Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Pradolina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Iwuś , jak Twoj ogrod? U mnie prawie wszystko posadzone, zabraklo mi roslin i musze dokupywac i powiem ci ze wcale nie mam ochoty jechac do centrum ogrodniczego bo nakupuje nie planowanych roslin, siedze sobie wieczorkami i analizuje roslinki i zakupuje na allegro. Uzaleznienie?

• 2 weeks później...
Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca :) Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Iwuś przeczytałam Twój dziennik od "dechy do dechy".....jestem zauroczona. Udało Ci się wspaniale wkomponować domek w otoczenie. A że jestem miłośniczką drzewa i kamienia podoba mi sie wszystko :-D A okolice przecudne, fakt.....ja wychowałam się w małej wioseczce w Puszczy Augustowkiej, a w Czarnej Hanczy moczyłam przez całe lata...nogi i nie tylko...;-) Z tego co się zorientowałam Ty pomieszkujesz gdzieś w okolicach naszej dawnej wojewódzkiej metropoli? Urocze tereny......

Pozdrawiam i będę śledzić Twoje poczynania ogrodowe.....i te domowo-garażowe oczywiście też :-D

Nie wyświetlają mi się żadne dodatkowe opcje w zaawansowanej edycji...Buuuuuu!!!!!

Iwuś jak przezylas dzisiejszy dzien?

Cos ostatnio nie piszesz, pewnie brak czasu - tak jak u mnie.

Czekam na fotke Oli :).

Brak czasu dla forum napewno zaowocuje czymś nowym :) Poważnie potraktowałam Twoje słowa i wklejam fotki :)

DSCF9161..jpgDSCF9170..jpgDSCF9142 (2)..jpg

Wszystko było super, prócz kilku małych "potknięć" . Buziaki za pamięć, nie pracuj zbyt ciężko i dbaj o siebie. :)) Już niedługo napiszę więcej.

Iwuś przeczytałam Twój dziennik od "dechy do dechy".....jestem zauroczona. Udało Ci się wspaniale wkomponować domek w otoczenie. A że jestem miłośniczką drzewa i kamienia podoba mi sie wszystko :-D A okolice przecudne, fakt.....ja wychowałam się w małej wioseczce w Puszczy Augustowkiej, a w Czarnej Hanczy moczyłam przez całe lata...nogi i nie tylko...;-) Z tego co się zorientowałam Ty pomieszkujesz gdzieś w okolicach naszej dawnej wojewódzkiej metropoli? Urocze tereny......

Pozdrawiam i będę śledzić Twoje poczynania ogrodowe.....i te domowo-garażowe oczywiście też :-D

Nie wyświetlają mi się żadne dodatkowe opcje w zaawansowanej edycji...Buuuuuu!!!!!

Miło mi, że podoba Ci się u nas. :) Ja niestety jeszcze nic nie moczyłam w Hańczy, ale może z czasem się to zmieni;) Dobrze zgadujesz okolice naszego pomieszkiwania :), Jak będziesz z wizytą w rodzinnych stronach możesz przecież zawitać i u nas by zweryfikować swoje wrażenia. Ojjj... miód na moje serce Twoje słowa... no czasem jestem taka zarozumiała ;)))

Iwuś Ty nie bądź taka wyrywna z tym zapraszaniem, bo jeszcze wezmę i skorzystam;)

A tak na serio to kto wie, kto wie...może pewnego letniego dnia podjadę pod Twój uroczy domek i zapuszczę pawia nad ogrodzeniem :D (nie pomyl z puszczaniem pawia...hihihi)

I w ogóle to gdzie Ty się podziewasz, mam nadzieję że działasz w swoim Tajemniczym Ogrodzie i niedługo nas tu czymś zachwycisz???

Aha.....piękne dziewczę z Ciebie :yes:

Pozdrawiam słonecznie :cool: