Mephisto 21.02.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam! Czy ktoś z Forumowiczów ma może drzwi producentów jak w temacie? Jesli tak, to byłabym wdzięczna za opinie, jak drzwi sie sprawują, jaki fornir itp. Właśnie rozważamy zakup tychże drzwi, ale chcielibyśmy sie jeszcze upewnić, czy to będzie dobra decyzja. Będę wdzięczna za odpowiedzi! Pozdrawiam,Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 21.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jesteśmy prawie zdecydowani na Dewro, będziemy zamawiać w kwietniu, więc też chętnie poczytam opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.02.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam, jestem zadowolona, polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 22.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja tez mam i też polecam, z tym, że strasznie długo na nie czekałam (nieco ponad 3 mies.), ale nie wiem czy to wina fabryki czy dystrybutora (zamwialam na Bartyckiej, firma chyba Jax czy coś podobnie). Ale w sumie warto było poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekpred 20.06.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Koledzy i kolezanki - jaki abat dostaliście na drzwi DEWRO i czy sprawdziliście czy był od cen fabrycznych? Czytałem w innym wątku o 17% ale nie jestem pewny czy od cen fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastekpred 20.06.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Koledzy i kolezanki - jaki abat dostaliście na drzwi DEWRO i czy sprawdziliście czy był od cen fabrycznych? Czytałem w innym wątku o 17% ale nie jestem pewny czy od cen fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 co do cen-w 1 salonie wycena na 18 tysw 2 salonie wycena na 15 tysnie musze dodawać że na te same dzrwirabat na dewro zależy od humoru sprzedawcyostatecznie wedlug modelu dewro zrobi nam stolarz- jak wyjda zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts