Gość 02.06.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Mam zamontowany zbiornik do oczyszczalni, nie mam jeszcze rur rozsączających. Mam pytanie - czy woda, która została wlana do zbiornika przy montażu ma zostać na stałe, czy też trzeba ją wybrać? Jeżeli wybrać, to po jakim czasie, aby np. grunt nie odkształcił zbiornika. Czy w momencie rozpoczęcia użytkowania oczyszczalni zbiornik ma być pusty, czy też ma mieć wodę.Dzięki za odpowiedziPozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 02.06.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Zbiornik ma być cały czas pełny. Po jego każdym opróżnieniu znowu trzeba go napełnić wodą.DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Dzięki DarekRz za odpowiedź. Rozumiem, że ścieki mają wpadać do wody w zbiorniku, mieszać się, a potem rozsączać?PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekRz 05.06.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Dobrze rozumiesz Wyobraź sobie, że nie byłoby wody, ile czasu wtedy ścieki by sobie siedziały w osadniku, zanim cokolwiek by z niego wypłynęło? Pewnie jakaś epidemia by Ci groziła DarekRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts