100m2 to wiesz co to sa za projekty?U mnie tylko w gre wchodza parterowki. Teraz tez kupilam dom pietrowy i jednak te schody mnie wykanczaja.A w tym domu mam jeszcze wiecej schodow niz w poprzednim. to sa parterówki,jedna bez garazu ,druga z garazem, a teraz niedaleko postawiona została nastepna parterówka....też jakies 100m2 Jak cos mam dobrą ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Zabko dzięki Żelko wzajemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Korzystając z okazji Świąt Bożego Narodzenia,pragnę złożyć najserdeczniejsze i szczere życzeniaszczęścia, wiary, nadziei i pomyślnościoraz każdego dnia Nowego Rokuwiele uśmiechu i radości!Maluszekhttp://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://img197.imageshack.us/img197/5900/1001132parkingprzedwwoz.jpg ZYCZĘ WAM TYLKO TEGO, CO NIEZBĘDNE: ZDROWIA I SERDECZNEGO KRĘGU PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ, A RESZTĘ NA PEWNO PRZYNIESIE MIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 jej...dopiero zajrzałam Kochani Maluszku i Yeti dziękuję za życzenia.... troszku pózno....ale też życzę wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 28.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Sorry, ale czy to Twoje zdjęcia w dzienniku, a nie jakaś seks stronka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 30.05.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam dotarłam tu z powodu tematu trawnikowego ale przeglądnełam twój dziennik i hmm z 2009 roku żaden podpis chyba co do zdjęć się nie zgadza nagie kobiety panowie chyba nie wiele maja z twoja budową a może to wina programu przez które umieszczasz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 16.06.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Chyba coś z tymi zdięciami nie tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.08.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Już ich nie ma Ale gdzie nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 11.05.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Teska, jest szansa zeby dostac zdjecia drewutni na maila? Niestety te na stronach zniknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 te durne fotki to wina tinypic.....szlag mnie trafił, bo podmieniają własnie na takie :( wykasowałam wszystkie zdjecia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts