niktspecjalny 22.02.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty. zwariowaliście.Dajcie się jej samej wypowiedziec .Adwokaci sie znaleźli. Uklada mysli i zaraz sie odezwie publicznie i wyjasni cale zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty. zwariowaliście.Dajcie się jej samej wypowiedziec .Adwokaci sie znaleźli. Uklada mysli i zaraz sie odezwie publicznie i wyjasni cale zamieszanie. a ja sądzę, że się nie odezwie. Bo z Tobą nie zamierza ani dyskutować, ani przed Tobą z niczego się tłumaczyć. W tym wypadku milczenie będzie zlotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dajcie się jej samej wypowiedziec Gdyby chciala cos wyjasniac to napisalaby. Daj spokoj ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.02.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, wyluuuuzuj wreszcie. Bądźże facetem. rrmi, co Ty ciągle z tą wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty. zwariowaliście.Dajcie się jej samej wypowiedziec .Adwokaci sie znaleźli. Uklada mysli i zaraz sie odezwie publicznie i wyjasni cale zamieszanie. a ja sądzę, że się nie odezwie. Bo z Tobą nie zamierza ani dyskutować, ani przed Tobą z niczego się tłumaczyć. W tym wypadku milczenie będzie zlotem. Tak ci powiedziala??na prvie? Widzisz nie znasz jej i chcesz znowu cos wcisnacPoczekaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, wyluuuuzuj wreszcie. Bądźże facetem. rrmi, co Ty ciągle z tą wanną? No właśnie, trochę to bez sensu .. Jak będziesz szedł to wanna pójdzie za tobą a jak umrzesz to wanna kurdeczka też ?? Kiepawy ten producent. Na moją wannę dostałem gwarancję dożywotnią czyli powinna mnie przetrzymać co najmniej o jeden dzień a zamocowana jest tak solidnie, że nic jej nie ruszy ! Trochę dziwnie byłoby być śledzonym przez własną WANNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 rrmi, co Ty ciągle z tą wanną? takak jakas mam slabosc do kapieli Moze zmienmy temat na fajniejszy Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi . W wiadomosciach wieczrnych to bylo Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi . W wiadomosciach wieczrnych to bylo Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni. rozmarzyłaś się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi . W wiadomosciach wieczrnych to bylo Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni. Sam to wiedziałem i niemal oniemiałe ale szybko mnie olsniło: on jest z tych co to się smieją tylko z własnych żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 rozmarzyłaś się.... widzisz teraz , mam swiadka Godul dziekuje Gotowi byli pomyslec , ze mi sie przewrocilo w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS a możesz powiedziec co według Ciebie mogło byc przyczyna że JoShi sie tak "uruchomiła". Cożeś zawinił chłopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS a możesz powiedziec co według Ciebie mogło byc przyczyna że JoShi sie tak "uruchomiła". Cożeś zawinił chłopie? Jej zapytaj.Tylko ona zna odp.To ona napisała do mnie na priva a nie ja do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 rozmarzyłaś się.... widzisz teraz , mam swiadka Godul dziekuje Gotowi byli pomyslec , ze mi sie przewrocilo w glowie a ten świadek nie z łżeelity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a ten świadek nie z łżeelity? nie martw sie na pewno gdzies powtorza , To bylo takie niezwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a ten świadek nie z łżeelity? nie martw sie na pewno gdzies powtorza , To bylo takie niezwykle to ja dzisiaj złamię się i będę oglądać tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 22.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów,ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże. Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli. Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS. Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów, ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże. Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli. Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS. Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. nie przekraczaj pewnych granic i nikt ci tak nie powie ... a swoją drogą nie dziwię się joshi mimo ,że nie koniecznie ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a ten świadek nie z łżeelity? Hehe - dzięki za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a ten świadek nie z łżeelity? Hehe - dzięki za komplement wykształciuch się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 no tu mi brakuje niestety/stety jednego dyplomu Choć mam "wyższe wykształcenie - jak prezydent Kwaśniewski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts