Iwona Sudol 30.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://gfx.efotek.pl/images/le16h2plywp7rxvi8pdd.jpg Serdeczne życzeniaZdrowych, spokojnych,Pełnych rodzinnego ciepłaI radosnego nastroju wiosennegoŚwiąt Wielkanocnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.04.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.04.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Ania i Hubihttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S7Q6lx0E8OI/AAAAAAAAE1k/V0-0uu4RO3Q/s400/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 03.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ORAZ MOKREGO UBRANIA W DNIU WIELKIEGO LANIAŻYCZĄ Aga i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Iwuś prezent idealnie pasuje do Twojego kominka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 10.04.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Oooo...a ja latam właśnie i szukam Ciebie. Zanim ja się pozbieram z tym nowym forum.... Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Iwuś , jak Twoj ogrod? U mnie prawie wszystko posadzone, zabraklo mi roslin i musze dokupywac i powiem ci ze wcale nie mam ochoty jechac do centrum ogrodniczego bo nakupuje nie planowanych roslin, siedze sobie wieczorkami i analizuje roslinki i zakupuje na allegro. Uzaleznienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Iwuś.........gdzie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ankieta wypełniona. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ojej ale szybko dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Jestem, jestem dziewczyny. Trochę naskrobałam w dzienniku i muszę znikać. Moja Ola w niedzielę ma Pierwszą Komunię Świętą, więc ja mam masę przygotowań. Pozdrawiam Was serdecznie i uwierzcie, że podglądam Wasze postępy i sprawia mi to prawdziwą radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dla Oli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.05.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Iwuś jak przezylas dzisiejszy dzien? Cos ostatnio nie piszesz, pewnie brak czasu - tak jak u mnie. Czekam na fotke Oli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 13.05.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Iwuś przeczytałam Twój dziennik od "dechy do dechy".....jestem zauroczona. Udało Ci się wspaniale wkomponować domek w otoczenie. A że jestem miłośniczką drzewa i kamienia podoba mi sie wszystko A okolice przecudne, fakt.....ja wychowałam się w małej wioseczce w Puszczy Augustowkiej, a w Czarnej Hanczy moczyłam przez całe lata...nogi i nie tylko... Z tego co się zorientowałam Ty pomieszkujesz gdzieś w okolicach naszej dawnej wojewódzkiej metropoli? Urocze tereny...... Pozdrawiam i będę śledzić Twoje poczynania ogrodowe.....i te domowo-garażowe oczywiście też Nie wyświetlają mi się żadne dodatkowe opcje w zaawansowanej edycji...Buuuuuu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Iwuś jak przezylas dzisiejszy dzien? Cos ostatnio nie piszesz, pewnie brak czasu - tak jak u mnie. Czekam na fotke Oli . Brak czasu dla forum napewno zaowocuje czymś nowym Poważnie potraktowałam Twoje słowa i wklejam fotki Wszystko było super, prócz kilku małych "potknięć" . Buziaki za pamięć, nie pracuj zbyt ciężko i dbaj o siebie. ) Już niedługo napiszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.05.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Iwuś przeczytałam Twój dziennik od "dechy do dechy".....jestem zauroczona. Udało Ci się wspaniale wkomponować domek w otoczenie. A że jestem miłośniczką drzewa i kamienia podoba mi sie wszystko A okolice przecudne, fakt.....ja wychowałam się w małej wioseczce w Puszczy Augustowkiej, a w Czarnej Hanczy moczyłam przez całe lata...nogi i nie tylko... Z tego co się zorientowałam Ty pomieszkujesz gdzieś w okolicach naszej dawnej wojewódzkiej metropoli? Urocze tereny...... Pozdrawiam i będę śledzić Twoje poczynania ogrodowe.....i te domowo-garażowe oczywiście też Nie wyświetlają mi się żadne dodatkowe opcje w zaawansowanej edycji...Buuuuuu!!!!! Miło mi, że podoba Ci się u nas. Ja niestety jeszcze nic nie moczyłam w Hańczy, ale może z czasem się to zmieni;) Dobrze zgadujesz okolice naszego pomieszkiwania , Jak będziesz z wizytą w rodzinnych stronach możesz przecież zawitać i u nas by zweryfikować swoje wrażenia. Ojjj... miód na moje serce Twoje słowa... no czasem jestem taka zarozumiała )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 26.05.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Iwuś Ty nie bądź taka wyrywna z tym zapraszaniem, bo jeszcze wezmę i skorzystam;) A tak na serio to kto wie, kto wie...może pewnego letniego dnia podjadę pod Twój uroczy domek i zapuszczę pawia nad ogrodzeniem (nie pomyl z puszczaniem pawia...hihihi) I w ogóle to gdzie Ty się podziewasz, mam nadzieję że działasz w swoim Tajemniczym Ogrodzie i niedługo nas tu czymś zachwycisz??? Aha.....piękne dziewczę z Ciebie Pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts