S.P. 11.10.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Teska, Ty dziewczyno chyba wygrałaś konkurs na współpracę z najgorszymi paprakami. Współczuję Ci i aż sama się boję co mnie może spotykać na mojej budowlanej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 S.P hmm...ale w koncu robia panowie ok...bynajmniej innych co mielismy to nie zrobiliby nam tak cokołu...wiec nie jest zle...szefo jest dziwny, robotnicy robia dokładnie... Nie martw sie nie jest zle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Byłąm wczoraj u Teski - ma naprawdę śliczny dom!!! Budujcie Irmę, jak ktoś chce parterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.10.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Najlepsze życzenia imieninowe, szybkiego skończenia przebojów budowlanych i zamieszkania w swoim wymarzonym domkuzyczy agnieszka i maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.10.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Tesko Droga! Życzę Ci w dniu Twoich Imienin aby spełniały się Twoje marzenia, zarówno związane z domem, jak i te inne - DUŻE i małe! Wszystkiego najlepszego! I zdrówka, zdrówka, zdrówka!Serdecznie uściskuję! Tu wklejam piekny bukiet kwiatów (niestety nie jestem taka zdolna jak ewusia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.10.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 http://www.ogrodnik.pl/bukiety/bukiety_14_01_e.jpg Tesca, zajrzyj do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Dziekuję wszytkim bardzo serdecznie za zyczenia... buziaczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.10.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Teska Masz na domku MÓJ KOLOR. Ja chciałam taki uzyskać!!! A mój wyszedł z kropelką cytryny. To z palety terranovy? jaki numer! Piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Tesca - nie będzie tak źle trzymamy kciuki za nastepne ekipy i pokaż ten cokół na zdjęciu - jeśli to oczywiście możliwe pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 zielona terranowa kolor 140D Ivonesca jutro bedzie widoczny cokolik.......robi sie juz brązowawy...ale poczatkowo jest jagodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.10.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Tesca - jedno jest pewne - wszystko z Tobą jest OK a Ci cholerni dranie niech spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 tak myślę, ze ich pogonimy...ale z drugiej strony ciut sie boimy...a jak im cos wpadnie do łba...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.10.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Teska - nie daj się!!!Tak z serca to radzę - nie zapłać im jakiejś części.Patrząc chłodnym okiem powiem tak: pewnie nie macie umowy i kar umownych za opóźnienie? Więc w zasadzie możecie im potrącić tylko za nienależyte wykonanie umowy... a jak poprawili to co spartaczyli - to właściwie nie ma co potrącać... Gdyby im coś strzeliło do głowy - mogą Cie pozwać do sądu, a Ty nie wykażesz na czym polegała szkoda związana z opóźnieniem prac... Możesz odstąpić od umowy -- i nie zapłacić za jeszcze niewykonaną część... ale chyba nie o to chodzi.ALE: jeśli nie masz umowy na piśmie, bez świadków nie wiadomo ile masz zapłacić - to w czystym sumieniem zachowaj trochę wypłaty dla siebie, za stracone nerwy...Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 mamy mu zapłacic 2800....odejme mu 800 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 a...fugowanie okien mu sie znudziło......tez tego nie konczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 gaga umowy ustne obowiazuja 1. nie dotrzymal terminu umowy2. zamowienia składanie ilosci materiału: do udowodnienia...zamawial sladowe ilosci wiedac z gory ze mu materiału zabraknie3.odechcialo mu sie fugowac...teraz pogoda to uniemozliwia....4. na budowei teraz pracuje dwoje nie jego ludzi...bo on innych nie ma...sa to ludzie koledzy robotika jedynego ktory zostal...5 zupelny brak nadzoru nad wykonywaniem prac....nawt nie wysiada z samochodu zeby sprawdzic...6..nasz czas tez kosztuje...stoimy tam calymi dniami i sprawdzamy jak robia... myslisz ze spokojnie nie moge mu obciac 800 zł?? zaznaczam ze nie zamierzam go oszukiwac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 aha i mamy jego kosztorys......ilosci materaiłów sa wieksze niz przyjechały na budowe...za te ilosci zapłacilismy...natomiast cena nijak nie pasuje do rzeczywistosci....materaił ( wiecej niz przyjechało) kosztuje tylko 6400.....zapłacilismy juz 8500....a jeszcze zostało zaplacic za 6 wiader tynku i jedno wiadro gemalitu cos kolo 1500 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 z czystym sumieniem nie zapłać im całości ! nie wiem jak to się stało, że - odpukać - ja nie miałam takich problemów z wykonawcami.....starsznie szarpią nerwy, a tu jescze trochę trzeba pobudować mimo zimna za oknem pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.10.2003 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Teska, wlasnie obejrzalam zdjecia, domek jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Tesca - im częściej oglądam Twój domek tym częściej kłuje mnie z zazdrości Piękny jest, i mimo tych wszystkich zmagań z budowlańcami masz się czym pochwalić. Jest zgrabny i taki akuratny...nie za duży nie za mały...tak przynajmniej wygląda na zdjęciach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts