kala67 27.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 He, he warsztaty sobie tutaj urządzamy. Iwuś jest prezesową, więc wybaczy. kala67 mądrze gadasz. Lepiej na razie zrobić proste, potem zobaczysz co Ci będzie pasowało do całości. Ja tez chciałam zrobić tak starą sypialnie. Widziałam już takie mebelki i mi sie spodobało. (w galerii chyba, Latarnik ma i ostatnio ktoś z nowych u córeczki pokoju zrobił, nie pamiętam gdzie to było, u monah może ) Jeno ja chciałam oliwkowy kolor pod spodem i na to kość słoniowa. Ale mąż sie nie zgodził. Nie ufa moim zdolnościom artystycznym. Iwuś, w razie czego Ty pogoń stad, Ty tu szefujesz. to zrób próbe tak jak ja..na wieszaku i pokaż mężowi...może MU sie spodoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 To i ja się zapisuję na fakultety .... może gospodyni nie pogoni Iwuś... super te zasłony, kocham takie klimaty... tylko u mnie chyba w ogóle nie będzie zasłon ... takie bynajmniej mam plany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.11.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A używajcie sobie kobitki ile dusza zapragnie Lecę coś Wam przygotować do pooglądania .... a i kupiłam kolejne zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Iwuś.............no poprostu ślicznie wyglądaja te zasłonki!!! ...przyznam Ci sie szczerze, że ja nie przepadam za zasłonkami czy ozdobami w kwiatki......ale one u CIEBIE wyglądają tak pięknie, że ciężko oko oderwać!!! masz taki dar.....dobierania ozdób do wnętrza, że wszystko do siebie pasuje i jeszcze tworzy przepiękny swojski, domowy klimat!!! zazdroszcze Ci tego talentu kobieto!! .....i powiem Ci jeszcze jedno.....mój dom będzie urządzany ciut w innym klimacie....ale w TWOIM domku też czyłabym sie jak u siebie!!! jest taki ciepły!!! domowy rodzinny poprostu wyjątkowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 28.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj, Nasz wątek nosi tytuł "W Pradolinie" Bardzo ładnie Wam domek wyszedł. Mamy bardzo podobne gusta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Iwuś.............no poprostu ślicznie wyglądaja te zasłonki!!! ...przyznam Ci sie szczerze, że ja nie przepadam za zasłonkami czy ozdobami w kwiatki......ale one u CIEBIE wyglądają tak pięknie, że ciężko oko oderwać!!! masz taki dar.....dobierania ozdób do wnętrza, że wszystko do siebie pasuje i jeszcze tworzy przepiękny swojski, domowy klimat!!! zazdroszcze Ci tego talentu kobieto!! .....i powiem Ci jeszcze jedno.....mój dom będzie urządzany ciut w innym klimacie....ale w TWOIM domku też czyłabym sie jak u siebie!!! jest taki ciepły!!! domowy rodzinny poprostu wyjątkowy ! Tak mi dosłodziłaś Kaluś, że aż mi "gupio" Zabawne, że przypisałaś mi cechy, których właśnie zazdroszczę u innych, ponieważ mnie samej wydaje się, że w naszym domu to "każy pies z innej wioski" Przyznam, że jestem spokojna o wnętrza w Waszym domu... napewno będzie pięknie i inspirująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ja za bardzo u siebie zasłonek nie planuję, ale jak tak patrzę na te Twoje, to sobie myślę, że może jednak...chociaż w jednym pokoju... Śliczne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj, Nasz wątek nosi tytuł "W Pradolinie" Bardzo ładnie Wam domek wyszedł. Mamy bardzo podobne gusta. Pozdrawiam. Witam, witam... podglądam już od jakiegoś czasu Wasz wątek, przyznaję że ze względu na tytuł dziennika i jego nieprawdopodobne podobieństwo do naszego. Z całego serca powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ja za bardzo u siebie zasłonek nie planuję, ale jak tak patrzę na te Twoje, to sobie myślę, że może jednak...chociaż w jednym pokoju... Śliczne są! Mówię szczerze.... zaryzykuj a będziesz zadowolona. Ja jestem efektem tak zdumiona, że nie wiem jak mogłam na to nie wpaść wcześniej. Jak wchodzi się do pokoju to.... nie potrafię nawet tego opisać, ale klimat jest ... niepowtarzalny. Nieładnie tak pisać o swoim domu, ale naprawdę jest baaardzo zadowolona, że coś tak fajnego mi wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam Po obejrzeniu tego wszystkiego, co sama zrobiłaś jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz wyczucie estetyki i poczucie piękna. To widać właśnie na etapie wykańczania domu. Nie ukrywam, że pociągają mnie podobne klimaty i dlatego być może powzoruję się na Twoich dziełach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nieładnie tak pisać o swoim domu, ale naprawdę jest baaardzo zadowolona, że coś tak fajnego mi wyszło Ja myślę, że jak najbardziej trzeba okazać zadowolenie z tego, co się wymyśliło i zrealizowało! Zasłonki są piękne i tworzą od razu klimat. Przyznam się, że po obejrzeniu tych twoich zakupów zasłonowych nabrałam ochoty na takie angielskie tkaniny. Traf chciał, że przechodziłam obok sklepu z serii "second hand" i na wystawie mignęło mi coś różanego. Oczywiście musiałam wejść - i stałam się posiadaczką pięknych zasłon (akurat do sypialni pasują) w angielskim stylu i angielskiej, jak się okazało produkcji za jedyne 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Po obejrzeniu tego wszystkiego, co sama zrobiłaś jestem pod ogromnym wrażeniem. Masz wyczucie estetyki i poczucie piękna. To widać właśnie na etapie wykańczania domu. Nie ukrywam, że pociągają mnie podobne klimaty i dlatego być może powzoruję się na Twoich dziełach Oooo, to będzie dla mnie komplement jeżeli poinspirujesz się naszymi klimatami ... i dziękuję za miłe słowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 sama Iwuś widziśz.....wszyscy sa zachwycenie tym co u Ciebie widzą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Nieładnie tak pisać o swoim domu, ale naprawdę jest baaardzo zadowolona, że coś tak fajnego mi wyszło Ja myślę, że jak najbardziej trzeba okazać zadowolenie z tego, co się wymyśliło i zrealizowało! Zasłonki są piękne i tworzą od razu klimat. Przyznam się, że po obejrzeniu tych twoich zakupów zasłonowych nabrałam ochoty na takie angielskie tkaniny. Traf chciał, że przechodziłam obok sklepu z serii "second hand" i na wystawie mignęło mi coś różanego. Oczywiście musiałam wejść - i stałam się posiadaczką pięknych zasłon (akurat do sypialni pasują) w angielskim stylu i angielskiej, jak się okazało produkcji za jedyne 20 zł No to miałaś farta, bo ja za sypialniane zapłaciłam 35 a u Oli - 40. Fakt, że teraz zapłaciłam za zasłony do łazienki 20 zł, a do Karoli 40 zł. i jestem w trakcie licytacji różanych Fajnie, że załapałaś bakcyla. Jestem pewna, że sypialnia wygląda pięknie ... Lecę do Twojego dziennika i mam nadzieję, że znajdę tam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.11.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 sama Iwuś widziśz.....wszyscy sa zachwycenie tym co u Ciebie widzą!!!! ... więc bez krępacji wpadajcie na kawę i nalewkę + pycha deserek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 sama Iwuś widziśz.....wszyscy sa zachwycenie tym co u Ciebie widzą!!!! ... więc bez krępacji wpadajcie na kawę i nalewkę + pycha deserek ... ...mnie dwa razy zapraszać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 30.11.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam was serdecznie. Dopiero dzisiaj trafiłem do waszego super prowadzonego dziennika. Dobrze że nie zrezygnowałaś z prowadzenia go po wprowadzeniu się do domu. Fajnie popatrzeć w godzinę jak z marzenia tworzy się dom. Na początku płakałem ze śmiechu czytając o mieszkającym w Bieszczadach, bo podobnie będę mieszkał. Wasz domek jest świetny. Pracy włożyliście mnóstwo. Pewnie fajnie się wam mieszka. Faktycznie z tym sąsiadem to wtopa trzeba znaleźć jakieś pozytywy tej sytuacji. Serdecznie pozdrawiam Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.12.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ... więc bez krępacji wpadajcie na kawę i nalewkę + pycha deserek ... ...mnie dwa razy zapraszać nie trzeba ...i to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.12.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam was serdecznie. Dopiero dzisiaj trafiłem do waszego super prowadzonego dziennika. Dobrze że nie zrezygnowałaś z prowadzenia go po wprowadzeniu się do domu. Fajnie popatrzeć w godzinę jak z marzenia tworzy się dom. Na początku płakałem ze śmiechu czytając o mieszkającym w Bieszczadach, bo podobnie będę mieszkał. Wasz domek jest świetny. Pracy włożyliście mnóstwo. Pewnie fajnie się wam mieszka. Faktycznie z tym sąsiadem to wtopa trzeba znaleźć jakieś pozytywy tej sytuacji. Serdecznie pozdrawiam Asaf Prawde mówiąc to chyba "ściągnęłam Was myslami" do naszego dziennika Śledzę Wasze poczynania dość uważnie , i zamysł całości bardzo mi się podoba. Masz jak najbardziej rację z tym sąsiadem i staram się codziennie oswajać z tą sytuacją i odnajdywać te lepsze strony ... bywa różnie ... ale przecież trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.12.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Zaslonki na oknach bardzo ladnie wyszly! Szczegolnie podoba mi sie wzor na tych w pokoju Oli. Iwuś jak tam przygotowania przed swietami? Choinka bedzie zywa czy sztuczna, jedziecie gdzies czy w domku. My jestesmy w domu, bede miec gosci jak co roku tradycyjnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts