majjag 23.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ostatnio w tv widzialam farbe ktora ktos malowal kafelki zmieniajac w ten sposob ich kolor Czy w polsce taka farba tez jest sprzedawana albo ew czy da sie czyms zmienic kolor starych kafelek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koyot11 21.02.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Widziałem w telewizji program o projektowaniu wnętrz i tam zaciekawiła mnie farba do płytek w łazience, niestety nie wiem jaka to była farba chodzi mi o rodzaj i firmę. Może ktoś mógłby mi pomóc??? Może ktoś już taką farbę stosował, jakie były efekty, czy jest to trwałe?? Zależy mi tylko na zmianie koloru bo stary się już opatrzył, a zmiana płytek nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts