aga_bissmyk 21.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Bardzo proszę prześlijcie zdjątka tej chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artooro 23.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Przyłączam się do prośby podzielcie się swoimi dokonaniami - rownież przymierzamy się do budowy Natalii pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 03.05.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witam. Znalazłam jakiś czas temu inny wątek na temat tego projektu - więc polecam. My będziemy budować ok. sierpnia 2007.Mam nadzieję, że dobrze wkleiłam adres. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70566&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 03.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No to witam wszystkich My budujemy Natalkę i planujemy wprowadzić się we wrześniu Dom jest przecudny zrobiliśmy kilka przeróbek niestety nie umiem wklejać zdjęć ale jak ktoś jest zainteresowany mogę napisać co jak zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 04.05.2007 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Artooro Cieszę się, że będzie w Szczecinie druga NATALKA. A kiedy planujecie rozpocząć budowę. Na jakim jesteście etapie?Napiszcie cos więcej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszczo 25.07.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 JESTEŚMY NA ETAPIE ADAPTACJI NATALI.PROSIMY O CENNE WSKAZÓWKI I ZDJĘCIA Z REALIZACJI Z OKOLIC SZCZECINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_bissmyk 29.08.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam.A gdzie dokładnie będziecie budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts