Teska 23.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Maksiu....mam dosyć fachowców...jak ich widze robie się natychmiast nerwowa....mam dosyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.09.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Teska, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 S.P po bardzo milusim weekendzie w Toruniu...poniedziałek to koszmar lesniczy z drewnem....lesniczy jakby naćpany....wykonuje do nigo 3 telefony z pytaniem kiedy bedzie drewienko do kominka...?? on ze o 12..jedziemy czekamy jest 14 ...ja dzwonie pytam....a on czy koniecznie dzisiaj ja ze tak wiec o 19.30 przyjada ocieplacz zawalił sprawe ze styropianem najładniejsza pogoda poszła bokiem..a ten dzwoni do mnie i mowi ze trzeba by wziasc inny styropian ( uzgodnilismy Organikę) ja ze nie..wiec styropian bedzie w czwartek...cale 10 dni po terminie.... facet od drogi ze napewno zrobia porzadnie do czwartku, ze to niby w piatek pojade spokojnie nowa droga ( który?) faceci od gazu....czekalismy na nich od 8....zadzwonili ze dzisiaj nie moga...ale dopiero zadzwonili o 13... jeeesuu czy w tej Polsce to juz nikt nikogo nie sznuje????? przeciez cały dzien przesiedzielismy zupełnie niepotzrebnie na budowie....fachowcy maja nas wszystkich gdzies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.09.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Oj, to Ci szczerze współczuję. Darmozjadów i gamoni banda. Z leśniczym też miałam przejścia omsknął się w terminie, ale uznał że przecież nic się nie dzieje. Trzymaj się dziewczyno, już tak niewiele wam zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.09.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 wiadomosc z ostatniej chwili: pan od Gerdy słodkim , milusim, unizonym głosem zadzwonił do mnie dzisiaj z wiadomoscią ze jutro w sobote montuja nam drzwi jak było umowione....hmm..ugryzłam sie w jezyk.... Niech tylko te drzwi beda w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.10.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 czy Ty dzisiaj świętujesz ??jeśli tak to serdeczności imieninowe http://thumba.image.altavista.com/image/75951417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Teska! Też przyłączam się do życzeń Oby się pięknie, ciepło i zdrowo w nowym domku mieszkało. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ivonesca dzięki bardzo za piękne kwiatki.... imieninki mam 15 pzadziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.10.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ivette dzięki tez za zyczonka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Tesca - to dostałaś troszkę wcześniej życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.10.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 ale Ty masz piękne drzwi !!!!!!! widziałam w dzienniku Maksia czy to te wymęczone z Gerdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Ivonesca dzięki...tak to te z Gerdy... tez mi sie bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.10.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Tesca - rąbcie to drzewp, rąbcie na temat rąbania drzewa wysuszonego coś więcej mogł by Ci powiedzieć dobrzykowice Smok przywiózł na spotkanie, które było we wrześniu u mnie kawałek zeszłorocznego kasztana - i chłopaki mogli się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 jutro chyba bedzie koniec....ale tego jest cała masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.10.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Tesca, piękne drzwi................ Zawsze marzyłam o pięknych drzwiach, niestety moje kolejne pieseczki każdy tego typu mebel niszczą pazurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.10.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 No i nie wkleilas tego co ci podałem, jak chcesz mozemy powalczyc jeszcze z tympozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Maksiu juz są....udało sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Ewusia ......dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Teska - planujecie psa? bo jak tak, to mu trzeba łapeczki wełenką owinąć. Nasze drzwi juz masakrowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.10.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Joasiu.....nie ale za to mamy kota boimy sie o wszystko, nowe meble , kanapy, drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts