piotrulex 21.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 u nas wiekszosc ma z solca - solbet. solbet szykuje podwyzke wiec nie przyjmuje zamowien. w zwiazku z tym w hurtowniach nie prztjmuja zamowien. jak zamawial i place gotowka, towar dostane za okolo 2 miesiace i to nie wiadomo w jakiej cenie i ile bede musial doplacic. chce zamowic, zaplacic i miec swiety spokoj moze macie jakies znajomosci w hurtowniach w okolicach torunia? co poradzicie? moze ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.02.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 nikt nie ma refleksji w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 22.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 nikt nie ma refleksji w tym temacie? u mnie (Kwidzyn) zamówiłem w pewnej hurtowni bk Prefabetu Reda. Znajdz namiar na Prefabet Reda w internecie i zadzwon to Ci powiedzą kto od nich bierze z okolic Torunia. Podobnie mozesz sprobowac z H+H Celcon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.02.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 próbowałeś Kaszczorek i Złotorię? Ja zamówiłam tam 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 23.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A może Lidzbark Welski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.02.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 próbowałeś Kaszczorek i Złotorię? Ja zamówiłam tam 12. kaszczorek Dzieki Hurtownia OK tylko troche za transport mnie wyjdzie do Wielkiej Nieszawki. 7km od starego mostu drogowego w strone bydgoszczy z lewej strony wisly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts