Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tak można?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem.

a Ty nie przesadzasz czasem? :o

Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz :roll:

rrmi,

Co Ty? Będziesz kotom ogony ukręcać??

:-)

Rrmi pisze

niby nowy forumowicz
8)

ostatnią rzecz jaką bym zarzuciła Joshi, to, że ma ptasi móżdżek :roll:

Stażem wsławiona rrmi napisała:

Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz

Oj, racja. Stare wygi mają zawsze rację.

Faktycznie, jako świeżutka na tym szacownym forum powinnam z pokorą czytywać wszystko co elyta pisuje i dzioba nie rozdziawiać. :wink:

Taaaaaaaaaaaak jest, panie sierżancie! :lol:

Ale taka niepokorna jestem od zawsze i dobrze mi z tym. Ogonka nie mam, więc może uszy wytargać? :lol:

Stażem wsławiona rrmi napisała:

Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz

Oj, racja. Stare wygi mają zawsze rację.

Faktycznie, jako świeżutka na tym szacownym forum powinnam z pokorą czytywać wszystko co elyta pisuje i dzioba nie rozdziawiać. :wink:

Taaaaaaaaaaaak jest, panie sierżancie! :lol:

Ale taka niepokorna jestem od zawsze i dobrze mi z tym. Ogonka nie mam, więc może uszy wytargać? :lol:

ja nie jestem zadna tam elyta , jestem gora oswiecona :lol:

A tak na powaznie to uwazam ,

ze chamstwem z twojej strony bylo wyrazic sie tak o JoShi :-?

Jak weszłam między wrony, to niekoniecznie muszę krakać tak jak one.

Malutkim wróbelkiem jestem.

To nie kracz :D

ps.W sprawie tego wrobelka malego to ja nie wiem konkretnie , ale slyszalam , ze jak w rodzinie wlasnie maly wrobelek wystepuje to moga byc komplikacje .

Idz i sprawdz lepiej 8)

maksiu napisał:

czemu to ma wogole służyć?

Po pierwsze,

to leczeniu ludzi z zimowej depresji, :D

a dopiero po drugie,

przekazaniu tej wiedzy nowemu pokoleniu. :D

Takie społeczne pogotowie antydepresyjne, bo przecież psycholog czynny 24 godziny.

Wewątek jak wewątek. Bywają mniej ciekawe i też czemuś służą.

Tu przynajmniej można co nieco wyprać i wylać trochę ... brudnej wody http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif

Powolutku zbliża się sezon budowlany, a wtedy co najwyżej popierzemy łaszki używane na własnej budowie. http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif

W każdej rodzinie bywa jakiś świr – nięty wróbelekhttp://www.mFoto.pl/uploads/1012/eb2a919d1f.gif

Zdarza się każdemu przekroczyć „granicę”, ale można ripostować bez używania „twardych” słów. Jakąś miarą należy mierzyć poziom kultury danego osobnika.

W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem.

Ciekawe co nią powodowało, aby Nspecjalnego sprowadzać do parteru mało kulturnym słowem.

Jego smętne zawodzenie po zniknięciu Zielonookiej trudno nazwać przekroczeniem „granicy” zasługującym na tak ostrą dezaprobatę i do tego w mało elegancki sposób.(nieważne, że na PW)

myślę ,że:

1. jest to prywatna sprawa JoShi,

2.są osobnicy do którch kulturne słowo nie trafia

3.nie oceniaj bo nie znasz i kulisów sprawy

4. czemu ukrywasz swoje prawdziwe oblicze?????? bo jak na iznikomą ilość postów coś za dobrze orientujesz się w treści tego forum :wink:

wiecie co... ten wątek od samego początku jest żałosny, publiczne wylewania prywatnych brudów, przerabialismy to już tyle razy na forum i jakoś co nie którzy niczego się na sa w stanie nauczyć.

szkoda słow... czemu to ma wogole służyć?

m.

Na psychopatów nie ma metody. Zauważ ,że JoShi nie bierze udziału w tej dyskusji i tu zaczynam ją podziwiać bo doskonale ją rozumiem i po raz pierwszy sie z nią zgadzam :lol: :wink: .

Myślę ,że do kiedy ktuś nie wymyśli filtra wyłapującego psycholi ( ns wie o co chodzi :wink: :wink: ) to tego typu wątki będą powstawać

niestety :roll: