Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tak można?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”.

Mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zastosowanie sie do zyczenia respondenta :D :D :D

Zakladanie z tego tytulu nowego watku zwiazane jest z nieprzewidzianymi skutkami , nie zawsze po mysli zakladajacego. :wink:

Domniemywam, że Jo oprócz tej pukawki http://img185.imageshack.us/img185/8290/katiusza140sg2.gifposiada wiele innych walorów,

ale używanie jednoznacznych słów nawet w bardzo bliskich kontaktach osobistych w żaden sposób nie podnosi wartości tychże.

Żałośnie zabawny epizodzik z życia internetowych twardzieli.

Dla wzmocnienia siły wyrazu internetowa społeczność używa twardych słów i nie ma miejsca na mientkie serce NS.

Z pewną taką nieśmiałością zapytam, jak należy zareagować, kiedy ktoś mówi „odpierdol się”.

Hmm - ja bym się poprostu "odpierdolił";-)

Duzy już jestem i wiem co to znaczy bez sięgania po słownik i porady kolegów i kolezanek;-)

Wczoraj sama widzialam w TV jak Jaroslaw mowil o kaczkach (dziennikarskich) i kaczorach.I smial sie z tego co mowi .

:o

W wiadomosciach wieczrnych to bylo :lol:

Oswiadczam , ze jestem przytomna i nie mam wybujalej wyobrazni.

Sam to wiedziałem i niemal oniemiałe ale szybko mnie olsniło: on jest z tych co to się smieją tylko z własnych żartów.

Smial sie, potwierdzam.

Tak bez wprawy, za to z satysfakcja. :D :D

Mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zastosowanie sie do zyczenia respondenta :D :D :D

Zakladanie z tego tytulu nowego watku zwiazane jest z nieprzewidzianymi skutkami , nie zawsze po mysli zakladajacego. :wink:

Bosia, Ty ........................ brutalko 8)

a poza tym dokładnie to było " ....... i przypierdol się do kogoś innego"

całkiem niezłe, chyba mi się spodoba ten zwrot :D

Bosia, Ty ........................ brutalko 8)

a poza tym dokładnie to było " ....... i przypierdol się do kogoś innego"

całkiem niezłe, chyba mi się spodoba ten zwrot :D

to łajza jedna tak powiedziała??????????????????????????????

i teraz na mnie padło :evil: :evil: :evil:

to łajza jedna tak powiedziała??????????????????????????????

i teraz na mnie padło :evil: :evil: :evil:

Dlugi, ty duzy jestes, poradzisz sobie...chyba :D :D :D

bo.......sia tak ale ile można czytać ten bełkot :lol: :lol:

muszę tak jak joshi powiedziec to na kogos innego przelezie :wink:

na mnie ? :o :-? rany boskie..!!!

Zdarza się każdemu przekroczyć „granicę”, ale można ripostować bez używania „twardych” słów. Jakąś miarą należy mierzyć poziom kultury danego osobnika.

W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem.

Ciekawe co nią powodowało, aby Nspecjalnego sprowadzać do parteru mało kulturnym słowem.

Jego smętne zawodzenie po zniknięciu Zielonookiej trudno nazwać przekroczeniem „granicy” zasługującym na tak ostrą dezaprobatę i do tego w mało elegancki sposób.(nieważne, że na PW)