Jezier 07.08.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 A po co cyfrówka. Trzeba przy wywoływaniu zdjęć zamówić dodatkowo płytkę ze zdjęciami w formie elektronicznej i już. Zapewne można też zanieść klisze i poprosić o przegranie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 07.08.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Teska. Po co izolowałaś taras styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.08.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 Ale Teska miała dziś pracowity dzień, tyle wpisów w dzienniku... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.08.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 no i jestesmy w terazniejszości - super !!! mam nadzieję ze sprawa cisnienia szybko sie wyjasni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Ivonesca.... zgłupiałam z tym cisinieniem... rury złaczenia suchutkie, a manometr pokazuje ze cisnienie uchodzi...inny instalator powiedzial,ze tak moze byc...bo jest powietrze w rurach... Panowie dzisiaj odpowietrzyli...ale zapowiedziano ze jak nie ma grzejnikow to mzoe ciut schodzic...naprawde po raz pierwszy zgłupiałam...bo tak ogolnie to nie firma krzak to raczej nie pozwoliliby zalewac posadzki gdzyby cos bylo nie tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 13.08.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 W czym właściwie spada ci ciśnienie - dobrze rozumiem że w CO? jeśli tak to ja się zaczynam cieszyć, że u mnie tego nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 piku tak w co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.08.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Tesca - a więc unormowało się !!! hurra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.08.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 dzisiaj zadzwonił przedstawiciel tego systemu....zjawi sie u mnie na budowei w niedziele i sprawdzi poprawnosc wykonania instalacji... jestem juz spokojna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 14.08.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Teska, gratuluję zdyscyplinowanego manometru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.08.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Brak widocznego wycieku w instalacji wcale nie oznacza jej szczelności. W moim mieszkaniu wymieniałem instalację wodną na plastikową. Podczas montażu jedno z kolanek pękło. Instalator zalał to pęknięcie klejem. Po pewnym czasie w pomieszczeniu, zwłaszcza w nocy, czuć było dziwny zapach, coś jakby zapach gazu. Dopiero po kilku miesiącach pojawiło się kilka kropel wody na tym kolanku. Co się okazało - szczelina była tak mała, że wyciekająca woda rozpylana była na super mikroskopijne kropelki. Pióropusz wody można było zobaczyć dopiero w całkowitej ciemności i przy odpowiednim oświetleniu latarką. Miał prawie pół metra wysokości. Zwłaszcza w nocy gdy ciśnienie wzrastało. Kropelki były tak małe że parowały w powietrzu, lub unosiły się w nim - stąd ten dziwny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.08.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Ged wszystko juz zostało sprawdzone instalacja nie puszcza ani wody ani powietrza wiesz nawet takim hihih starym sposobem sprawdzałam: płyn do mycia naczyN na złaczkach...babelków zadnych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.08.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 aha trojniki mam mosieżne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Teska! Fajnie masz! Gratuluję poradzenia sobie z tym manometrem - jak zwał tak zwał. Ta budowa to niezła walka, nie? Ty masz lepiej, bo Twoja połowa nie poddaje swoich myśli i nie ma kontrowersji (czytaj: kłótni!). Ale czasem jest dobrze posłuchać "męskiego" punktu widzenia. Zazdroszczę Ci, że masz czas na dokładne pisanie w dzienniku - ja niestety nie mam go obecnie wcale (tylko praca i latanie na budowę).Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ivette jak moja połowa przyjezdza to zawsze o cos na budowie sie pokłócimy, ostatnio o cokół ale to tylko takie klotnie na momencik...i jest ok a kiedy zawitasz do swoich znajomych w Koscinie? i mnie odwiedzisz przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska! Jeśli w tym tygodniu nie dam rady, to może dopiero na koniec września. Straszne mam urwanie głowy w pracy + 100 milionów myśli na temat domu (co, gdzie, za ile, jaki kolor?). Pozdrawiam serdecznie. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ivette hihihi to jak Ja....wybieram tynk zewnetrzny...mam dwa typy blady łosoś...i hmm taki tynk jak ma Joasia i Jasiu.. Pod koniec wrzesnia moja chałupka bedzie juz kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska!Tynk to mam wybrany już od początku: waniliowy. I nie odstąpię choćby nie wiem co! Pa! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ivette waniliowy?? a jaki systemik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska! Ni cholery nie wiem! Narazie mysli moje kręcą się wokół dachu. Jak przyjdzie pora na latanie za tynkiem, to przeżyje to co Ty. Ale kolor musi być! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts