Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie mogę utworzyć dziennika bud.

jasabar

Recommended Posts

wpisuje tekst, tak jak teraz tu i nic.

Przepraszam bo przeczytałam 'test' zamiast 'tekst'. Ja spróbowałam i mogę zakładać, więc to chyba jakiś problem z Twoim kontem.

Jeszcze raz idź do działu 'Dzienniki...' i poczytaj co jest napisane pod tabelka z tytułami postów. Powinno być coś w stylu:

Możesz...

Nie możesz...

• 3 years później...

dziękuję za odpowiedź :)

Aha, czyli ten blog, to jest mój dziennik, tak? a dlaczego nie ma go na forum w dziale o was - dzienniki budowy - dzień po dniu? Czy można to jakoś tak zrobić, żeby tam się znalazł i nie był blogiem tylko właśnie tematem na forum? A czy komentarze do dziennika, to trzeba jakoś osobno założyć?

Edytowane przez ikArtowie

Aha, czyli ten blog, to jest mój dziennik, tak? a dlaczego nie ma go na forum w dziale o was - dzienniki budowy - dzień po dniu? Czy można to jakoś tak zrobić, żeby tam się znalazł i nie był blogiem tylko właśnie tematem na forum? A czy komentarze do dziennika, to trzeba jakoś osobno założyć?

Decyzją Muratora miały pozostać już tylko blogi - dla mnie to niezrozumiałe, a przede wszystkim niekorzystne dla Forumowiczów z uwagi na ograniczenia istniejące w systemie blogów (za mała ilośc wpisów widoczna na stronie, konieczność otwierania kolejnych linków, brak pełnego tłumaczenia, niejasność co do zasad prowadzenia wpisów, błędy, brak wsparcia, opóźnienia w realizacji itp.)

Póki co nadal funkcjonują dwa działy umiejscowione w strukturze Forum - "Dzienniki" i "Komentarze do dzienników", i chyba nadal mozna tam założyć dziennik i komentarze, zakladając nowy temat ("Napisz nowy temat")

Dziękuję za odpowiedź :)

Póki co nadal funkcjonują dwa działy umiejscowione w strukturze Forum - "Dzienniki" i "Komentarze do dzienników", i chyba nadal mozna tam założyć dziennik i komentarze, zakladając nowy temat ("Napisz nowy temat")

zatem sprawę rozumiem następująco - zakładam nowy temat w dziennikach i tam wklejam posty z bloga.. i nie będę ścigana za powielanie wątków..?? ;)

pozdrawiam

zakładam nowy temat w dziennikach i tam wklejam posty z bloga.. i nie będę ścigana za powielanie wątków..?? ;)

Byłoby to bardzo nie w porządku, skoro oba działy nadal funkcjonują - w "Dziennikach" pojawia się codziennie kilkadziesiąt, a w "Komentarzach" kilkaset wpisów.

Wybór - blog czy dziennik na FM - powinien należeć do Forumowicza; możesz też zaproponować odwiedzającym umieszczanie komentarzy w dzienniku - będzie jeden wątek