Borczas 21.02.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ile kosztują luksfery - pustaki szklane czy jest jakaś róznica między nimi tzn czy lusfery to to samo co pustaki szklane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 z tego co pamiętam, to luksfery kosztują od jakiś 20 zł do stukilkudziesuięciu w zależności od wymiaru, koloru, producenta, faktury powierzchni, sposobu montażu itp. podczas budowy spotykałem się jedynie z luksferami (jako nazwą produktu), więc podejrzewam że pewnie są to dwie nazwy tego samego ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tureek 27.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Jest to to samo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 27.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 z tego co pamiętam, to luksfery kosztują od jakiś 20 zł do stukilkudziesuięciu w zależności od wymiaru, koloru, producenta, faktury powierzchni, sposobu montażu itp. podczas budowy spotykałem się jedynie z luksferami (jako nazwą produktu), więc podejrzewam że pewnie są to dwie nazwy tego samego ale mogę się mylić. ja widziałem ostatnio w Praktikerze luksfery za 5 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 27.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 z tego co pamiętam, to luksfery kosztują od jakiś 20 zł do stukilkudziesuięciu w zależności od wymiaru, koloru, producenta, faktury powierzchni, sposobu montażu itp. podczas budowy spotykałem się jedynie z luksferami (jako nazwą produktu), więc podejrzewam że pewnie są to dwie nazwy tego samego ale mogę się mylić. ja widziałem ostatnio w Praktikerze luksfery za 5 zł sztuka. w Castoramie kupowałam za 5,90 zł/szt "przezroczyste" z fakturą, za 12zł/szt mleczne z fakturą, za 16zł i 21zł - kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szifo 02.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Luksfery to nic innego jak pustaki szklane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spoksss 15.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam,jeżeli chciałbyś uzyskać informacje o luksferach zapraszam na stronę luksfery, pustaki szklane w zakładce pustaki szklane znajdziesz katalogi informacyjne w postaci pliku .pdf pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts