Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tak można?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty.

zwariowaliście.Dajcie się jej samej wypowiedziec .Adwokaci sie znaleźli.

Uklada mysli i zaraz sie odezwie publicznie i wyjasni cale zamieszanie.

a ja sądzę, że się nie odezwie. Bo z Tobą nie zamierza ani dyskutować, ani przed Tobą z niczego się tłumaczyć. W tym wypadku milczenie będzie zlotem.

NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty.

zwariowaliście.Dajcie się jej samej wypowiedziec .Adwokaci sie znaleźli.

Uklada mysli i zaraz sie odezwie publicznie i wyjasni cale zamieszanie.

a ja sądzę, że się nie odezwie. Bo z Tobą nie zamierza ani dyskutować, ani przed Tobą z niczego się tłumaczyć. W tym wypadku milczenie będzie zlotem.

Tak ci powiedziala??na prvie?

Widzisz nie znasz jej i chcesz znowu cos wcisnacPoczekaj .

Gość M@riusz_Radom
NS, wyluuuuzuj wreszcie. Bądźże facetem.

rrmi, co Ty ciągle z tą wanną? :wink: :D

No właśnie, trochę to bez sensu ..

Jak będziesz szedł to wanna pójdzie za tobą a jak umrzesz to wanna kurdeczka też ??

Kiepawy ten producent.

Na moją wannę dostałem gwarancję dożywotnią czyli powinna mnie przetrzymać co najmniej o jeden dzień a zamocowana jest tak solidnie, że nic jej nie ruszy ! Trochę dziwnie byłoby być śledzonym przez własną WANNĘ ;)

rrmi, co Ty ciągle z tą wanną? :wink: :D

takak jakas mam slabosc do kapieli :D :D

Moze zmienmy temat na fajniejszy :D

Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi .

:o

W wiadomosciach wieczrnych to bylo :lol:

Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni.

Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi .

:o

W wiadomosciach wieczrnych to bylo :lol:

Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni.

Sam to wiedziałem i niemal oniemiałe ale szybko mnie olsniło: on jest z tych co to się smieją tylko z własnych żartów.

Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów,

ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże.

Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli.

Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS.

Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”.

Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów,

ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże.

Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli.

Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS.

Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”.

nie przekraczaj pewnych granic i nikt ci tak nie powie ...

a swoją drogą nie dziwię się joshi mimo ,że nie koniecznie ją lubię :wink: