mardok6 21.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WitamDziecko zniszczyło mi projekt domu .Niestety stało się.Dzwoniłem do firmy gdzie został nabyty i miła pani powiedziała mi że będę musiał zapłacić pełna kwotę za jego kopię.Nie wiem czy po czyjej stronie jest prawo, gdyz projekt nie został użyty więc w moim mniemaniu nie powinienem płacić pełnej kwoty za jego kopię .????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 21.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zadzwoń do federacji konsumentów i dowiedz się dokładnie. Przecież kupując projekt nie płacisz tylko za papier ksero więc wydaje mi sie ze mogliby potraktować Cię jakoś ulgowo. Porozmawiaj nie z jakąś miłą panią tylko dzwoń do właściciela firmy, warto również skontaktować się z autorem projektu i z nim ustalić sposób rozwiązania problemu. Jeśli jest to projekt gotowy i masz jego szczątki może jeśli odeślesz im pozostałości potraktują cię ulgowo. cO innego jesli dziecko np. spaliło cały w kominku. Wtedy masz w plecy całą wartość bo nie uduwodnisz że nie odsprzedałeś go komuś innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 21.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Przecież projekt domu jest w kilku egzempalrzach! 2 egz.idą do urzędu a 2 pozostają u inwetora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 21.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Przecież projekt domu jest w kilku egzempalrzach! 2 egz.idą do urzędu a 2 pozostają u inwetora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts