godul1 22.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem. a Ty nie przesadzasz czasem? Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz rrmi, Co Ty? Będziesz kotom ogony ukręcać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem. a Ty nie przesadzasz czasem? Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz rrmi, Co Ty? Będziesz kotom ogony ukręcać?? Rrmi pisze niby nowy forumowicz ostatnią rzecz jaką bym zarzuciła Joshi, to, że ma ptasi móżdżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 22.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Stażem wsławiona rrmi napisała: Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz Oj, racja. Stare wygi mają zawsze rację. Faktycznie, jako świeżutka na tym szacownym forum powinnam z pokorą czytywać wszystko co elyta pisuje i dzioba nie rozdziawiać. Taaaaaaaaaaaak jest, panie sierżancie! Ale taka niepokorna jestem od zawsze i dobrze mi z tym. Ogonka nie mam, więc może uszy wytargać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Stażem wsławiona rrmi napisała: Jak na niby nowego forumowicza to sobie niezle pozwalasz Oj, racja. Stare wygi mają zawsze rację. Faktycznie, jako świeżutka na tym szacownym forum powinnam z pokorą czytywać wszystko co elyta pisuje i dzioba nie rozdziawiać. Taaaaaaaaaaaak jest, panie sierżancie! Ale taka niepokorna jestem od zawsze i dobrze mi z tym. Ogonka nie mam, więc może uszy wytargać? ja nie jestem zadna tam elyta , jestem gora oswiecona A tak na powaznie to uwazam , ze chamstwem z twojej strony bylo wyrazic sie tak o JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 22.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jak weszłam między wrony, to niekoniecznie muszę krakać tak jak one. Malutkim wróbelkiem jestem. Tak to już jest, że czasem mądrość jest potrzebna tylko do tego aby usuwać mających odmienne zdanie. Jaśnie oświecona Góro, a co zrobić żeby i na dole było widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 22.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ...Jaśnie oświecona Góro, a co zrobić żeby i na dole było widno. Być miłą i p...ć się do kogoś innego http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/3d/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 22.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Świetna kampania reklamowa dla JoShi fajnie, że każdy z nas "zachował trochę dziecka w sobie", dzięki temu jest wesoło, a może raczej śmiesznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ...Jaśnie oświecona Góro, a co zrobić żeby i na dole było widno. Być miłą i p...ć się do kogoś innego http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/3d/26.gif a jak sama nazwa na to wskazuje najlepszy doradca na formu doradza najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jak weszłam między wrony, to niekoniecznie muszę krakać tak jak one. Malutkim wróbelkiem jestem. To nie kracz ps.W sprawie tego wrobelka malego to ja nie wiem konkretnie , ale slyszalam , ze jak w rodzinie wlasnie maly wrobelek wystepuje to moga byc komplikacje . Idz i sprawdz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 wiecie co... ten wątek od samego początku jest żałosny, publiczne wylewania prywatnych brudów, przerabialismy to już tyle razy na forum i jakoś co nie którzy niczego się na sa w stanie nauczyć.szkoda słow... czemu to ma wogole służyć?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 .. czemu to ma wogole służyć? m. przekazaniu wiedzy nowemu pokoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 22.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 maksiu napisał: czemu to ma wogole służyć? Po pierwsze, to leczeniu ludzi z zimowej depresji, a dopiero po drugie, przekazaniu tej wiedzy nowemu pokoleniu. Takie społeczne pogotowie antydepresyjne, bo przecież psycholog czynny 24 godziny. Wewątek jak wewątek. Bywają mniej ciekawe i też czemuś służą. Tu przynajmniej można co nieco wyprać i wylać trochę ... brudnej wody http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif Powolutku zbliża się sezon budowlany, a wtedy co najwyżej popierzemy łaszki używane na własnej budowie. http://images3.fotosik.pl/10/8bijz94lannfjlj1.gif W każdej rodzinie bywa jakiś świr – nięty wróbelekhttp://www.mFoto.pl/uploads/1012/eb2a919d1f.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ło matko! Jeszcze to katujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zdarza się każdemu przekroczyć „granicę”, ale można ripostować bez używania „twardych” słów. Jakąś miarą należy mierzyć poziom kultury danego osobnika. W opisanym konflikcie Jo zachowała się jak twardziel z ptasim móżdżkiem. Ciekawe co nią powodowało, aby Nspecjalnego sprowadzać do parteru mało kulturnym słowem. Jego smętne zawodzenie po zniknięciu Zielonookiej trudno nazwać przekroczeniem „granicy” zasługującym na tak ostrą dezaprobatę i do tego w mało elegancki sposób.(nieważne, że na PW) myślę ,że: 1. jest to prywatna sprawa JoShi, 2.są osobnicy do którch kulturne słowo nie trafia 3.nie oceniaj bo nie znasz i kulisów sprawy 4. czemu ukrywasz swoje prawdziwe oblicze?????? bo jak na iznikomą ilość postów coś za dobrze orientujesz się w treści tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 wiecie co... ten wątek od samego początku jest żałosny, publiczne wylewania prywatnych brudów, przerabialismy to już tyle razy na forum i jakoś co nie którzy niczego się na sa w stanie nauczyć. szkoda słow... czemu to ma wogole służyć? m. Na psychopatów nie ma metody. Zauważ ,że JoShi nie bierze udziału w tej dyskusji i tu zaczynam ją podziwiać bo doskonale ją rozumiem i po raz pierwszy sie z nią zgadzam . Myślę ,że do kiedy ktuś nie wymyśli filtra wyłapującego psycholi ( ns wie o co chodzi ) to tego typu wątki będą powstawać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts