Iwuś 11.12.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No hej Madzia Szwendam się po forum i dlatego nie ma mnie w "domu" Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.12.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Kiedyś było tak http://i0.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/f7b53ea1fed75ce663bf686b2ad92546114300.jpg A teraz tak http://i6.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/ece11e2cd7c7157ff8a3b6da95d9b672167046.jpg Nie mam w związku z tym zbyt ciepłych uczuć wobec sołtysa... a wystarczyło kupić działkę 0 10 arów większą ... to tak nas poinformowali w gminie, że za nami napewno nikt się nie wybuduje, to pożałowaliśmy tych 10 tys. więcej, ale teraz mielibyśmy piękny widok i spokój na 100 lat, ale wpadłam na cudny pomysł powiedzieć znajomym o tej działce do kupienia ... idiotka, myślałam, że będzie fajnie... i tu najwłaściwszy bułby emotikon pukający się w głowę No nie jest najgorzej. Oczywiście, ze lepiej miec pola, łąki lasy, a jeszcze lepiej zeby te widoki nalezały do nas. U nas sąsiad wywalił właśnie w tym miesiącu ( a niby grudzień) "przepiękną scianę z Ytonga. Mur zasłaniający cały zachór ta działka była na sprzedaż ale nie miałam na zbyciu wolnych 200 000....... A teraz bede mieć "przepięlną" scianę, na jego garaż dwustanowiskowy. Kupił działkę w połowie zalesioną, piękne stare dęby... Wyciał wszystko w swietle prawa i wywalił klocek ala bungalow amerykanski. Szkoda gadać Pozdrawiam, fajny domek Akselek... masz rację, w porównaniu z Twoją sytuacją to nie mam najgorzej. Nie znoszę ludzi, którzy bezwględnie wycinają drzewa. Obok nas jest stare opuszczone gospodarstwo... cudny dziki gaj, zarośnięta dżungla, oaza masy ptaków. Aż boję się pomyśleć, że właściciele zaczną kiedyś robić tam "porządek" A sama na własne uszy słyszałam jak jeden z majstrów z budowy sąsiada (były nasz majster) powiedział: " o, ja to by wyciął to barachło i pięknych tujkow zasadził..." brrrrr....zgroza Na twoim miejscu pod tą betonową ścianą zamontowałabym pergole i zasadziła pnącze Aktinidia... jest piękne i zyskalibyście bardzo fajny i ciekawy zakątek... mimo wszystko. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 13.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Iwuś pisalas u mnie, ze pokupilas roslinki do ogrodu - pochwal sie co kupilas . Jak przygotowania przed swietamI? Prezenty porobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Iwuś pisalas u mnie, ze pokupilas roslinki do ogrodu - pochwal sie co kupilas . Jak przygotowania przed swietamI? Prezenty porobione? O kobieto! Już w poprzednim tygodniu miałam kupione wszystkie prezenty ... teraz spokojnie mogę skupić się na piernikach Roślinkami pochwalę się wieczorem..., ale obciach co? w grudniu, przed świetami ... krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 iwuś kiedy bedziesz sadzic te krzaki? Teraz juz snieg i mrozy sa, wiec pewnie za pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.12.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 iwuś kiedy bedziesz sadzic te krzaki? Teraz juz snieg i mrozy sa, wiec pewnie za pozno. Rośliny są w doniczkach, więc poczekają sobie do wiosny. Teraz dużo roślin mozna kupić dużo taniej niż w sezonie. Centra ogrodnicze muszą zarabiać cały rok na szczęście. Np, za żylistka w sezonie chcieli w granicach 18 zł a ja teraz kupiłam po 7 zł (wysokość 70 cm, więc dość duży) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Iwuś pisalas u mnie, ze pokupilas roslinki do ogrodu - pochwal sie co kupilas . Jak przygotowania przed swietamI? Prezenty porobione? O kobieto! Już w poprzednim tygodniu miałam kupione wszystkie prezenty ... teraz spokojnie mogę skupić się na piernikach Roślinkami pochwalę się wieczorem..., ale obciach co? w grudniu, przed świetami ... krzaki I gdzie te roslinki ? Iwus kiedy bedziesz miec w domu "akcje piernikowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.12.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Soryy Madzia , ale wieczorem byłam tak padnięta, że nie dałam rady. Akcja piernikowa we czwartek Odezwę się wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 16.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 przykro mi z powodu fotela faktycznie fajowy był ale może znajdziesz jeszcze ładniejszy dla pewności radze skorzystać ze snipa ( zawsze możesz ustawić swoje maximum, a nikt o tym nie wie, bo snip zalicytuje dopiero 6 sek przed końcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Iwuś fajne roslinki pokupilas! Jutro czekam na relacje z akcji piernikowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 16.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Fotel faktycznie świetny - szkoda Ale powiem Ci, że miałam kiedyś taką samą sytuację na allegro - licytowałam stary zegar i w ostatnich sekundach licytacji ktoś mnie przebił, chyba specjalnie niektórzy tak robią żeby nie podbijać wcześniej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Iwuś.....piekny ten fotel!!!! ...naprawde szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Piękny był prawda? Prawda Dlatego uwielbiam kupować na aukcjach... to chyba nałóg... szczególnie jak jakiś przedmiot ma dziwnie niska cenę... która w ostatnich sekundach roooooooooooooooooośnie Zabawa po pachy pozdrowienia zostawiam i uciekam dalej, nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 16.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Fotel piekny, a jaka byla cena koncowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 17.12.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No to teraz padniecie dziewczęta .... 355 zł Miałam ustawione maksimum, ale nikt przez cały czas mnie nie przebijał, więc nie miałam bodźca by je podwyższyć. Nie wiem czy by to coś dało gdyby maksimum było wyższe bo jak ktoś przebija w ostatnich sekundach to na reakcję nie ma szans. To już wprawieni łowcy, ale ja także zamierzam dobrze się wyszkolić w tej profesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Nie wiem, czy wprawiony łowca jestem , ale robię to tak... Nie licytuję wcześniej... żeby nikt nie wiedział, że jestem zainteresowana ... ustalam sobie cenę jaką mogę maksymalnie dać za dany przedmiot i wrzucam ją na kilka sekund przed końcem licytacji . Jak ktoś zdąży mnie przebić lub miał wyższe maximum to nie żałuję... no... może czasami , ale sporo przedmiotów udało mi się kupić za śmieszne pieniążki (ps. fotela nie kupiłam ) Najczęściej to się okazuje, że nie było nikogo chętnego, a na koniec bije się parę w porywach do parunastu osób Życzę przyjemnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 17.12.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ps. fotela nie kupiłam No żesz! Masz szczęście! Bo bym do Ciebie po niego przyjechała Scenariusz, który przedstawiłaś przytrafił się właśnie mnie. I właśnie tak zamierzam robić. Dla wprawy kupiłam w ten sposób biały porcelanowy wazon z Bawarii za 9,90. Ale jak się okazało byłam chyba jedynym chętnym , więc bitwa nie była zbyt satysfakcjonująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 ps. fotela nie kupiłam No żesz! Masz szczęście! Bo bym do Ciebie po niego przyjechała Scenariusz, który przedstawiłaś przytrafił się właśnie mnie. I właśnie tak zamierzam robić. Dla wprawy kupiłam w ten sposób biały porcelanowy wazon z Bawarii za 9,90. Ale jak się okazało byłam chyba jedynym chętnym , więc bitwa nie była zbyt satysfakcjonująca Prosze pokazac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 17.12.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Iwuś fajne roslinki pokupilas! Jutro czekam na relacje z akcji piernikowej . Wstyd się przyznać, ale dopiero dziś podczas robienia zakupów doczytałam, że ciasto trzeba zrobić minimum kilka dni wcześniej , ale obciach Melduję! Ciasto zaczynione, akcja przełożona na niedzielę... wystarczy te parę dni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts