Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PROŚBA kredyt w Santander na zakup domu POMOCY

dizers

Recommended Posts

• 2 weeks później...
witam

mam na oku domek ale brak mi 100 tyś zł tak na 20 lat ,kredyt w CHF

Gadałem ze znajomym z agencji nieruchomości i polecił mi Santander Consumer Bank.

Ktoś może mi cos powiedzieć na temat tego banku ?? jakieś ukryte kruczki ,marża.Ile wyniesie rata.

Proszę o pomoc :D

Zdecydowałem się na kredyt w Santanderze, bo był to jedyny bank po 1 lipca 2006, kiedy to zmienił się system naliczania zdolności kredytowej, który zaoferował mi kredyt we frankach na satysfakcjonującą mnie kwotę. Nie wiem, jak będzie dalej ale od pierwszego kontaktu do chwili obecnej nie mogę powiedzieć o nich nic złego. Jeśli miałbym w tej chwili ich za coś pochwalić, to na pewno za sprawne działanie i profesjonalne podejście do klienta. Życzyłbym sobie w dalszym ciągu tylko miłych doswiadczeń z santanderem. Zajrzyj do nich. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic, polecam oddział w Al. Stanów Zjednoczonych - pani Ania jest niezawodna :)

• 1 year później...
witam

mam na oku domek ale brak mi 100 tyś zł tak na 20 lat ,kredyt w CHF

Gadałem ze znajomym z agencji nieruchomości i polecił mi Santander Consumer Bank.

Ktoś może mi cos powiedzieć na temat tego banku ?? jakieś ukryte kruczki ,marża.Ile wyniesie rata.

Proszę o pomoc :D

Mam nadzieję, że nie zdecydowałeś się na kredyt w Santanderze ani bankach z grupy Bre. Dla Ciebie i innych:

http://nabiciwmbank.undergrand.com.pl/index.php/topic,121.0.html

Pozdrawiam