godul1 22.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A wracając do meritum toIMHO: Joshi nie powinna pisac w tak ostrym tonie- chyba że wcześniejsze jej prośby nie skutkowały, a NS nie powinien bez jej zgody upubliczniać prywatnej korespondencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. Mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zastosowanie sie do zyczenia respondenta Zakladanie z tego tytulu nowego watku zwiazane jest z nieprzewidzianymi skutkami , nie zawsze po mysli zakladajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów, ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże. Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli. Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS. Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. Hmm - ja bym się poprostu "odpierdolił";-) Duzy już jestem i wiem co to znaczy bez sięgania po słownik i porady kolegów i kolezanek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi . W wiadomosciach wieczrnych to bylo Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni. Sam to wiedziałem i niemal oniemiałe ale szybko mnie olsniło: on jest z tych co to się smieją tylko z własnych żartów. Smial sie, potwierdzam. Tak bez wprawy, za to z satysfakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. Mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zastosowanie sie do zyczenia respondenta Zakladanie z tego tytulu nowego watku zwiazane jest z nieprzewidzianymi skutkami , nie zawsze po mysli zakladajacego. Bosia, Ty ........................ brutalko a poza tym dokładnie to było " ....... i przypierdol się do kogoś innego" całkiem niezłe, chyba mi się spodoba ten zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”. Mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zastosowanie sie do zyczenia respondenta Zakladanie z tego tytulu nowego watku zwiazane jest z nieprzewidzianymi skutkami , nie zawsze po mysli zakladajacego. Bosia, Ty ........................ brutalko a poza tym dokładnie to było " ....... i przypierdol się do kogoś innego" całkiem niezłe, chyba mi się spodoba ten zwrot to łajza jedna tak powiedziała?????????????????????????????? i teraz na mnie padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a ten świadek nie z łżeelity? Hehe - dzięki za komplement wykształciuch się znalazł Majka, A co Ty tak lustrujesz?? Za trzy lata Ciebie też zdelegalizujemy i zweryfikujemy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 to łajza jedna tak powiedziała?????????????????????????????? i teraz na mnie padło Dlugi, ty duzy jestes, poradzisz sobie...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 to łajza jedna tak powiedziała?????????????????????????????? i teraz na mnie padło Dlugi, ty duzy jestes, poradzisz sobie...chyba ja Go uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 to łajza jedna tak powiedziała?????????????????????????????? i teraz na mnie padło Dlugi, ty duzy jestes, poradzisz sobie...chyba bo.......sia tak ale ile można czytać ten bełkot muszę tak jak joshi powiedziec to na kogos innego przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dawno juz się tak nie ubawiłam... niezły FUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dawno juz się tak nie ubawiłam... niezły FUN mam nadzieję ,że na Ciebie za to ,że się śmiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 22.02.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 to łajza jedna tak powiedziała?????????????????????????????? i teraz na mnie padło Dlugi, ty duzy jestes, poradzisz sobie...chyba bo.......sia tak ale ile można czytać ten bełkot muszę tak jak joshi powiedziec to na kogos innego przelezie na mnie ? rany boskie..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 22.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 na mnie ? rany boskie..!!! Chyba raczej: na mnie ? rany bosie..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a może te krótkie zołnierskie słowa były skierowane do kogoś innego a przez pomyłke poszły do Ciiebie NS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a może te krótkie zołnierskie słowa były skierowane do kogoś innego a przez pomyłke poszły do Ciiebie NS ? smarcat, uchwyciłes sedno ns nie byl w wojsku i dlatego teraz szaty drze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a może te krótkie zołnierskie słowa były skierowane do kogoś innego a przez pomyłke poszły do Ciiebie NS ? Tylko joShi zna odp.Nie pytaj mnie .Zapytaj jej.Tobie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 22.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zdarza się każdemu przekroczyć „granicę”, ale można ripostować bez używania „twardych” słów. Jakąś miarą należy mierzyć poziom kultury danego osobnika. W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem.Ciekawe co nią powodowało, aby Nspecjalnego sprowadzać do parteru mało kulturnym słowem. Jego smętne zawodzenie po zniknięciu Zielonookiej trudno nazwać przekroczeniem „granicy” zasługującym na tak ostrą dezaprobatę i do tego w mało elegancki sposób.(nieważne, że na PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.02.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem. Obawiam się, że po tych słowach i Ty zostaniesz zawezwana do odpie.. odstosunkowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem. a Ty nie przesadzasz czasem? Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts