jasabar 21.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jestem na forum dzienników bud., wpisuję temat, potem tekst, klikam ... i nic.Dostaję wiadomość, że post został wysłany, ale nie ma go na forum! Znika w otchłani internetu. Czy coś robię źle? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Spróbuj wpisac coś innego niż 'test'. Jakies normalne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 21.02.2007 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 wpisuje tekst, tak jak teraz tu i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 wpisuje tekst, tak jak teraz tu i nic. Przepraszam bo przeczytałam 'test' zamiast 'tekst'. Ja spróbowałam i mogę zakładać, więc to chyba jakiś problem z Twoim kontem. Jeszcze raz idź do działu 'Dzienniki...' i poczytaj co jest napisane pod tabelka z tytułami postów. Powinno być coś w stylu: Możesz... Nie możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 21.02.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 napisane jest,że wszystko mogę.Czy może być powodem, że nie mam komp. PC-ta, tylko Mac-a? Chyba nie?Dziwne, że te posty docierają, a o dzienniku nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Czy może być powodem, że nie mam komp. PC-ta, tylko Mac-a? Chyba nie? Na pewno nie. Musisz poprosić admina o interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 21.02.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dzięki JoShi za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 21.02.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ponowiłam próby i jak widać wreszcie udało się! hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikArtowie 29.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam, ja również mam problem z utworzeniem dziennika - tzn. wydaje mi się, że go utworzyłam, ale nie widać go w spisie dzienników.. czy ktoś mógłby mnie poinstruować co i jak powinnam robić? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.04.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, ja również mam problem z utworzeniem dziennika - tzn. wydaje mi się, że go utworzyłam, ale nie widać go w spisie dzienników.. Utworzyłaś i jest >> http://forum.muratordom.pl/blog.php?u=119134 może teraz będzie lepiej dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikArtowie 05.05.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) dziękuję za odpowiedź Aha, czyli ten blog, to jest mój dziennik, tak? a dlaczego nie ma go na forum w dziale o was - dzienniki budowy - dzień po dniu? Czy można to jakoś tak zrobić, żeby tam się znalazł i nie był blogiem tylko właśnie tematem na forum? A czy komentarze do dziennika, to trzeba jakoś osobno założyć? Edytowane 5 Maja 2010 przez ikArtowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.05.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Aha, czyli ten blog, to jest mój dziennik, tak? a dlaczego nie ma go na forum w dziale o was - dzienniki budowy - dzień po dniu? Czy można to jakoś tak zrobić, żeby tam się znalazł i nie był blogiem tylko właśnie tematem na forum? A czy komentarze do dziennika, to trzeba jakoś osobno założyć? Decyzją Muratora miały pozostać już tylko blogi - dla mnie to niezrozumiałe, a przede wszystkim niekorzystne dla Forumowiczów z uwagi na ograniczenia istniejące w systemie blogów (za mała ilośc wpisów widoczna na stronie, konieczność otwierania kolejnych linków, brak pełnego tłumaczenia, niejasność co do zasad prowadzenia wpisów, błędy, brak wsparcia, opóźnienia w realizacji itp.) Póki co nadal funkcjonują dwa działy umiejscowione w strukturze Forum - "Dzienniki" i "Komentarze do dzienników", i chyba nadal mozna tam założyć dziennik i komentarze, zakladając nowy temat ("Napisz nowy temat") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikArtowie 06.05.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dziękuję za odpowiedź Póki co nadal funkcjonują dwa działy umiejscowione w strukturze Forum - "Dzienniki" i "Komentarze do dzienników", i chyba nadal mozna tam założyć dziennik i komentarze, zakladając nowy temat ("Napisz nowy temat") zatem sprawę rozumiem następująco - zakładam nowy temat w dziennikach i tam wklejam posty z bloga.. i nie będę ścigana za powielanie wątków..?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.05.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 zakładam nowy temat w dziennikach i tam wklejam posty z bloga.. i nie będę ścigana za powielanie wątków..?? Byłoby to bardzo nie w porządku, skoro oba działy nadal funkcjonują - w "Dziennikach" pojawia się codziennie kilkadziesiąt, a w "Komentarzach" kilkaset wpisów. Wybór - blog czy dziennik na FM - powinien należeć do Forumowicza; możesz też zaproponować odwiedzającym umieszczanie komentarzy w dzienniku - będzie jeden wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts