neczko 21.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witajcie. Od kilku dni podczytuję forum , przyszła pora żeby wystąpić. Domek już mam, budowany blisko 10 lat temu, teraz zapadła decyzja o budowie drugiego. Do wyboru był albo większy remont mający na celu zwiększenie funkcjonalności domku albo budowa... ponieważ garażu nie damy rady w żaden sposób powiększyć aby były w nim miejsca na dwa samochody - będzie nowy domek. Oczywiście że inny, po tych latach pewne rzeczy przestają się podobać, poza tym po prostu jest okazja do zmian. Projektu jeszcze nie mam, spokojnie, w tym roku to może tylko jakieś formalności; faktyczna budowa za 3-5 lat. Jestem już po wstępnym przeglądzie projektów i jak na razie idealnego nie znalazłam, jest kilka faworytów, ale każdy ma jakieś mankamenty. Do sprawy podchodzę na spokojnie, tak więc będzie okazja poprzeglądać projekty, podyskutować, a może kilka razy zmienić zdanie. Tym razem zanim podejmę ostateczne decyzje chcę wiedzieć w co się pakuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.02.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Aloha! Witam na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witaj milo na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neczko 22.02.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki za powitanie, do zobaczenia na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 22.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Powodzenia z wyborem ktoś powiedział że fundamenty są ważne bo dom na nich stoi, fakt! ale ty to wiesz że projekt na początku jest najważniejszy pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts